2017 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar.. birkaç gündür cok uykulu uyaniyorum hic mecalim yok sanki sanırım vitamini almiyorum yaklaşık 1 aydır ondan gibi geliyo. Okul da başlayınca tabi tam takviyeye ihtiyacım olduğu dönemler.. ayrıntılı iyi geçti ama devlet hastanelerindeki doktorlar neden bu kadar somurtkan olur birsey aciklamaz sinir olurum.. siyah beyazdi zaten renkli cihaz yoktu resim de vermedi.ama sağlıklı olsun da napalim

günaydın kızlar.
nasılsınız. güzel bir gün diliyorum herkese.
ya hurma yesek problem olurmu acaba. doğuma yardımcı deniyor ya. erken doğuma falan sebep olur mu. günde 2-3 tane yesek birşey olmaz gibi geliyor ama aranızda bilgisi olan varmı?

Günaydın kızlar listeyi paylaşıyorum sizin de aklınıza gelenler olursa ekleyelim

İlk iki sayfa bebiş için son sayfa anne için..

Eklentiler

• IMG_1713.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_1714.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_1715.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 118

CNM ERKEN DOĞUMA SEBEP OLUYOMUŞ CANIM BENCE YEME SON AYINDA YERSİN BENCE YİCEM DE BEKLIYORUM SON AYI

yani işte bende kararsız kaldım. çok yararlı aslında ama. son aydada yemesem iyi olur çünkü sezaryen olacak sancımın tutar falan

DAHA İYİ İŞTE SEZERYANDAN KURTULURSUN CNM ACELE ETME KESİNLİKLE DOĞUMDAN SONRA DA BOL BOL YİYCEZ SÜT YAPIYOMUŞ HEMDE DOĞUMA İKİ HAFTAA KALA BOL BOL YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BEN

DAHA İYİ İŞTE SEZERYANDAN KURTULURSUN CNM ACELE ETME KESİNLİKLE DOĞUMDAN SONRA DA BOL BOL YİYCEZ SÜT YAPIYOMUŞ HEMDE DOĞUMA İKİ HAFTAA KALA BOL BOL YEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM BEN
canım benim ilk doğumumda sezaryen onun için diyorum Allah kısmet ederse sezaryen olucam. doğumdan sonra evet bol bol yememiz gerek. ve dün internette okudum bebek doğduğu gibi ağzına sürülürse çok iyi oluyormuş.

aynen canım ama yemek istersen haftada bi iki taneden bişi olmaz sanırım

Günaydın kızlar listeyi paylaşıyorum sizin de aklınıza gelenler olursa ekleyelim

İlk iki sayfa bebiş için son sayfa anne için..

Liste için teşekkürler,
Biberon ısıtıcısı ben kullanmadım. Alanlarda çok gereksiz bulup kullanmadıklarını söyleyenini çok duydum. Birde bebeklerin şampuanları genelde vücut yıkmak içinde kullanılır. Duş jeli hiç duymadım.

Eklemek istediğim iyi bir ateş ölçer. Başka eklenecek Aklıma gelirse yazarım.

Son düzenleme:
Günaydın herkese,
sorunsuz ve mutlu bir gün dilerim,
Fullialein başın sağolsun, her ne kadar sana babalık yapmasa da baban sen görevini yapmışssın, Gerisini Allah'a havale et.
mbg24 liste için teşekkürler fikir oldu kendime göre içinden seçim yaparım artık.

yani işte bende kararsız kaldım. çok yararlı aslında ama. son aydada yemesem iyi olur çünkü sezaryen olacak sancımın tutar falan
Bizim tanıdık hac dan geldi ziyarete gittik hurmaya hiç dayanamam ve çok güzeldi hurması da baya yedim valla şifa niyetine

Günaydın kizlar
Dün gece saat ikide bir kalktım gün ağarana kadar uyuyamadim ve dé bıdik hiç durmadı. Çok uykusuz um.
Fullialein canım boggazinda tahriş yoksa sade yarım limon sıkıp isen virüslere çok etki eder. Ama boğazına tahriş varsa bal limon ılık su karşımıza iç. bi de bal karabiber karışımı da cok iyi geliyor. Ayriyeten bi tülbent é karabiber serpip boğazına sarsan boğaz için çok sifaliymis canım. Bu gün daha iyisidir inşallah

canım benim kendimi gördüm sende. benim babamda seninkinden farksız. tek fark biz 3 kız kardeşiz ve babam ben hariç ikisiyle görüşür neden bilmiyorum kini bana. evlenmeden önce elini öpmeye bile gittim herşeye ragmen ama çıkmadı karşıma kaçtı evine kabul etmedi. bende Allaha havale ettim. ama ölürse ben gitmem cenazesine. Allah büyük yaşattıklarına pişman olmadan burnu sürtmeden de ölmesin. geçi şimdi bile sürtüyor da anlayan yok.
bu arada sen bebişini düşün artık bu konuyu unut onu da üzme annesi

Günaydın bayanlar. Nasilsiniz bakalım kahvaltıyi nasıl yapiyosunuz ya benim kafama bişey takıldı yumurtayı haşlayarak yiyemiyorum ben zaten bulantilarim tam geçmiş değil hala kokusu kötü geliyo sahanda yiyorum illa haşlama mi yemek lazım

Derece yazmışım ateş ölçer niyetiyle:)

liste için teşekkürler fikir oldu kendime göre içinden seçim yaparım artık.

Rica ederim , eksikler varsa ekleriz hep birlikte

Kızlar bu arada bugün tetanoz aşımı oldum şu an buz koydum ne olur ne olmaz diye. Sizde yan etkisi nasıl oldu, inşallah bişey olmaz pek fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…