2017 Şubat Anneleri

Allah şifa versin canım inşallah bişey kalmaz sağlıkla alırsın kucağına. Hemen bozma moralini uzme kendini

Canım çook geçmiş olsun Rabbim korusun yavrularımızı dua edeceğim ben de ama içini ferah tut elinden geliyorsa namazı eksik etme ayrıca karnını okşayarak içten 170 defa Ayetel kürsiyi oku canım emin ol sana da bebeğine de iyi gelecek bunu yap huzur bulacaksın bizlere de haber ver bebeğinle iligli durumu

Gecmis olsun baharcim. Rabbim safi ismiyle acil sifalar verwin insallah. Insallah bir dahaki gidisinde gecmis olsun. Benim is arkadasinin bebisininde cigerinde var demislerdi ama dogdugunda hic bir sey yoktu. Insallah sizinde yuzunuz gulecek. Bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine bol bol dua et canim. Bizlerde dualarimizla yaninizdayiz.

isim vermede sorun olmaz herhalde :) ŞÜKRAN TÜRK canım.. iyi elektrik aldım kendisinden..
Aaaa bendr nihana gidiyorum bende ondna cok memnunum sey dicem sen ayrintiliyi sukranda mi yapicaksin ek ucret aliyolar mi almiyolarsa orda cekinirim bende nihana kobtrole gudiyorum veeeee cokkk memnunum kendisinden

Canim cok uzuldum, insallah down degildir, kist kaybolur... Dua edecegim bebegin icin....

Ben de aynen düşünmüyordum ama halim kalmaz diye az az başladım. Öncelik hep acil olanlar oldu. Katılıyorum sana hemen küçülüyor kıyafetler. Az az aldım. Makinemin az yükle yıkama programı var birkaç parçayı bile yıkıyor. Lazım oldukça yıkar giydiririm. Ki zaten annem yeter bile diyor. 8li takımlar var ben ondan aldım parçası bol tavsiye ederim. Hastane çıkışı da bir tane battaniyeli alacağım. Çok uçuk fiyatlar var ya insan en güzelini almak istiyor ama napalım

Merhaba kızlar bebeğimin hareketlerini bir gün çok yoğun bir gün az hareketli hissdiyorum aranızda böyle yaşayan var mı

Ben de öyle canım. Bir gün feci hiç durmuyor öteki gün tık yok. Ben yorgun olursam ondan da ses seda çıkmıyor

@bahar7684 canım yaa hep dua edeceğiz inşallah geçer ya da doktor yanılmıştır falan allah esirgesin kuzuyu.. sen gönlünü ferah tut geçecek hepsi. Stres stresi getiriyor. Allah yardımcın olsun içini ferahlatsın

Loveali okurken gordum cevap yazayım dedim. Benim de hamilelik öncesi cok kramp girerdi gece bacagıma, agrısı coktur, aglayarak uyandırırdı hep ve nerdeyse cocukluktan beri cok olurdu. Magnezyum eksikliğinde cok oluyor kramplar ve hanilelikte de cok goruluyor. Doktorum magvital kullanabilirsin dedi ama kalsiyum da içeren osmin positive'i tavsiye etti. Ben de arada kullaniyorum ve bacak kramplarım olmuyor artık. Doktoruna mutlaka danıs bence.

chicco'nun urban modeline takıldım ben de.. doğum tarihlerimiz de aynı bu arada

Aa evet cinsiyet ne senin? Baktım güzelmiş katlanması falan ama puset ayrı alınıyormuş ona

Canm gaz sancısı için parol içiyordum doktor o kesmez dedi
Debridat tablet verdi sindirim için valla çok faydasını gördüm gaz maz kalmadı

Ah canım benim ya çok çok geçmiş olsun dualarımız seninle. Bebeğin de senin gibi güçlüdür ben inanıyorum iyileşecek kuzucuk

@bahar7684 içini ferah tut, insallah sagsaglim alırız bebeklerimizi kucagımıza. Dualarımız seninle ve bebeginle canım..

Canım çok geçmiş olsun Allah bebişin yardımcı olsun tabi ki dualarımız seninle ama sen içini ferah tut sen iyi olacak diye düşün ki bebekte olumlu gelişsin, biliyorum çok zor canım.

Ben basladim benden once yakinlarim basladi ztn yelek aldim annanemiz de ordu kis bebeği olacak ya lazim olur elbet

Rabbim büyük canım inşaallah dua ile. Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun bebeğini.

Kizim olacak insallah , senin

Ben de aldıklarımı paylaşayım istedim En güzeli de bebeğimize alışveriş yapmak galiba.. başta erkek çoçukları için hiç birşey yok diye çok üzülüyodum ama sonra aldıkça farkettim ki erkekler için de çol güzel şeyler varmış.. tabi kızlar kadar süslü püslü değil ama yine de çok güzelller

2 adet 5 li hastane çıkışı
2 adet alt üst takım
2 adet ince kot gibi pantolon (dışarı gezmeye giderken giysin diye )
5 adet kalın eşofman altı
5 adet ince ayaksız alt
7 adet tulum
4 adet battaniye ( 1 polar, 1 pazen, 1 müslin, 1 penye)
Çorap, yeni doğduğunda giysin diye atlet gibi olanlardan, şapka, mendil.. eldiven ve yelek sadece bi adet almışım onlardan alırım daha.. bi de kalın eşofman üstü bulamadım onlardan bulursam da 4 5 tane falan ondan alırım eşofman altlarının üzerine giydirmek için.. bi tane de 10 lu hastane çıkışı alırsam yeter galiba yeni doğduğunda giysin diye.. ben henüz zıbın hiç almadım uzun ve kısa kollu zıbın alırsam alışveriş işim bitiyo galiba benim.. bunlar hep yenidoğan ve 0-3 ay için aldıklarım..

Eklentiler

• IMG_2865.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_2866.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_2867.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_2868.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_2870.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 89
  • IMG_2873.webp
    15 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_2875.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_2876.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_2869.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_2872.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 90
Benim olmazdı canım hamilelikte bu ara çıkmaya başladı evet çok can yakıcı bisey Dr uma soylicem gittiğimde çünkü şuan hala cekiyorum agrisini çektiriyor bacagimi

Yaa çok güzellerrrrr

Güle güle giysin yakışıklı nerden aldın bunları canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…