aslında bebeğe faydali şeyleri tüketmek daha iyi olur bence kaymagin bebeğe bi faydası yok bildiğim kadarıyla sana çok kilo yaparBen hayatta tek başına kahvaltı yapmış biri değilim ama şimdi bildiğin hazirliyom kendime yiyom 2 yumurta kaşar bal kaymak yedim meselaannem görse bu halimi çok güler çünkü onlarla bile bi dilim ekmek yer kalkardim bu gidişle ne olcam bilmiyom
Mrb canm hurma rahimin kasilmasini sağliyo o yuzden son ay yememizi soylüyolar normal dogum için ve günde 7 8 tane yemek gerekiyo son ay,sen sezeryan olucam diyosun yemek istiyosan fazla yeme 1 tane yesen her gun düzenli degilde arada bi zarari olmaz sanirım yine kasılma yaparsa hic yemezsin.yani işte bende kararsız kaldım. çok yararlı aslında ama. son aydada yemesem iyi olur çünkü sezaryen olacak sancımın tutar falan
valla ben 3-5 tane yiyordum. pazartesi doktora gidecem ona da sorayım unutmazsamCNM ERKEN DOĞUMA SEBEP OLUYOMUŞ CANIM BENCE YEME SON AYINDA YERSİN BENCE YİCEM DE BEKLIYORUM SON AYI
Ama yumurta kaşar da yedim :)aslında bebeğe faydali şeyleri tüketmek daha iyi olur bence kaymagin bebeğe bi faydası yok bildiğim kadarıyla sana çok kilo yapar
Bugün daha halsizim, cenaze dolayısıyla mazeret izni aldım bu hafta çalışmayacağım en azından, yataktan çıkmayı bile düşünmüyorum. Evde limon kalmamış akşama alacak eşim şimdilik bal karabiber yedimGünaydın kizlar
Dün gece saat ikide bir kalktım gün ağarana kadar uyuyamadim ve dé bıdik hiç durmadı. Çok uykusuz um.
Fullialein canım boggazinda tahriş yoksa sade yarım limon sıkıp isen virüslere çok etki eder. Ama boğazına tahriş varsa bal limon ılık su karşımıza iç. bi de bal karabiber karışımı da cok iyi geliyor. Ayriyeten bi tülbent é karabiber serpip boğazına sarsan boğaz için çok sifaliymis canım. Bu gün daha iyisidir inşallah
canım benim kendimi gördüm sende. benim babamda seninkinden farksız. tek fark biz 3 kız kardeşiz ve babam ben hariç ikisiyle görüşür neden bilmiyorum kini bana. evlenmeden önce elini öpmeye bile gittim herşeye ragmen ama çıkmadı karşıma kaçtı evine kabul etmedi. bende Allaha havale ettim. ama ölürse ben gitmem cenazesine. Allah büyük yaşattıklarına pişman olmadan burnu sürtmeden de ölmesin. geçi şimdi bile sürtüyor da anlayan yok.
bu arada sen bebişini düşün artık bu konuyu unut onu da üzme annesi
Günaydın bayanlar. Nasilsiniz bakalımkahvaltıyi nasıl yapiyosunuz ya benim kafama bişey takıldı yumurtayı haşlayarak yiyemiyorum ben zaten bulantilarim tam geçmiş değil hala kokusu kötü geliyo sahanda yiyorum illa haşlama mi yemek lazım
ayyy maşallahbal, pekmez, çikolata gibi enerji verici şeyler yenildiğinde daha çok hareket ederlermiş.. siz bi de gün olarak 20 gün öndesiniz benden.. inşallah ben de bi hafta on güne hissederim
Ilk dozumu yaptilar canm sana beni ilk doz için 30 ekimde cagirdi saglik ocagi gecmi oluyo sankiAy inşallah olmaz ..
Beni 6 ekimde çağırdı geç gibi seninIlk dozumu yaptilar canm sana beni ilk doz için 30 ekimde cagirdi saglik ocagi gecmi oluyo sanki
Bence geç değil beni de 3 unde çağırdı ama burda olmayabilirim sonraki hafta gelsem dedim olur dedi 22 ye fln denk geliyo o daIlk dozumu yaptilar canm sana beni ilk doz için 30 ekimde cagirdi saglik ocagi gecmi oluyo sanki
Ilk dozumu yaptilar canm sana beni ilk doz için 30 ekimde cagirdi saglik ocagi gecmi oluyo sanki
Beni 6 ekimde çağırdı geç gibi senin
Kızlar Merhaba tetanos aşısı ne zaman vuruluyor beni cagirmadilar bilen var mı
Cok hoşa gitti okurken teyzeninkileri giydirmek için almissiniz. Ben kizimda hiç istemedgm başkasının kıyafetlerini giydirmesi. Gorumcem inadima kızının eskilerini getiriodu ve bazıları lekeli o kadar sinir oluyordum ki giydirmiyordm zaten. Evde giydirecekler içi haklisin ben yapamadm ama israf sonuçta gerçekten çok kısa kullanılıyor hepsi gule gule kullandım bebisin. Ben hoslanmasamda tevazun hoşuma gittiyaklaşık 10 sayfa okudum, yaptığım listeyi inşallah yarın öbür gün paylaşacağım kızlar
hissedemeyenler hiç üzülmesin, bu hafta o kadar çok hissediyorum ki, oturduğum ve yattığım an başlıyor kızım
her hafta çok farkediyor. ben de bu hafta 2 kg kadar almışım sizi okuyunca çok sevindim demek ki normal.
ayrıca her hafta karnım o kadar farkediyor ki eşim resmen gözle görülüyor büyümesi dedi:))
alışveriş nasıl gidiyor? bugün kuzenimin küçüklerine baktık anannem hepsini saklamış sağolsun:) yıpranmış olanları ayırdık çoğu 3-4 defa giyilmiş tertemiz setler. chicco mothercare carters teyzemin zamanında yaptığı yatırımlar bana yaradı
annem bu konuda çok garip her şeyi yeni olsun diyor, olur mu canım evde giydireceğim şeylerin ne önemi var diyorum ben de, sonuçta yeni doğanlar özellikle ne kadar giyilecek ki.. 2 tane hastane seti çıktı mesela, 1 tane de biz aldık, bol bol oldu her şeyden:) siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
bir de carterstan dayanamadım 2 takım aldım onların fotosunu atacağım size o kadar tatlı kiiii
bende çok yiyemiyorum haşlama hele ilk zamanlarda hiç yiyemedim. doktora sormuştum omlette olur dometesli falanda yiyebilirsen ye demişti. bende patatesli falanda yapıyordum. ama yinede kokusu fena yapıyor. nefes almadan yutuyorum resmen ama hergün yiyemiyorum.ben doktora sormayı hiç akıl edemedim cnm bidahaki kontrolde sorsammi kizaten başka çarem yok haşlama yersem sonu kötü olabilir
valla ben 3-5 tane yiyordum. pazartesi doktora gidecem ona da sorayım unutmazsam[
sor bakalım cnm bizde ona göre yiyelim :)
Bende bugün gittim sağlık ocagına ilk doz için 20. hafta bitmesi lazım dedi. 10 ekimde çağırdı. seninde çok geç sayılmaz herhaldeIlk dozumu yaptilar canm sana beni ilk doz için 30 ekimde cagirdi saglik ocagi gecmi oluyo sanki
Bende bugün gittim sağlık ocagına ilk doz için 20. hafta bitmesi lazım dedi. 10 ekimde çağırdı. seninde çok geç sayılmaz herhalde
Kızlar az once beni ilçe toplum sağlığı merkezi aradı ve doktor ve ebenin eve ziyarete gelip normal doğumla ilgili bilgi vereceklerini söyledi.g genelde ilk gebeliklerde gidiyorlarmış.evde de tekim korktum.boyle bir durumla karşılaşan varmı
Ay ne bilim ya demiş bulundum artık.bilgilendirecez falan deyince of yaBen ilk kez duydum . İnsan artık herşeyden şüpheleniyo. Yine de yalnız olmadığın bi zaman için çağırsaydın müsait değilim falan mı deseydin acaba bilemedim. İyice güvensiz olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?