2017 Şubat Anneleri

Çözersin problemi inşallah evet burda da var tekzen ben de bakayım o zaman sağol haber verdiğin için

Çok geçmiş olsun. Allahım şifa versin. İnşallah tez zamanda düzelir.

@bahar7684 çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım Allah'ın izniyle düzelecektir hiç merak etme gönlünü ferah tut dualarımız bebeğin ve seninle

Ayyy canim ya sen trabzondaydin dimi orda hangi bebek magazalari var ben alışverişe trabzona gelmeyi istiyorum ama pek bilmiyorum nerde ne var:) avm demi o magazalar baska nereler var beni biraz bilgilendirsene
Siz hangi ildesiniz

Kızlar Teyzem eylül ortasında doğum yaptı bi kızı oldu kadife takımlardan almak istiyorum kışa giydirsin diye onda görmedim nerden ve ne kadara alabilirim hiç bilgisi olan var mi birde 3-6 mi 6-9 mu işine yarar kızı iri doğmadı normal bi bebek

3-6 ay alabilirsin. 6-9 aylığın bir kısmı bahara ve yaZa denk geliyor. Kadife için o aylar pek giydirilmez sanırım. Ebebek ,hm, ca , gibi mağazalara bakabilirsin.

Selam kizlar,bacak bel agrisi yogunlukla mevcut bende de,ilac fayda etmiyor ama.iciyorim yine de @bahar7684 canim dualarim seninle insallah yanilmistir dr,insallah guzel haberlerini aliriz bir sonrakine,stres ustune stres yasiyorsun olumlu dusunelim.olumlu olsun ve Allahin izniyle iyi olcak insallah

Amin canım inşallah sağolasın. Olsun sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. Ben de ne zamandır girmemiştim var mı başka haziran annelerinden hamile olan

Evet canım aynen öyle önemli olan sağlıklı olması , hiç önemli değil cinsiyeti bende eskisi gibi hiç giremiyorum önceden sürekli yazışırdık şimdi bebişlerden vakit kalmıyor ki senin kızın nasıl canım benimki hala kilo alımında sıkıntı yaşıyor senin ki kaç kilo acaba

Hemiiii cooookkkk tesekkur ederim canim bnm allahrazi olsun inan geceleri bazen 3 e kadar oturuyorum uyuyamiyorum ya bazen
Canm ben ağlaya ağlaya kaç kere hastanelik oldum serum yedim, bazen gaz çıkmadığı için saatlerce kustum gaz sancısı kabusumdu. Doktorum kesinlikle zararsız al kullan dedi ve çok çok rahatım artık. Ne yesem dokunup gaz yapıyordu

Kızım iyi çok şükür de kıpır kıpır yerinde durmuyo hiç. Biz de zayıfız kac aydir 9 kiloda takilmistik bu ara biraz aldı ama daha 10 kilo yokuz. Senin kızın ne kadar? Kilo da o kadar önemli degil canîm ya kim gorse bu hareketle nasil kilo tutsun diyo

Günaydın kızlar elimiz de olmadan herşeyi kafaya takıyoruz üzülüyoruz ama sonra pişman oluyoruz ben oğlum fa don aylar çok zor günler geçirdim manevi olarak hep ağladım ama kendimi Kuran okuyarak ve çoçugunla Yusuf ve Meryem sürelerini dinlettim hep hatta ilk hatmimi oğluma yaptım doğumdan sonra çok hastalandım ama oğlum okadar akıllı ve Mutlu bir bebekti ki hiç yormadı bizi tabi bunda Mutlu anne Mutlu çoçuk hikayesi var siz siz olun çoçuklarımız bizim eserimiz bunu unutmayın biz ne kadar iyi olursak unlar da okadar Mutlu huzurlu olurlar . Bizim aramız da ki ask bir başka oğlumla Rabbim her isteyene versin . Hım bide hurma yiyin hem çoçuğunuz akıllı olur hrm de doğum sancınız hafif olur herkese sevgiler

Peki bu kilo almayı ne yapacağız doğumdan sonra çok zor verebiliyorum su an 78 kiloyum boy 170 . Başlangıç 73

Canim neydi o ilacin adi. Suan resmen kivranarak ise gidiyorum. Kustumda hic fayda etmedi. Midemi deliyorlar resmen. Dogrulamiyorum.

Aaaa bendr nihana gidiyorum bende ondna cok memnunum sey dicem sen ayrintiliyi sukranda mi yapicaksin ek ucret aliyolar mi almiyolarsa orda cekinirim bende nihana kobtrole gudiyorum veeeee cokkk memnunum kendisinden

Nihanda iyi evet onada gittim.. evrak yokmu yanınızda falan dedi.. biraz bozuldum..kontrol olduğu içim ilgilenmedi sanırım.. Ama şükranı daha çok sevdim. şimdi aradım 180 tl ayrıntılı usg.. ümraniyede yeni yapılan devlet hastanesine randevu alıcam..yaptırmam gereken başka tahlillerde var çünkü.

Fullialein evet detaylı için cmrtesiye sonomardan randevu aldım,220 tl ye..
hastaneye başlarken aldığım fiyatlar hala geçerliyse,sezeryan 2100 tl normal 1850 tl idi..ama ilerleyen zamanda yada şuanda nasıl bilemiyorum,bütün hastahaneler fiyat yükseltiyor çünkü

4lü taramada belli başlı detayları incelemiş olabilir,fakat ayrıntılı ultrason dediğimiz mevzu o olmuyor..ayrıntılı ultrasona radyoloji bakıyor,ve konusunda uzman hekimlerin incelemesi gerekiyor..yani benim araştırmalarım bu yönde :) normal kadın doğumcu bu işlemi yapamıyor maalesef

şimdi gördüm canım.. inşallah bişeyi çıkmazda düzelir. sen içini ferah tut. bol bol dua edelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…