2017 Şubat Anneleri

Bende dayanamadım. Lcwaikikide indirimde şu elbiseleri aldım :) Seneye kısmetse yaza giyer diye düşünüp 3-6 ve 6-9 ay olarak aldım :) Tanesi 9 , 10 tl idi .

Eklentiler

• L_20151-5Y4786Z1-DYX_A.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 53
  • L_20151-5Y7853Z1-676_A.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 50
  • L_20161-6YF551Z1-CU9_A.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 76
  • L_20161-6Y3121Z1-671_A.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar şimdilik bunlarda benim kızımın cicileri

Eklentiler

• IMG_1829.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1830.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_1831.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_1832.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1828.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_1834.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_1833.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 68
merhaba hanımlar. benim oğlan mesaneye yakın bir yerde duruyor herhalde. durmadan wc ye gitme hissi içindeyim. idrar yolu enfeksiyonu falanda yok ama benim gibi olan var mı acaba?

Bunlar da saç bantlarımız. Allah güle güle hepimize giydirmeyi nasip etsin inşaAllah.

Eklentiler

• a.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 51
  • d.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 57
  • c.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 61
  • b.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 52
  • e.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 50
  • f.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 53
devlet hastaneleri 2 ay sonraya gün veriyor :) bu test,n haftasının kaçmaması gerekiyor.çok önceden randevu alınırmı radyolojiden desem,bilemedim.birazda uğraşmak zor geliyor bana
canım Merhaba ben de ayrintiliyi devlette yaptırdım ankarada normal kadın dogumcuya gittim cuma istek yaptı pazartesi ayrıntılı ultrason için gün verdiler

devlet hastaneleri 2 ay sonraya gün veriyor :) bu test,n haftasının kaçmaması gerekiyor.çok önceden randevu alınırmı radyolojiden desem,bilemedim.birazda uğraşmak zor geliyor bana

canım ayrıntılı için hangi bölümden randevu alınıyor? yardımcı olurmusunuz kızlar.. birde idrar testi yaptırıcam aynı gün...

bastonlar bildiğim kadarıyla yenidoğanlar için pek kullanılmıyo.. 1 yaş sonrası için falan tercih ediliyo.. bence bebek doğduğundan itibaren kullanmayı düşünüyosan bu travel sistem daha iyi bi tercih.. ama tabi travellar bastona göre daha ağır falan oluyo..

BEN ANLAMADIM BANA SIRA OLMADIĞINDAN DEĞİL CANIM GÜNÜ OZMN DEDİ YANİ 22. HAFTADA SANIRIM ÖLE BİŞİ DEDİLER BENDE ANLAMADIM
20 ile 25 ci hafta arasi diyolardi banada bende anlamadim bisi gec degil hem daha gelosmis olucak bebisin ve daha net gorur dr sende oyle bakalim bana ne zamana sira verecejler insaAllah verirler yoksa ozele gitmek zorunda kalicam yine

ilk defa duyuyorum kist olayını.. ama çok şükür geçme ihtimali varmış ve yüksekmiş.. inşallah sizin ki de geçer.. içinizi ferah tutun.. Rabbim yardımcınız olsun.. dualarımız sizinle.. @bahar7684 MaHlass

canım ayrıntılı için hangi bölümden randevu alınıyor? yardımcı olurmusunuz kızlar.. birde idrar testi yaptırıcam aynı gün...
Valla ben ayribtikiya sira almak icin aradim bana biz veremiyoruz drunuz veriyo dedi bende cumaya dra aldim randevu bakalim kosmet nereye devlete mi ozele mi bu ay biraz sikisik geciyo sikinti var biraz ins ozele getek kalamz

Kızlar şimdilik bunlarda benim kızımın cicileri
Ooooo bnm aldikalrimi gorseniz hemde cok erken almistim ayyy cok dadli ya son 3 ayimi rahat gecirecegim insaAllah bi ay sonrada cantayi hazirlarim ohhh misss valla insaAllah rabbim saglicakla giydirmeyi nasio eder bize

Valla ben ayribtikiya sira almak icin aradim bana biz veremiyoruz drunuz veriyo dedi bende cumaya dra aldim randevu bakalim kosmet nereye devlete mi ozele mi bu ay biraz sikisik geciyo sikinti var biraz ins ozele getek kalamz

canım anlamadım. ayrıntılı için devletten kadın doğuma randevu alıp gittiğim gün bakılmayacakmı?
bu arada sen bitirmişsin cicileri. güle güle giysin inş..

canım anlamadım. ayrıntılı için devletten kadın doğuma randevu alıp gittiğim gün bakılmayacakmı?
bu arada sen bitirmişsin cicileri. güle güle giysin inş..
Yok ona dr once kalp atisini dinleyip ona gore randevu vericekmis bnm yengeme de 25 ci haftada vermis randevu bakmis bend ebilmiyorum valla cuma gunu 20+5 gunluk olucam iste hayirlisi bakalum valla bend eanlamadim bu is nasi oluyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…