2017 Şubat Anneleri

@bahar7684 cnm herkes ilerde kayboluyor diyor bu kistlere icini ferah tut dualarimiz seninle..
dmlhkn dan haberi olan var mi bu arada umarim o da iyidir..

Ayyy hayirli giysin inşallah

Ben bi tane emzikle pike aldim kuzuma daha bisey almadim

babanneside tulum hastane cıkısı bi tanede suluk aldi o kadar şimdi

görunce bunlari bi süru şey almam gerektigini farkettim ama önceligim

bebek arabası ve beşigi minnoşumun
Hayirli gelsinlerde hepsi olur

Yaa çok güzellerrrrr

Güle güle giysin yakışıklı nerden aldın bunları canım?
Karışık canım birazını ablam aldı ankaradan h&m, c&a dan.. gerisini de ben trabzondan aldım ebebek, joker ve burdaki bebek mağazalarından çok fazla seçenek yok maalesef trabzonda.. ben alırken denk gelip beğendiklerim bunlar oldu.. inşallah güzel günlerde giyer bebişlerimiz..

Ayyy canim ya sen trabzondaydin dimi orda hangi bebek magazalari var ben alışverişe trabzona gelmeyi istiyorum ama pek bilmiyorum nerde ne var:) avm demi o magazalar baska nereler var beni biraz bilgilendirsene

Insallah tatlım :) çok şık hepsi maşallah ben de gideyim bir h&m e ya daha kadın reyonundan bebek reyonuna geçmeye zaman bulamadım bennn

Doğsunlar da içini doldursunlar bu cicilerin

Ben de çok aceleci davrandım.. o yüzden hiç sıkma canını asıl kışlıklar şimdi geldi.. internetten bakıyorum bir sürü polar tulumlar var.. görsem dayanamam alırım diye balmıyorum mağazalara.. ben de emzik biberon olayına hiç girmedim.. bebek arabamız ablamdan geldi sağolsun.. banya kuveti falan da almıştık yeğenim bizde kalırken kullansın diye.. dönencesini aldık.. mobilya işini de beğendim liste hazır aralıkta alcaz inşallah.. büyük şeyler alınsın da bence en kolayı kıyafet.. ben 2 günde aldım hepsini.. 3-6 için de baya birşey aldım onda pek eksik kalmadı.. sen de listeni hazırladığın zaman zorlanmadan alırsın.. ama liste şartmış ben listesiz aldım ve pişmanım :)

@bahar7684 canimmmm ins biseycik çıkmaz Allah in izniyle Rabbim bi dahaki gidişine güzel haberler duymayı nasip etsin inş dualar seninle

Hayirli olsun canim. Gule gule giysin bebis :)

Ayyy canim ya sen trabzondaydin dimi orda hangi bebek magazalari var ben alışverişe trabzona gelmeyi istiyorum ama pek bilmiyorum nerde ne var:) avm demi o magazalar baska nereler var beni biraz bilgilendirsene
Çarşıda bi yer var bebeko diye ama biraz pahalı bi yer ve ben çalışanlarını hiç sevmiyorum o yüzden oraya girmedim bile ama trabzonlu arkadaşlarım çok beğeniyolar orayı.. yine çarşıda bi yer var ama ismini tam hatırlamıyorum ama öğrenirim orda da çok güzel hastane çıkışları falan var.. forum trabzonda lcw joker, kanz, panço, b&g, boyner, mango baby var.. varlıbaş da ebebek var.. çarşıda koton baby var.. aklıma gelenler bunlar.. :) alışveriş için geleceksen biraz daha bekle ki kışlıklar indirime girsin.. ben yaz sonu indiriminin sonuna denk geldim ve çok güzel tişörtler aldım gayet uygun fiyata geleceğin zaman sormak istediğin birşey olursa sorarsın yine

Genel bi liste çıkarttim aslinda bende biberonlari önceden almıştim emzikte almiştim aslinda ama pembe olduklari için yeniden alcam besikle bebek arabasini aldimmi gerisi kolay
Bugun bide bebek odasına duvar kagidi baktim çok güzellerdi bide aksesuar filan baktim
yarin dayanamayip alıcam sanırim:)

Insallah tatlım :) çok şık hepsi maşallah ben de gideyim bir h&m e ya daha kadın reyonundan bebek reyonuna geçmeye zaman bulamadım bennn

Doğsunlar da içini doldursunlar bu cicilerin
Git bence de hem çok güzeller güzel hem de fiyatları da çok pahalı değil.. ben de kendime çok birşey almadım sadece 3 tane hamile pantolonu aldım :) artık kendime birşey alasım gelmiyo ki aminn canım en büyük isteğimiz bebeklerimizin sağlıklı doğması yoksa kıyafet falan hiç önemli değil.. hepsi olur zamanla.. biz anneler biraz da kendimiz için yapıyoruz bunları

Tamam canim çok saol bende aralik ocak gibi yaparım o alışverişleri dedigin gibi hemen almycam :)

Ooo maşallah sen gerçekten işin büyük kısımlarını halletmişsin duvar konusunda ben hala kararsızım yeni birşey görünce kafam karışıyo hemen beşiği nerden almaya karar verdin peki? Araba konusunda biraz şanslıyım ablamdan geldi yoksa araba işi de çok kafa karıştırıyo karar vermesi çok zor.. ben 3 aylık olsun bebeğim kanguru kullanmak istiyorum hep çok heveslendim çevremde gördükçe

Bebek odasi takimi var bebisin alinmisti gecen yil yatagimin yanina ıkea besik alicam sadece anne yani olarak kullanmak icin

aslinda besikte degil karyola diye geciyo sallanma ozelligi yok ondan heralde bu kiyafet isleri filan kolay dedigin gibi ben daha cok odasi dekorasyonu filan bunlarda çok hevesliyim ve heycanliyim bakalim yapicaz biseylr ama eşim sabirli ol diyo ben sunu yapalm bunu yapalim dedikce sakin ol diyo:))çok keyifli boyle şeylerle uğrasmak Allah nasip etsin herkese inşallah

Aminnn.. gerçekten harika şeyler hepsi.. rabbim herkese gönlünden geçtiği nasip etsin inşallah.. ben de ikeadan alcam.. bence beşiğin sallanma özelliğinin olmaması daha iyi olunca zorda kalınca kullanırız bebek de alışır.. hiç alışmasın daha iyi bence.. dekor konusunda ben de çok hevesliyim.. özellikle ahşap oyuncaklara süslere bayılıyorum ayrıca eşlere kalsa biz birşey yapmayalım hep bekleyelim bazen bebendiğim şeyi hemen alman gerekir sonradan bulamayınca üzülüyo insan.. alıp da beğendiğin şeyleri paylaşırsa. Bize de fikir olur

Paylaşırim canim tlfonumdaki sorunu çözebilirsem tabibi ayarıyla ugraşmştimda foto paylaşamiyorm her yolu denedim düzelmiyo

Duvara raflar çerçeveler filan baktım bide trabzonda tekzen varsa çok uygunda fiyatları resim çerçeveleri gelmişti bakabilirsin sende yarin alıcam ben bi kactane duvar kagıdiyla harika olur

Hemiiii cooookkkk tesekkur ederim canim bnm allahrazi olsun inan geceleri bazen 3 e kadar oturuyorum uyuyamiyorum ya bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…