Ayyy hayirli giysin inşallahBen de aldıklarımı paylaşayım istedimEn güzeli de bebeğimize alışveriş yapmak galiba.. başta erkek çoçukları için hiç birşey yok diye çok üzülüyodum ama sonra aldıkça farkettim ki erkekler için de çol güzel şeyler varmış.. tabi kızlar kadar süslü püslü değil ama yine de çok güzelller
2 adet 5 li hastane çıkışı
2 adet alt üst takım
2 adet ince kot gibi pantolon (dışarı gezmeye giderken giysin diye)
5 adet kalın eşofman altı
5 adet ince ayaksız alt
7 adet tulum
4 adet battaniye ( 1 polar, 1 pazen, 1 müslin, 1 penye)
Çorap, yeni doğduğunda giysin diye atlet gibi olanlardan, şapka, mendil.. eldiven ve yelek sadece bi adet almışım onlardan alırım daha.. bi de kalın eşofman üstü bulamadım onlardan bulursam da 4 5 tane falan ondan alırım eşofman altlarının üzerine giydirmek için.. bi tane de 10 lu hastane çıkışı alırsam yeter galiba yeni doğduğunda giysin diye.. ben henüz zıbın hiç almadım uzun ve kısa kollu zıbın alırsam alışveriş işim bitiyo galiba benim.. bunlar hep yenidoğan ve 0-3 ay için aldıklarım..
Karışık canımYaa çok güzellerrrrr
Güle güle giysin yakışıklınerden aldın bunları canım?
Ayyy canim ya sen trabzondaydin dimi orda hangi bebek magazalari var ben alışverişe trabzona gelmeyi istiyorum ama pek bilmiyorum nerde ne var:) avm demi o magazalar baska nereler var beni biraz bilgilendirseneKarışık canımbirazını ablam aldı ankaradan h&m, c&a dan.. gerisini de ben trabzondan aldım ebebek, joker ve burdaki bebek mağazalarından çok fazla seçenek yok maalesef trabzonda.. ben alırken denk gelip beğendiklerim bunlar oldu.. inşallah güzel günlerde giyer bebişlerimiz..
Karışık canımbirazını ablam aldı ankaradan h&m, c&a dan.. gerisini de ben trabzondan aldım ebebek, joker ve burdaki bebek mağazalarından çok fazla seçenek yok maalesef trabzonda.. ben alırken denk gelip beğendiklerim bunlar oldu.. inşallah güzel günlerde giyer bebişlerimiz..
Ben de çok aceleci davrandım.. o yüzden hiç sıkma canını asıl kışlıklar şimdi geldi.. internetten bakıyorum bir sürü polar tulumlar var.. görsem dayanamam alırım diye balmıyorum mağazalara.. ben de emzik biberon olayına hiç girmedim.. bebek arabamız ablamdan geldi sağolsun.. banya kuveti falan da almıştık yeğenim bizde kalırken kullansın diye.. dönencesini aldık.. mobilya işini de beğendim liste hazır aralıkta alcaz inşallah.. büyük şeyler alınsın da bence en kolayı kıyafet.. ben 2 günde aldım hepsini.. 3-6 için de baya birşey aldım onda pek eksik kalmadı.. sen de listeni hazırladığın zaman zorlanmadan alırsın.. ama liste şartmış ben listesiz aldım ve pişmanım :)Ayyy hayirli giysin inşallah
Ben bi tane emzikle pike aldim kuzuma daha bisey almadim
babanneside tulum hastane cıkısı bi tanede suluk aldi o kadar şimdi
görunce bunlari bi süru şey almam gerektigini farkettim ama önceligim
bebek arabası ve beşigi minnoşumun
Hayirli gelsinlerde hepsi olur
Hayirli olsun canim. Gule gule giysin bebis :)Ben de aldıklarımı paylaşayım istedimEn güzeli de bebeğimize alışveriş yapmak galiba.. başta erkek çoçukları için hiç birşey yok diye çok üzülüyodum ama sonra aldıkça farkettim ki erkekler için de çol güzel şeyler varmış.. tabi kızlar kadar süslü püslü değil ama yine de çok güzelller
2 adet 5 li hastane çıkışı
2 adet alt üst takım
2 adet ince kot gibi pantolon (dışarı gezmeye giderken giysin diye)
5 adet kalın eşofman altı
5 adet ince ayaksız alt
7 adet tulum
4 adet battaniye ( 1 polar, 1 pazen, 1 müslin, 1 penye)
Çorap, yeni doğduğunda giysin diye atlet gibi olanlardan, şapka, mendil.. eldiven ve yelek sadece bi adet almışım onlardan alırım daha.. bi de kalın eşofman üstü bulamadım onlardan bulursam da 4 5 tane falan ondan alırım eşofman altlarının üzerine giydirmek için.. bi tane de 10 lu hastane çıkışı alırsam yeter galiba yeni doğduğunda giysin diye.. ben henüz zıbın hiç almadım uzun ve kısa kollu zıbın alırsam alışveriş işim bitiyo galiba benim.. bunlar hep yenidoğan ve 0-3 ay için aldıklarım..
Çarşıda bi yer var bebeko diye ama biraz pahalı bi yer ve ben çalışanlarını hiç sevmiyorum o yüzden oraya girmedim bileAyyy canim ya sen trabzondaydin dimi orda hangi bebek magazalari var ben alışverişe trabzona gelmeyi istiyorum ama pek bilmiyorum nerde ne var:) avm demi o magazalar baska nereler var beni biraz bilgilendirsene
Genel bi liste çıkarttim aslinda bende biberonlari önceden almıştim emzikte almiştim aslinda ama pembe olduklari için yeniden alcamBen de çok aceleci davrandım.. o yüzden hiç sıkma canını asıl kışlıklar şimdi geldi.. internetten bakıyorum bir sürü polar tulumlar var.. görsem dayanamam alırım diye balmıyorum mağazalara.. ben de emzik biberon olayına hiç girmedim.. bebek arabamız ablamdan geldi sağolsun.. banya kuveti falan da almıştık yeğenim bizde kalırken kullansın diye.. dönencesini aldık.. mobilya işini de beğendim liste hazır aralıkta alcaz inşallah.. büyük şeyler alınsın da bence en kolayı kıyafet.. ben 2 günde aldım hepsini.. 3-6 için de baya birşey aldım onda pek eksik kalmadı.. sen de listeni hazırladığın zaman zorlanmadan alırsın.. ama liste şartmış ben listesiz aldım ve pişmanım :)
Git bence de hem çok güzeller güzel hem de fiyatları da çok pahalı değil..Insallah tatlım :) çok şık hepsi maşallah ben de gideyim bir h&m e ya daha kadın reyonundan bebek reyonuna geçmeye zaman bulamadım bennn
Doğsunlar da içini doldursunlar bu cicilerin
Tamam canim çok saol bende aralik ocak gibi yaparım o alışverişleri dedigin gibi hemen almycam :)Çarşıda bi yer var bebeko diye ama biraz pahalı bi yer ve ben çalışanlarını hiç sevmiyorum o yüzden oraya girmedim bileama trabzonlu arkadaşlarım çok beğeniyolar orayı.. yine çarşıda bi yer var ama ismini tam hatırlamıyorum ama öğrenirim orda da çok güzel hastane çıkışları falan var.. forum trabzonda lcw joker, kanz, panço, b&g, boyner, mango baby var.. varlıbaş da ebebek var.. çarşıda koton baby var.. aklıma gelenler bunlar.. :) alışveriş için geleceksen biraz daha bekle ki kışlıklar indirime girsin.. ben yaz sonu indiriminin sonuna denk geldim ve çok güzel tişörtler aldım gayet uygun fiyata geleceğin zaman sormak istediğin birşey olursa sorarsın yine
TeşekkürlerHayirli olsun canim. Gule gule giysin bebis :)
Ooo maşallah sen gerçekten işin büyük kısımlarını halletmişsinGenel bi liste çıkarttim aslinda bende biberonlari önceden almıştim emzikte almiştim aslinda ama pembe olduklari için yeniden alcambesikle bebek arabasini aldimmi gerisi kolay
Bugun bide bebek odasına duvar kagidi baktim çok güzellerdi bide aksesuar filan baktim
yarin dayanamayip alıcam sanırim:)
O zaman kadar baya bir şey şekillenir kafanda çok rahat edersinTamam canim çok saol bende aralik ocak gibi yaparım o alışverişleri dedigin gibi hemen almycam :)
Bebek odasi takimi var bebisin alinmisti gecen yil yatagimin yanina ıkea besik alicam sadece anne yani olarak kullanmak icinOoo maşallah sen gerçekten işin büyük kısımlarını halletmişsinduvar konusunda ben hala kararsızım yeni birşey görünce kafam karışıyo hemen beşiği nerden almaya karar verdin peki? Araba konusunda biraz şanslıyım ablamdan geldi yoksa araba işi de çok kafa karıştırıyo karar vermesi çok zor.. ben 3 aylık olsun bebeğim kanguru kullanmak istiyorum hep çok heveslendim çevremde gördükçe
Aminnn.. gerçekten harika şeyler hepsi.. rabbim herkese gönlünden geçtiği nasip etsin inşallah.. ben de ikeadan alcam.. bence beşiğin sallanma özelliğinin olmaması daha iyi olunca zorda kalınca kullanırız bebek de alışır.. hiç alışmasın daha iyi bence..Bebek odasi takimi var bebisin alinmisti gecen yil yatagimin yanina ıkea besik alicam sadece anne yani olarak kullanmak icin
aslinda besikte degil karyola diye geciyo sallanma ozelligi yok ondan heralde bu kiyafet isleri filan kolay dedigin gibi ben daha cok odasi dekorasyonu filan bunlarda çok hevesliyim ve heycanliyim bakalim yapicaz biseylr ama eşim sabirli ol diyo ben sunu yapalm bunu yapalim dedikce sakin ol diyo:))çok keyifli boyle şeylerle uğrasmak Allah nasip etsin herkese inşallah
Paylaşırim canim tlfonumdaki sorunu çözebilirsem tabiAminnn.. gerçekten harika şeyler hepsi.. rabbim herkese gönlünden geçtiği nasip etsin inşallah.. ben de ikeadan alcam.. bence beşiğin sallanma özelliğinin olmaması daha iyi olunca zorda kalınca kullanırız bebek de alışır.. hiç alışmasın daha iyi bence..dekor konusunda ben de çok hevesliyim.. özellikle ahşap oyuncaklara süslere bayılıyorum ayrıca eşlere kalsa biz birşey yapmayalım hep bekleyelim bazen bebendiğim şeyi hemen alman gerekir sonradan bulamayınca üzülüyo insan.. alıp da beğendiğin şeyleri paylaşırsa. Bize de fikir olur
Hemiiii cooookkkk tesekkur ederim canim bnm allahrazi olsun inan geceleri bazen 3 e kadar oturuyorum uyuyamiyorum ya bazenAa evet cinsiyet ne senin? Baktım güzelmiş katlanması falan ama puset ayrı alınıyormuş ona
Canm gaz sancısı için parol içiyordum doktor o kesmez dedi
Debridat tablet verdi sindirim için valla çok faydasını gördüm gaz maz kalmadı
Ah canım benim ya çok çok geçmiş olsun dualarımız seninle. Bebeğin de senin gibi güçlüdür ben inanıyorum iyileşecek kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?