2017 Şubat Anneleri

aslında bebeğe faydali şeyleri tüketmek daha iyi olur bence kaymagin bebeğe bi faydası yok bildiğim kadarıyla sana çok kilo yapar

yani işte bende kararsız kaldım. çok yararlı aslında ama. son aydada yemesem iyi olur çünkü sezaryen olacak sancımın tutar falan
Mrb canm hurma rahimin kasilmasini sağliyo o yuzden son ay yememizi soylüyolar normal dogum için ve günde 7 8 tane yemek gerekiyo son ay,sen sezeryan olucam diyosun yemek istiyosan fazla yeme 1 tane yesen her gun düzenli degilde arada bi zarari olmaz sanirım yine kasılma yaparsa hic yemezsin.

Bugün daha halsizim, cenaze dolayısıyla mazeret izni aldım bu hafta çalışmayacağım en azından, yataktan çıkmayı bile düşünmüyorum. Evde limon kalmamış akşama alacak eşim şimdilik bal karabiber yedim

Aynı evde mi büyüdünüz? O da değişikmiş evlatlık olsa ayıramam ben. İşte her insan anne- baba olamıyor yoksa çocuk yapmak kolay.
Ben gittim ama içimdekileri dökmeye gittim, hakkımı bile helal etmedim! Arkasından çok severdi çocukları, arabasında hep şeker çikolata olurdu diyorlar halamın torunları. Biz öz evlatken görmedik şimdi Allah sorsun hepsini. Benim için zaten ölüydü şimdi yeri belli oldu. Kapattım canm zaten. Varlığı belli değildi ki bir şey değişmedi

Valla canm işe giderken sandviç yapıyorum ama bu sabah tarhana çorbası içtim dün akşamdan kalmıştı, 1 saat önce de acıktım ekmek peynir yedim biraz da meyve. Çok ayakta duramıyorum hazırlamadım. Ada'm gibi kahvaltı sadece hafta sonu yapabiliyorum artık. Ama yumurta yumurtadır, haşlama yiyemiyorsan değişik değişik omlet yap

ayyy maşallah bal, pekmez, çikolata gibi enerji verici şeyler yenildiğinde daha çok hareket ederlermiş.. siz bi de gün olarak 20 gün öndesiniz benden.. inşallah ben de bi hafta on güne hissederim

Canm bizim aramızda 5 gün var ben pazardan beri net hissediyorum öncesinde gaz mı ne belli değildi şimdi bildiğin seğiriyor içimde bazen bam güm vuruyor. Mesela dün emniyet kemeri taktım çok vurdu, mecburen arka koltuğa geçip uzandım kemersiz

Kızlar Merhaba tetanos aşısı ne zaman vuruluyor beni cagirmadilar bilen var mı

Ilk dozumu yaptilar canm sana beni ilk doz için 30 ekimde cagirdi saglik ocagi gecmi oluyo sanki
Bence geç değil beni de 3 unde çağırdı ama burda olmayabilirim sonraki hafta gelsem dedim olur dedi 22 ye fln denk geliyo o da

Ilk dozumu yaptilar canm sana beni ilk doz için 30 ekimde cagirdi saglik ocagi gecmi oluyo sanki

Beni 6 ekimde çağırdı geç gibi senin

Evet ilk dozu yaptırdım. Benim aile hekimim memleketteydi hala buraya aldırmamıştım evlendiğimden beri. Bugün aşı için diil de kaydımı buraya aldırmak için gittim. Rutin kontrolleri yaptı tansiyon kilo vs sonra da bebeğin kalbini dinleyelim duyarsak aşını da yaparız 21. Haftadasın dedi. Kalbini duyduk aşıyı yaptı çıktım. İkinci de 28 ekimde.

Kızlar Merhaba tetanos aşısı ne zaman vuruluyor beni cagirmadilar bilen var mı

Sanırım 20 den sonra genelde. Ama daha erken yaptıran arkadaşlar da var galiba. Gebelik kaydın var mı yoksa aramayabilirler bi gidip sor istersen.

Cok hoşa gitti okurken teyzeninkileri giydirmek için almissiniz. Ben kizimda hiç istemedgm başkasının kıyafetlerini giydirmesi. Gorumcem inadima kızının eskilerini getiriodu ve bazıları lekeli o kadar sinir oluyordum ki giydirmiyordm zaten. Evde giydirecekler içi haklisin ben yapamadm ama israf sonuçta gerçekten çok kısa kullanılıyor hepsi gule gule kullandım bebisin. Ben hoslanmasamda tevazun hoşuma gitti

ben doktora sormayı hiç akıl edemedim cnm bidahaki kontrolde sorsammi ki zaten başka çarem yok haşlama yersem sonu kötü olabilir
bende çok yiyemiyorum haşlama hele ilk zamanlarda hiç yiyemedim. doktora sormuştum omlette olur dometesli falanda yiyebilirsen ye demişti. bende patatesli falanda yapıyordum. ama yinede kokusu fena yapıyor. nefes almadan yutuyorum resmen ama hergün yiyemiyorum.

Bende bugün gittim sağlık ocagına ilk doz için 20. hafta bitmesi lazım dedi. 10 ekimde çağırdı. seninde çok geç sayılmaz herhalde

canım şimdi ben söyle düşünüyorum beni 3 ekim de çağırdılar sağlık ocağı ama ben pazartesi doktora gidicem kaç günlük olmuş ona göre öğrencem öyle yaptırcam ultrasonda gün ileri yada geri olabiliyo çünkü 3 haftadır doktora gitmedim gününü tam öğrencem öyle

Kızlar az once beni ilçe toplum sağlığı merkezi aradı ve doktor ve ebenin eve ziyarete gelip normal doğumla ilgili bilgi vereceklerini söyledi.g genelde ilk gebeliklerde gidiyorlarmış.evde de tekim korktum.boyle bir durumla karşılaşan varmı

Ben ilk kez duydum . İnsan artık herşeyden şüpheleniyo. Yine de yalnız olmadığın bi zaman için çağırsaydın müsait değilim falan mı deseydin acaba bilemedim. İyice güvensiz olduk.

Ben ilk kez duydum . İnsan artık herşeyden şüpheleniyo. Yine de yalnız olmadığın bi zaman için çağırsaydın müsait değilim falan mı deseydin acaba bilemedim. İyice güvensiz olduk.
Ay ne bilim ya demiş bulundum artık.bilgilendirecez falan deyince of ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…