- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
günaydın kızlar.
nasılsınız. güzel bir gün diliyorum herkese.
ya hurma yesek problem olurmu acaba. doğuma yardımcı deniyor ya. erken doğuma falan sebep olur mu. günde 2-3 tane yesek birşey olmaz gibi geliyor ama aranızda bilgisi olan varmı?
yani işte bende kararsız kaldım. çok yararlı aslında ama. son aydada yemesem iyi olur çünkü sezaryen olacak sancımın tutar falanCNM ERKEN DOĞUMA SEBEP OLUYOMUŞ CANIM BENCE YEME SON AYINDA YERSİN BENCE YİCEM DE BEKLIYORUM SON AYI
yani işte bende kararsız kaldım. çok yararlı aslında ama. son aydada yemesem iyi olur çünkü sezaryen olacak sancımın tutar falan
canım benim ilk doğumumda sezaryen onun için diyorum Allah kısmet ederse sezaryen olucam. doğumdan sonra evet bol bol yememiz gerek. ve dün internette okudum bebek doğduğu gibi ağzına sürülürse çok iyi oluyormuş.DAHA İYİ İŞTE SEZERYANDAN KURTULURSUN CNM ACELE ETME KESİNLİKLE DOĞUMDAN SONRA DA BOL BOL YİYCEZ SÜT YAPIYOMUŞ HEMDE DOĞUMA İKİ HAFTAA KALA BOL BOL YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BEN
canım benim ilk doğumumda sezaryen onun için diyorum Allah kısmet ederse sezaryen olucam. doğumdan sonra evet bol bol yememiz gerek. ve dün internette okudum bebek doğduğu gibi ağzına sürülürse çok iyi oluyormuş.
Günaydın kızlar listeyi paylaşıyorum sizin de aklınıza gelenler olursa ekleyelim
İlk iki sayfa bebiş için son sayfa anne için..
Bizim tanıdık hac dan geldi ziyarete gittik hurmaya hiç dayanamamyani işte bende kararsız kaldım. çok yararlı aslında ama. son aydada yemesem iyi olur çünkü sezaryen olacak sancımın tutar falan
Günaydın güzel anneler. tabi haber veririm cuma koruya mi gitcen senHmm anladım hadi hayırlısı bakalım aynı güne verirlerse haber ver olurmu bende izmite gidersem ona gore geri dönmem gerekiyo çünkü
canım benim kendimi gördüm sende. benim babamda seninkinden farksız. tek fark biz 3 kız kardeşiz ve babam ben hariç ikisiyle görüşür neden bilmiyorum kini bana. evlenmeden önce elini öpmeye bile gittim herşeye ragmen ama çıkmadı karşıma kaçtı evine kabul etmedi. bende Allaha havale ettim. ama ölürse ben gitmem cenazesine. Allah büyük yaşattıklarına pişman olmadan burnu sürtmeden de ölmesin. geçi şimdi bile sürtüyor da anlayan yok.Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gidip üzerime düşeni yaptım. Tabut evin önüne geldiğinde hamilesin çıkma dediler , mezarlığa da gitmedim. Hamile olmam iyi oldu böylelikle içimden gelmeyen şeyleri de yapmamış oldum. Eşim gitti camiye de mezarlığa da. Ben de dedim "bak gördün mü baba sen kızını hayatta 6 kere aradın, ilk seferi saçkıran olduğunda yanlışlıkla kanser teşhisi konmasındandı da hani sen o kadından olma oğullarına kıyamadın benden ilik istemeye geldin; hepi topu 5 yaz evinde 10ar gün kaldım diye bana artık yazları sahilleri gezeceğiz arabayla- zaten 2 oğlan var seni de almak isterdik ama sıkışırız dedin ya, ne Zaman kandilini kutlamak için arasam ben şimdi alkol alıyordum nereden hatırlattın dedin ya, düğünüme bile gelmedin ya, bana hayatım boyu 1 çift terlik, 1 eşofman, 1 Bebek,1 bisiklet ve 1 saat aldın ya bana, bak şimdi namazını kocam kıldı ve tabutunu o taşıdı" dedim, hakkımı da helal etmedim... Bana baba kelimesini Dedem öğretti. Oğulları bile yaş akıtmadı ardından. Duasını o kadar az insan topladı ki saatlerce bitmedi..
Allah öyle adaletli ki.. Yurtdışında neyi var neyi yok karısına yaptı, Türkiye'de tek gayrimenkulune satılık yazısı yapıştırmış nasip olmadı.
Bir gün evvel sela okunurken hoca boşa çağırma benim babam 53te gitti ben o yaşı atlattım daha gelmem niyetim yok demiş, rabbim 36 saat geçmeden aldı yanına. Ben hep Allah'a havale ettim onu.
Baba denince aklıma tek gelen ilkokulda Veli toplantısı var babanız gelsin diyen sınıf öğretmenim ve tuvalette saatlerce ağlayışımdır benim babam yok toplantıya gidecek öğretmenim kızacak diye..
İçimi döktüm kusura bakmayın...
Bu arada grip oluyorum kızlar ne yesem ne içsem iyi gelir? Şimdi evimize döndük daha. Boğaz'ım yanıyor tarhana içtim biraz içim ısındı. Kızım da 3 gündür sürekli hissettiriyor kendini, dün rüyamda gördüm emziriyordum, Allah nasip etsin kucaklarımıza da alalım...
Kirsehir nevsehir ve kayseriye ozel bi kelime bende nevsehirliyim..māsimek...umursamak anlaminda kullanilan bi kelime..kayseriye has olup olmadigini bilmiyorum ama buralarda bilinen bi tabir
Liste için teşekkürler,
Biberon ısıtıcısı ben kullanmadım. Alanlarda çok gereksiz bulup kullanmadıklarını söyleyenini çok duydum. Birde bebeklerin şampuanları genelde vücut yıkmak içinde kullanılır. Duş jeli hiç duymadım.
Eklemek istediğim iyi bir ateş ölçer. Başka eklenecek Aklıma gelirse yazarım.
liste için teşekkürler fikir oldu kendime göre içinden seçim yaparım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?