Evet cuma koru da kontrol e gitcem canım eğer sorun yoksa izin verirse de ctesi yola cikcam nasip olursa bakalımGünaydın güzel anneler. tabi haber veririm cuma koruya mi gitcen sen
Cnm bende haslamanin kokusuna dayanamiyorum dr un omlet veya sahanda nasl istersen yiyebilirsin yeterki ye dedi..Günaydın bayanlar. Nasilsiniz bakalımkahvaltıyi nasıl yapiyosunuz ya benim kafama bişey takıldı yumurtayı haşlayarak yiyemiyorum ben zaten bulantilarim tam geçmiş değil hala kokusu kötü geliyo sahanda yiyorum illa haşlama mi yemek lazım
umursar canım neden umursamayalım demekki gözden kaçmış :)māsimek...umursamak anlaminda kullanilan bi kelime..kayseriye has olup olmadigini bilmiyorum ama buralarda bilinen bi tabir
Kahvaltıyı nasıl yapıyorum ne bulursam yiyorumGünaydın bayanlar. Nasilsiniz bakalımkahvaltıyi nasıl yapiyosunuz ya benim kafama bişey takıldı yumurtayı haşlayarak yiyemiyorum ben zaten bulantilarim tam geçmiş değil hala kokusu kötü geliyo sahanda yiyorum illa haşlama mi yemek lazım
ben yiyorum canım bişi olacagını sanmam hiç aklıma da gelmedi açıkcası.günaydın kızlar.
nasılsınız. güzel bir gün diliyorum herkese.
ya hurma yesek problem olurmu acaba. doğuma yardımcı deniyor ya. erken doğuma falan sebep olur mu. günde 2-3 tane yesek birşey olmaz gibi geliyor ama aranızda bilgisi olan varmı?
ben hiç bir şey koymadım ama üç gün ağırlık oldu kolumda. şiddetli bir ağrı değil ama sanki taş bağlamışın gibi ağırlık hissettim. tabi üzerinede yatamadım 3 gün. ama tabi bünyeden bünyeye değişebilir. benim çok şükür o tarz şeylere aşırı tepki vermiyor vücudum. inşallah sendede sorun olmaz.Kızlar bu arada bugün tetanoz aşımı oldum şu an buz koydum ne olur ne olmaz diye. Sizde yan etkisi nasıl oldu, inşallah bişey olmaz pek fazla
ben hiç bir şey koymadım ama üç gün ağırlık oldu kolumda. şiddetli bir ağrı değil ama sanki taş bağlamışın gibi ağırlık hissettim. tabi üzerinede yatamadım 3 gün. ama tabi bünyeden bünyeye değişebilir. benim çok şükür o tarz şeylere aşırı tepki vermiyor vücudum. inşallah sendede sorun olmaz.Kızlar bu arada bugün tetanoz aşımı oldum şu an buz koydum ne olur ne olmaz diye. Sizde yan etkisi nasıl oldu, inşallah bişey olmaz pek fazla
ben hiç bir şey koymadım ama üç gün ağırlık oldu kolumda. şiddetli bir ağrı değil ama sanki taş bağlamışın gibi ağırlık hissettim. tabi üzerinede yatamadım 3 gün. ama tabi bünyeden bünyeye değişebilir. benim çok şükür o tarz şeylere aşırı tepki vermiyor vücudum. inşallah sendede sorun olmaz.
Iyi yapmssn buz koymakla cnm benmki 3 gun sizladi sonra gecti..Kızlar bu arada bugün tetanoz aşımı oldum şu an buz koydum ne olur ne olmaz diye. Sizde yan etkisi nasıl oldu, inşallah bişey olmaz pek fazla
Iyi yapmssn buz koymakla cnm benmki 3 gun sizladi sonra gecti..
ayyy maşallahEn az 10 demistim. Demin pekmez tukettim uzandim ayaklarimi hafif karnima cekerek 4u kuvvetli 7 tekme hissettim. Esim de ilk kez hissetti hareketlerini. Hala da icerde bir mucadele veriyor kuzum.saymayi biraktim. Fildir fildir donuyo icerde...
2-3 tanenin bi zararı olmaz bence ben de yiyorum seve sevegünaydın kızlar.
nasılsınız. güzel bir gün diliyorum herkese.
ya hurma yesek problem olurmu acaba. doğuma yardımcı deniyor ya. erken doğuma falan sebep olur mu. günde 2-3 tane yesek birşey olmaz gibi geliyor ama aranızda bilgisi olan varmı?
Sertlik gerginlik bence gazdandırben de çok yediğim zaman ya da gaz olduğu zaman semsert oluyo karnım
ayyy ne güzel babaya tepki veriyo maşallahbal da enerji veriyo ohh kıpır kıpır dışardan hissetmek için erken galiba daha.. ayyy önce ben hiasedeyim de babamız sonra hissetsin az bencillik yapayım
bugün ben de 2.dozu oldum. ilkinde herhangi bir yan etkisi olmadı bi kaç gün çok az acıdı aşı olduğum kolum.Kızlar bu arada bugün tetanoz aşımı oldum şu an buz koydum ne olur ne olmaz diye. Sizde yan etkisi nasıl oldu, inşallah bişey olmaz pek fazla
çok güzel bi liste olmuş elinize sağlık.. peki biberon ısıtıcısını hemen alcak mısınız? belki bebeğiniz hiç biberon almaz hep emer.. ona ihtiyaç duyulduğunda alınması mantıklı gibi geldi bana.. ya da steril makinaları var bazılarının biberon ısıtma özelliği de var onlar daha mantıklı gibi geldi. hem steril işlemini de aradan çıkarmış oluruzGünaydın kızlar listeyi paylaşıyorum sizin de aklınıza gelenler olursa ekleyelim
İlk iki sayfa bebiş için son sayfa anne için..
çok güzel bi liste olmuş elinize sağlık.. peki biberon ısıtıcısını hemen alcak mısınız? belki bebeğiniz hiç biberon almaz hep emer.. ona ihtiyaç duyulduğunda alınması mantıklı gibi geldi bana.. ya da steril makinaları var bazılarının biberon ısıtma özelliği de var onlar daha mantıklı gibi geldi. hem steril işlemini de aradan çıkarmış oluruzbi de yenidoğan bebekler sıvı kaka yaptıkları için sürekli üzerlerine çıkıyo bi de gün içinde çok kaka yapıyolar.. bebeği 2 aylık olan arkadaşım var o da öyle diyo gün içerisinde çok kıyafet değiştiriyoruz diye.. ben o yüzden bol keseden aldım kıyafet..
oh maşallahKahvaltıyı nasıl yapıyorum ne bulursam yiyorumben haşlama yiyorum ama sonuçta sahanda da yiyebilirsin yeter ki ye bence
bugün ben de 2.dozu oldum. ilkinde herhangi bir yan etkisi olmadı bi kaç gün çok az acıdı aşı olduğum kolum.
ben doktora sormayı hiç akıl edemedim cnm bidahaki kontrolde sorsammi kiCnm bende haslamanin kokusuna dayanamiyorum dr un omlet veya sahanda nasl istersen yiyebilirsin yeterki ye dedi..
Ben hayatta tek başına kahvaltı yapmış biri değilim ama şimdi bildiğin hazirliyom kendime yiyom 2 yumurta kaşar bal kaymak yedim meselaoh maşallahbenim sabahları pek iştahım olmuyo ama yinede faydali şeylerden yemeye çalışıyorum yumurtayıda sahanda yemeye devam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?