- 22 Ekim 2014
- 592
- 430
- 358
Allah şifa versin canım inşallah bişey kalmaz sağlıkla alırsın kucağına. Hemen bozma moralini uzme kendiniMrb kızlarnasılsınız.
Bugün detayli ultrasonda bebeğimin kafasında kist çıktı iki taraflı. Biri büyük dedi. Down, trizomi olabilir dediler yada kuculebilir dedi.ne olur bebegime dua edin aklınıza geldikçe. Hamilesin duası makbuldur sonuçta. Şu iki üç hafta belli olurmuş beyin büyürse kisti yer ya da tam tersi.hersey o kadar üstüste geldiki duaya çok ihtiyacım var.. Allah razı olsun.bebislerinizle Allah à emanet olun
Mrb kızlarnasılsınız.
Bugün detayli ultrasonda bebeğimin kafasında kist çıktı iki taraflı. Biri büyük dedi. Down, trizomi olabilir dediler yada kuculebilir dedi.ne olur bebegime dua edin aklınıza geldikçe. Hamilesin duası makbuldur sonuçta. Şu iki üç hafta belli olurmuş beyin büyürse kisti yer ya da tam tersi.hersey o kadar üstüste geldiki duaya çok ihtiyacım var.. Allah razı olsun.bebislerinizle Allah à emanet olun
Evet canim kral taci olanlar falan var. Ama hastane cikisi hediye bana. Kardesim sade almis :)
Gecmis olsun baharcim. Rabbim safi ismiyle acil sifalar verwin insallah. Insallah bir dahaki gidisinde gecmis olsun. Benim is arkadasinin bebisininde cigerinde var demislerdi ama dogdugunda hic bir sey yoktu. Insallah sizinde yuzunuz gulecek. Bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bol bol dua et canim. Bizlerde dualarimizla yaninizdayiz.Mrb kızlarnasılsınız.
Aaaa bendr nihana gidiyorum bende ondna cok memnunum sey dicem sen ayrintiliyi sukranda mi yapicaksin ek ucret aliyolar mi almiyolarsa orda cekinirim bende nihana kobtrole gudiyorum veeeee cokkk memnunum kendisindenisim vermede sorun olmaz herhalde :) ŞÜKRAN TÜRK canım.. iyi elektrik aldım kendisinden..
Canim cok uzuldum, insallah down degildir, kist kaybolur... Dua edecegim bebegin icin....Mrb kızlarnasılsınız.
ben 7.aya kadar alışveriş düşünmüyordum ama karnımda son iki haftadır çok baskı var uzun süre yüyüyemiyorum ağrı yapıyor. sonraki aylarda daha da zorlayacağını düşünüğüm için haftasonu ufak tefek başladım. yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum. haftasonu çıtçıtlı badiler aldım 0-3 3-6 ay bol miktarda. yelek aldım ayaklı altlıklı pijaması ile(penye), bi tane peluş tulum aldım, dışarısı için,bir kaç çorap aldım. şimdilik bunlar. h&m'de 6lı kollu kolsuz çıtçıtlı badiler 49 liraydı. düşünen olursa tavsiye ederim. hastane çıkışlarına baktım ama çok parçalı mı yoksa 5-7 parçalı mı karar veremedim. en fazla 2 tane almayı düşünüyorum hastane çıkışı ve çok para vermeyi düşünmüyorum çünkü içindeki parçalar çok küçük geldi gözüme. 15-20 gün ancak giyer gibi geldi bana. onun yerine 0-3 , 3-6 aylık badiler tulumlar düşünüyorum. önceliğim ilk bir kaç ay için acil olanlar. bebeğin büyüklüğüne göre ve büyüme durumuna göre sonra internetten ya da çarşıya çıkıp alırım. gereksiz masraf etmek istemiyorum. önümüzdeki ay da beşiğini alıcam inşallah. sonra da kendim için birşeyler bakıcam.
bu arada ebebek'te mağazada çıtçıtlı kollu kolsuz beyaz badiler 3,99 TL idi. 5-6 tane onlardan da aldım.
Merhaba kızlar bebeğimin hareketlerini bir gün çok yoğun bir gün az hareketli hissdiyorum aranızda böyle yaşayan var mı
Ben o gebeligimde bebegimi kaybettim. 12. Haftada dr kalp sesi alamayinca alt kattaki ultrasona yollamisti. Ama renklimiydi degilmiydi bilemiyom.Peki orada renkli ultrason asagi katta ayri mi yapiliyor
Bende bi daha ki gidisime sorcam canım valla uykuda yakaladi bacagimi uzatirken oldu sanırım o can havliyle bagirmisim baya bi geçmedi şuan da hala sızısı var gerçi fazla yurudum bugün onun ustune bide yuruyunce arttı galiba
chicco'nun urban modeline takıldım ben de.. doğum tarihlerimiz de aynı bu arada
Elinden geldigince bol su icmeye calis kuzum ben yazilanlari okumadim k bakma gec gecmis olsub dedim s ana uzuldumde bnmde kac gubdur acayip mide yangisi agrisi var bebek yukarda olunca baski yapiyo mideme arada kasiklara garip garip haller aldi beni davul gibi oluyom gaz sancisi cok oluyorabbim bize sabir versin
Mrb kızlarnasılsınız.
Canım çok geçmiş olsun Allah bebişin yardımcı olsun tabi ki dualarımız seninle ama sen içini ferah tut sen iyi olacak diye düşün ki bebekte olumlu gelişsin, biliyorum çok zor canım.Mrb kızlarnasılsınız.
Ben basladim benden once yakinlarim basladi ztn yelek aldim annanemiz de ordu kis bebeği olacak ya lazim olur elbetHanimlar iyi aksamlaralisverislere basladiniz mi kuzucuklara:) ben bir konuda kararsiz kaldim. Fikrinizi almak istiyorum. Yelek aldiniz mi alisveriste yada alacak misiniz? Dogdugunda neleri daha cok giydirmeliyiz ilk bebek olunca fikir yurutmekte zor benim icin neler lazim olur
Rabbim büyük canım inşaallah dua ile. Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun bebeğini.Mrb kızlarnasılsınız.
Ultrason
Ben o gebeligimde bebegimi kaybettim. 12. Haftada dr kalp sesi alamayinca alt kattaki ultrasona yollamisti. Ama renklimiydi degilmiydi bilemiyom.
Ben basladim benden once yakinlarim basladi ztn yelek aldim annanemiz de ordu kis bebeği olacak ya lazim olur elbet
Kizim olacak insallah , seninAa evet cinsiyet ne senin? Baktım güzelmiş katlanması falan ama puset ayrı alınıyormuş ona
Canm gaz sancısı için parol içiyordum doktor o kesmez dedi
Debridat tablet verdi sindirim için valla çok faydasını gördüm gaz maz kalmadı
Ah canım benim ya çok çok geçmiş olsun dualarımız seninle. Bebeğin de senin gibi güçlüdür ben inanıyorum iyileşecek kuzucuk
Benim olmazdı canım hamilelikte bu ara çıkmaya başladı evet çok can yakıcı bisey Dr uma soylicem gittiğimde çünkü şuan hala cekiyorum agrisini çektiriyor bacagimiLoveali okurken gordum cevap yazayım dedim. Benim de hamilelik öncesi cok kramp girerdi gece bacagıma, agrısı coktur, aglayarak uyandırırdı hep ve nerdeyse cocukluktan beri cok olurdu. Magnezyum eksikliğinde cok oluyor kramplar ve hanilelikte de cok goruluyor. Doktorum magvital kullanabilirsin dedi ama kalsiyum da içeren osmin positive'i tavsiye etti. Ben de arada kullaniyorum ve bacak kramplarım olmuyor artık. Doktoruna mutlaka danıs bence.
Ben de aldıklarımı paylaşayım istedimEn güzeli de bebeğimize alışveriş yapmak galiba.. başta erkek çoçukları için hiç birşey yok diye çok üzülüyodum ama sonra aldıkça farkettim ki erkekler için de çol güzel şeyler varmış.. tabi kızlar kadar süslü püslü değil ama yine de çok güzelller
2 adet 5 li hastane çıkışı
2 adet alt üst takım
2 adet ince kot gibi pantolon (dışarı gezmeye giderken giysin diye)
5 adet kalın eşofman altı
5 adet ince ayaksız alt
7 adet tulum
4 adet battaniye ( 1 polar, 1 pazen, 1 müslin, 1 penye)
Çorap, yeni doğduğunda giysin diye atlet gibi olanlardan, şapka, mendil.. eldiven ve yelek sadece bi adet almışım onlardan alırım daha.. bi de kalın eşofman üstü bulamadım onlardan bulursam da 4 5 tane falan ondan alırım eşofman altlarının üzerine giydirmek için.. bi tane de 10 lu hastane çıkışı alırsam yeter galiba yeni doğduğunda giysin diye.. ben henüz zıbın hiç almadım uzun ve kısa kollu zıbın alırsam alışveriş işim bitiyo galiba benim.. bunlar hep yenidoğan ve 0-3 ay için aldıklarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?