2017 Şubat Anneleri

Cnm bende haslamanin kokusuna dayanamiyorum dr un omlet veya sahanda nasl istersen yiyebilirsin yeterki ye dedi..

Kahvaltıyı nasıl yapıyorum ne bulursam yiyorum ben haşlama yiyorum ama sonuçta sahanda da yiyebilirsin yeter ki ye bence

ben yiyorum canım bişi olacagını sanmam hiç aklıma da gelmedi açıkcası.

Kızlar bu arada bugün tetanoz aşımı oldum şu an buz koydum ne olur ne olmaz diye. Sizde yan etkisi nasıl oldu, inşallah bişey olmaz pek fazla
ben hiç bir şey koymadım ama üç gün ağırlık oldu kolumda. şiddetli bir ağrı değil ama sanki taş bağlamışın gibi ağırlık hissettim. tabi üzerinede yatamadım 3 gün. ama tabi bünyeden bünyeye değişebilir. benim çok şükür o tarz şeylere aşırı tepki vermiyor vücudum. inşallah sendede sorun olmaz.

Kızlar bu arada bugün tetanoz aşımı oldum şu an buz koydum ne olur ne olmaz diye. Sizde yan etkisi nasıl oldu, inşallah bişey olmaz pek fazla
ben hiç bir şey koymadım ama üç gün ağırlık oldu kolumda. şiddetli bir ağrı değil ama sanki taş bağlamışın gibi ağırlık hissettim. tabi üzerinede yatamadım 3 gün. ama tabi bünyeden bünyeye değişebilir. benim çok şükür o tarz şeylere aşırı tepki vermiyor vücudum. inşallah sendede sorun olmaz.

Ay inşallah bende de bişey olmaz...

Iyi yapmssn buz koymakla cnm benmki 3 gun sizladi sonra gecti..

En az 10 demistim. Demin pekmez tukettim uzandim ayaklarimi hafif karnima cekerek 4u kuvvetli 7 tekme hissettim. Esim de ilk kez hissetti hareketlerini. Hala da icerde bir mucadele veriyor kuzum.saymayi biraktim. Fildir fildir donuyo icerde...
ayyy maşallah bal, pekmez, çikolata gibi enerji verici şeyler yenildiğinde daha çok hareket ederlermiş.. siz bi de gün olarak 20 gün öndesiniz benden.. inşallah ben de bi hafta on güne hissederim

2-3 tanenin bi zararı olmaz bence ben de yiyorum seve seve maydanozun mesela söktürücü özelliği vardır çok tüketilmesi tavsiye edilmez ama zararını göstermesi için bi bağ tüketmek lazım günde yoksa kahvaltıda yediğimiz bi iki dalın zararı olmaz.. hurmanın zararı var mı bilmiyorum ama çevremdeki hamileler hep tüketti ve ben de tüketiyorum

Aynennnn az beklesin babalar

bugün ben de 2.dozu oldum. ilkinde herhangi bir yan etkisi olmadı bi kaç gün çok az acıdı aşı olduğum kolum.

Günaydın kızlar listeyi paylaşıyorum sizin de aklınıza gelenler olursa ekleyelim

İlk iki sayfa bebiş için son sayfa anne için..
çok güzel bi liste olmuş elinize sağlık.. peki biberon ısıtıcısını hemen alcak mısınız? belki bebeğiniz hiç biberon almaz hep emer.. ona ihtiyaç duyulduğunda alınması mantıklı gibi geldi bana.. ya da steril makinaları var bazılarının biberon ısıtma özelliği de var onlar daha mantıklı gibi geldi. hem steril işlemini de aradan çıkarmış oluruz bi de yenidoğan bebekler sıvı kaka yaptıkları için sürekli üzerlerine çıkıyo bi de gün içinde çok kaka yapıyolar.. bebeği 2 aylık olan arkadaşım var o da öyle diyo gün içerisinde çok kıyafet değiştiriyoruz diye.. ben o yüzden bol keseden aldım kıyafet..

Biberon ısıtıcısını hemen almayı bende düşünmüyorum. Aklıma gelmişken yazayım listede olsun istedim. Sterilizatör de geldi aklıma ama o da sonradan alınabilir dedim çok da gerekli mi alır mıyım bilemedim yazmadım açıkçası.. kıyafeti bol almakla iyi yapmışsınız özellikle zıbın body falan bence. Normal kıyafet hediyede geliyor çünkü.

Kahvaltıyı nasıl yapıyorum ne bulursam yiyorum ben haşlama yiyorum ama sonuçta sahanda da yiyebilirsin yeter ki ye bence
oh maşallahbenim sabahları pek iştahım olmuyo ama yinede faydali şeylerden yemeye çalışıyorum yumurtayıda sahanda yemeye devam artık

Cnm bende haslamanin kokusuna dayanamiyorum dr un omlet veya sahanda nasl istersen yiyebilirsin yeterki ye dedi..
ben doktora sormayı hiç akıl edemedim cnm bidahaki kontrolde sorsammi ki zaten başka çarem yok haşlama yersem sonu kötü olabilir

oh maşallahbenim sabahları pek iştahım olmuyo ama yinede faydali şeylerden yemeye çalışıyorum yumurtayıda sahanda yemeye devam artık
Ben hayatta tek başına kahvaltı yapmış biri değilim ama şimdi bildiğin hazirliyom kendime yiyom 2 yumurta kaşar bal kaymak yedim mesela annem görse bu halimi çok güler çünkü onlarla bile bi dilim ekmek yer kalkardim bu gidişle ne olcam bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…