Cnm islak bez yada buz koy alio acisini..Kızlar ya dün aşımı oldum şimdi kolumu ağrıdan kaldiramiyorum napacam ben yaa
canım Merhaba ben de ayrintiliyi devlette yaptırdım ankarada normal kadın dogumcuya gittim cuma istek yaptı pazartesi ayrıntılı ultrason için gün verdilerdevlet hastaneleri 2 ay sonraya gün veriyor :) bu test,n haftasının kaçmaması gerekiyor.çok önceden randevu alınırmı radyolojiden desem,bilemedim.birazda uğraşmak zor geliyor bana
Ben kullanmadim. Bilgim yok. Oglumda normal baston kullanmistim. Bunlar katlandiginda nasil oluyor. Onu gosteren resim yokmuEki Görüntüle 1893303
Kızlar bir de bu modeli keşfettim. Peg Perego markası . Kullanan ya da almayı düşünen var mı ? İkisi beraber takımmış.
http://www.babymall.com.tr/peg-pere...l-sistem-bebek-arabasi-mod-beige_PPR-P51S-86R
canım bana tok ol bi de tatlı şeyler ye demişlerdi girmeden önce66 ile kalmıştım 65 şim şu andayarın doktora gidicem ayrıntılı için kahvaltı etsemmi açmı gitsem
devlet hastaneleri 2 ay sonraya gün veriyor :) bu test,n haftasının kaçmaması gerekiyor.çok önceden randevu alınırmı radyolojiden desem,bilemedim.birazda uğraşmak zor geliyor bana
bastonlar bildiğim kadarıyla yenidoğanlar için pek kullanılmıyo.. 1 yaş sonrası için falan tercih ediliyo.. bence bebek doğduğundan itibaren kullanmayı düşünüyosan bu travel sistem daha iyi bi tercih.. ama tabi travellar bastona göre daha ağır falan oluyo..Eki Görüntüle 1893303
Kızlar bir de bu modeli keşfettim. Peg Perego markası . Kullanan ya da almayı düşünen var mı ? İkisi beraber takımmış.
http://www.babymall.com.tr/peg-pere...l-sistem-bebek-arabasi-mod-beige_PPR-P51S-86R
20 ile 25 ci hafta arasi diyolardi banada bende anlamadim bisi gec degil hem daha gelosmis olucak bebisin ve daha net gorur dr sende oyle bakalim bana ne zamana sira verecejler insaAllah verirler yoksa ozele gitmek zorunda kalicam yineBEN ANLAMADIM BANA SIRA OLMADIĞINDAN DEĞİL CANIM GÜNÜ OZMN DEDİ YANİ 22. HAFTADA SANIRIM ÖLE BİŞİ DEDİLER BENDE ANLAMADIM
ilk defa duyuyorum kist olayını..Gunaydn kizlar detaylidan gelioruz.. @bahar7684 cnm benim bebegimde de 2.9 mm kist var dedi 24-26 haftaya kaybolur normalde dedi 1 ay sonra tekrar kontrol edilmesi gerekiyormus 21+2 yiz su an..Insallah duzelir hepimiznki de.. bebek ters duruo dedi bi de kafasi asagidayms rahim kapali dedi ama insallah o da sorun olmaz..Bu arada devlet kalbe kordona falan bakmio beyin ve bobregine bakti o kdr baska bi dr dan daha randevu almaya calisiorum o olmazsa ozelde baktrcam hic tatmin olmadm ben..
ayyy çok güzeller ve çok uyguna almışsınız.. güle güle giysin prenses..Bende dayanamadım. Lcwaikikide indirimde şu elbiseleri aldım :) Seneye kısmetse yaza giyer diye düşünüp 3-6 ve 6-9 ay olarak aldım :) Tanesi 9 , 10 tl idi .
Valla ben ayribtikiya sira almak icin aradim bana biz veremiyoruz drunuz veriyo dedi bende cumaya dra aldim randevu bakalim kosmet nereye devlete mi ozele mi bu ay biraz sikisik geciyo sikinti var biraz ins ozele getek kalamzcanım ayrıntılı için hangi bölümden randevu alınıyor? yardımcı olurmusunuz kızlar.. birde idrar testi yaptırıcam aynı gün...
ben24. haftaya kadar biliyorum ama... 23+4 de yaptırsak geç olurmuki? (24 ün içi oluyor)17-23 hafta arası yapılıyor canım, sıkıntı olmaz 12sinde yaptırsan .
Ooooo bnm aldikalrimi gorseniz hemde cok erken almistim ayyy cok dadli ya son 3 ayimi rahat gecirecegim insaAllah bi ay sonrada cantayi hazirlarim ohhh misss valla insaAllah rabbim saglicakla giydirmeyi nasio eder bizeKızlar şimdilik bunlarda benim kızımın cicileri
Valla ben ayribtikiya sira almak icin aradim bana biz veremiyoruz drunuz veriyo dedi bende cumaya dra aldim randevu bakalim kosmet nereye devlete mi ozele mi bu ay biraz sikisik geciyo sikinti var biraz ins ozele getek kalamz
Yok ona dr once kalp atisini dinleyip ona gore randevu vericekmis bnm yengeme de 25 ci haftada vermis randevu bakmis bend ebilmiyorum valla cuma gunu 20+5 gunluk olucam iste hayirlisi bakalum valla bend eanlamadim bu is nasi oluyo yacanım anlamadım. ayrıntılı için devletten kadın doğuma randevu alıp gittiğim gün bakılmayacakmı?
bu arada sen bitirmişsin cicileri. güle güle giysin inş..
güzel ve sağlıklı günlerde giysin prenses...Kızlar şimdilik bunlarda benim kızımın cicileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?