2017 Şubat Anneleri

ayrıca iki hafta sonra ya ayın 19 una ayrıtılıya gün verdiler çok uzun geldı bana
ayrıntılıyı ücretli mi yapıyor senin doktor mu yapıyor ücret ne kadar dediler bu arada canım ya. ayrıca oğluşun hayırlı olsun artık isim ve alışveriş düşüncesine başlayabilirsiniz :)

66 ile kalmıştım 65 şim şu anda yarın doktora gidicem ayrıntılı için kahvaltı etsemmi açmı gitsem

Ayyy bnmde cuma rabdevum var ins sira verirler banada yoksa isim ozele kaldi ua 20+5 gunluk olucam cumaya offff en azindan kafamiz rahatlayacak ama iste bi sra verseler

BEN ANLAMADIM BANA SIRA OLMADIĞINDAN DEĞİL CANIM GÜNÜ OZMN DEDİ YANİ 22. HAFTADA SANIRIM ÖLE BİŞİ DEDİLER BENDE ANLAMADIM

ayrıntılıyı ücretli mi yapıyor senin doktor mu yapıyor ücret ne kadar dediler bu arada canım ya. ayrıca oğluşun hayırlı olsun artık isim ve alışveriş düşüncesine başlayabilirsiniz :)

AYNEN CANIM DA İSİM YOK YA BULAMIYORUM Bİ TÜRLÜ.. ALIŞVERİŞE BAŞLICAM ARTIK BENDE SENIN GIBI BI ÇORAP BİLE ALMADIM AYRINTILIYI DEVLETTEKİ DOKTORA YAPIO ÜCRETSİZ RADYOLOJIYE YOLLADO GUN VERDILER İŞTE. BEN AMASYADAYIM ŞİMDİ SAMSUNA GİDİCEM RENKLİ ULTRASONA BURDA YOK PERŞEMBE GÜNNÜ DE GÖRCEM BEBİŞİMİ :)

KIZLAR ben 78 kıloyum baslangıcta kı kılomu net bılmıyorum 71 72 cıvarı ıdı cok mu kılo almısım
20. hafatada 3,5-6 kg kilo alımı normalmiş.. senin haftan daha ilerde normal bence kilo alımın ama ne kadar az o kadar iyi.. kitata yazana göre 20.haftadan sonra haftada genelde ortalama 450 gr alınırmış biz ona ayda 2 kilo diyelim.. ama çevremdeki herkes diyoki en çok kilo alımı son 2 3 ayda oluyomuş.. o yüzden dikkat etmekte ve bebeğe faydası olmayan kızartmalardan falan uzak durmakta fayda var..

Eklentiler

• inglesina-zippy-light-baston-puset-desert-dune79920_234670489.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar ya dün aşımı oldum şimdi kolumu ağrıdan kaldiramiyorum napacam ben yaa

Ayrıntılı ultrason tam olarak hangi haftalarda yapılıyor kızlar? ayrintiliyi yapacak diger doktor izinli olduğundan 12 sine kaldı benim ki.sorun olur mu acaba?

Gunaydn kizlar detaylidan gelioruz.. @bahar7684 cnm benim bebegimde de 2.9 mm kist var dedi 24-26 haftaya kaybolur normalde dedi 1 ay sonra tekrar kontrol edilmesi gerekiyormus 21+2 yiz su an..Insallah duzelir hepimiznki de.. bebek ters duruo dedi bi de kafasi asagidayms rahim kapali dedi ama insallah o da sorun olmaz..Bu arada devlet kalbe kordona falan bakmio beyin ve bobregine bakti o kdr baska bi dr dan daha randevu almaya calisiorum o olmazsa ozelde baktrcam hic tatmin olmadm ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…