2017 Şubat Anneleri

isim vermede sorun olmaz herhalde :) ŞÜKRAN TÜRK canım.. iyi elektrik aldım kendisinden..

İlk gebeliğimde vardı zehir olmustubana o iki ay. Ben 16. Haftada ogrenmistm. hiç korkma çok çok çok yaygın bisey ve yüzde doksanı 24. Haftada kayboluyor kaybolmazsa da doğu.dan sonra yok olurmuş okadar çok üzülmüş, okadar arastirmistm ki içini ferah tut kendiliğinden yok oldu. Seni çok iyi anlıyorum obur ay geçmiş diye duyacaksin insallah. Benimki 23.haftada gitmisti

Canim cok gecmis olsun. Allah sifani versin. Dua ile kaderimizi bile degistirebiliyoruz Allahin izniyle. Sen uzulme insallah duzelir bebegin

Canim cok gecmis olsun. Allah sifani versin. Dua ile kaderimizi bile degistirebiliyoruz Allahin izniyle. Sen uzulme insallah duzelir bebegin

Canım duam seninle. Allah yardımcınız olsun . Bebeğinize şifa versin.

ben 7.aya kadar alışveriş düşünmüyordum ama karnımda son iki haftadır çok baskı var uzun süre yüyüyemiyorum ağrı yapıyor. sonraki aylarda daha da zorlayacağını düşünüğüm için haftasonu ufak tefek başladım. yavaş yavaş tamamlamayı düşünüyorum. haftasonu çıtçıtlı badiler aldım 0-3 3-6 ay bol miktarda. yelek aldım ayaklı altlıklı pijaması ile(penye), bi tane peluş tulum aldım, dışarısı için,bir kaç çorap aldım. şimdilik bunlar. h&m'de 6lı kollu kolsuz çıtçıtlı badiler 49 liraydı. düşünen olursa tavsiye ederim. hastane çıkışlarına baktım ama çok parçalı mı yoksa 5-7 parçalı mı karar veremedim. en fazla 2 tane almayı düşünüyorum hastane çıkışı ve çok para vermeyi düşünmüyorum çünkü içindeki parçalar çok küçük geldi gözüme. 15-20 gün ancak giyer gibi geldi bana. onun yerine 0-3 , 3-6 aylık badiler tulumlar düşünüyorum. önceliğim ilk bir kaç ay için acil olanlar. bebeğin büyüklüğüne göre ve büyüme durumuna göre sonra internetten ya da çarşıya çıkıp alırım. gereksiz masraf etmek istemiyorum. önümüzdeki ay da beşiğini alıcam inşallah. sonra da kendim için birşeyler bakıcam.
bu arada ebebek'te mağazada çıtçıtlı kollu kolsuz beyaz badiler 3,99 TL idi. 5-6 tane onlardan da aldım.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda seni çok yormadan atlatırsın. Allah daha beterinden korusun. pozitif ol elinden geldiğince.

Allah şifa versin canım. inşallah hayırlısıyla atlatır. sen de moralini yüksek tut ki bebek olumsuz etkilenmesin. malum her türlü hastalıkta moral çok önemli.

Merhaba kızlar bebeğimin hareketlerini bir gün çok yoğun bir gün az hareketli hissdiyorum aranızda böyle yaşayan var mı

Icini ferah tut canim bir seycikler olmaz insaallah. Dua edecegim sana. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Amin.

Canım dualarım sizinle biseycikler cikmaz insallah sen icini ferah tutmaya calis elinden geldigince. Iyi dusunelim bi dahakine hicbi sorun kalmamis olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…