- 6 Nisan 2016
- 1.198
- 1.102
- 63
- 38
Yok ona dr once kalp atisini dinleyip ona gore randevu vericekmis bnm yengeme de 25 ci haftada vermis randevu bakmis bend ebilmiyorum valla cuma gunu 20+5 gunluk olucam iste hayirlisi bakalum valla bend eanlamadim bu is nasi oluyo ya
Hay masaAllah kuzuma yaaa ne dadli heyecanliyim az kaldi cuma bende gorucem kizimiiiiiiKızlarrrr benim gülen suratımı gören varmı
Ayyyy insaAllah ozelde ayni gun bakiyomus dr malum onada 180 tl cik istiyo hahaha tabi bakacakkksırf ayrıntılı için 2 defa gitmek saçma olur. o gün kadın doğumcu yönlendirir inş. neyse giden birisi cevap yazar bize bugün :)
Kızlar şimdilik bunlarda benim kızımın cicileri
merhaba hanımlar. benim oğlan mesaneye yakın bir yerde duruyor herhalde. durmadan wc ye gitme hissi içindeyim. idrar yolu enfeksiyonu falanda yok ama benim gibi olan var mı acaba?
ben de çok sık çıkıyorum tuvalete.. çok su içmemizden de kaynaklanıyo biraz.. evdeyken sorun değilde işteyken bazen çok zor oluyomerhaba hanımlar. benim oğlan mesaneye yakın bir yerde duruyor herhalde. durmadan wc ye gitme hissi içindeyim. idrar yolu enfeksiyonu falanda yok ama benim gibi olan var mı acaba?
Tesekkur ederm cnm insallah gecer.. bobrek genislemeleri veya kistler 10 mm ustu tehlikeli oluoms 2.9 mm de insallah kaybolur..ilk defa duyuyorum kist olayını..ama çok şükür geçme ihtimali varmış ve yüksekmiş.. inşallah sizin ki de geçer.. içinizi ferah tutun.. Rabbim yardımcınız olsun.. dualarımız sizinle.. @bahar7684 MaHlass
ben inanılmaz gidiyorum tuvalete ama bnm idrar yollarunda iltihap çıktı çok azda olsa doktor ilaç verdi tek kullanımlıkmerhaba hanımlar. benim oğlan mesaneye yakın bir yerde duruyor herhalde. durmadan wc ye gitme hissi içindeyim. idrar yolu enfeksiyonu falanda yok ama benim gibi olan var mı acaba?
ben 24+3de yapmak durumunda kalacağım devlet o zamana randavu verdi. kendi özeldeki doktoruma söyledim bişey olmaz dediben24. haftaya kadar biliyorum ama... 23+4 de yaptırsak geç olurmuki? (24 ün içi oluyor)
Kızım iyi çok şükür de kıpır kıpır yerinde durmuyo hiç. Biz de zayıfız kac aydir 9 kiloda takilmistik bu ara biraz aldı ama daha 10 kilo yokuz. Senin kızın ne kadar? Kilo da o kadar önemli degil canîm ya kim gorse bu hareketle nasil kilo tutsun diyo
ben inanılmaz gidiyorum tuvalete ama bnm idrar yollarunda iltihap çıktı çok azda olsa doktor ilaç verdi tek kullanımlık
Canım devlette benimde idrarda sorun görülmüş (sınırdaymış) ama ilaç vermemişti. sonraki 2 doktor neden vermedki falan dedi. tek kullanımlık antibiyotik sanırım MONUROL ŞAŞE verdi.. bir sonraki kontrolde tekrar baktır dediler idrara..
maşallah hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallahAYNEN CANIM DA İSİM YOK YA BULAMIYORUM Bİ TÜRLÜ.. ALIŞVERİŞE BAŞLICAM ARTIK BENDE SENIN GIBI BI ÇORAP BİLE ALMADIM AYRINTILIYI DEVLETTEKİ DOKTORA YAPIO ÜCRETSİZ RADYOLOJIYE YOLLADO GUN VERDILER İŞTE. BEN AMASYADAYIM ŞİMDİ SAMSUNA GİDİCEM RENKLİ ULTRASONA BURDA YOK PERŞEMBE GÜNNÜ DE GÖRCEM BEBİŞİMİ :)
Baston ne zaman için kullanılıyor ? ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum farklarını ?
Bu bahsettiğim modelin videosu mevcut şurda:
https://www.joker.com.tr/urun/inglesina-zippy-light-baston-puset-desert-dune-79920
hangisi o acaba yabnm arkadaşım kullanıyor bu markayı memnunum dedi ama bana kraftın bi serisini önerdi o daha hafif ve kapanması daha kolay hemde fiyatı daha uygun demişti.arkadaşı ondan kullanıyormuş
ayyy süper ya valla bende hevesleniyorum böyle görünceBende dayanamadım. Lcwaikikide indirimde şu elbiseleri aldım :) Seneye kısmetse yaza giyer diye düşünüp 3-6 ve 6-9 ay olarak aldım :) Tanesi 9 , 10 tl idi .
ayyyy bayıldım maşallah güle güle giysin sizi gördüm kesin bende başlayacam çok begendim yaaaKızlar şimdilik bunlarda benim kızımın cicileri
Bunlar da saç bantlarımız. Allah güle güle hepimize giydirmeyi nasip etsin inşaAllah.
canım kadın doğuma gidiceksin o yönlendiriyorcanım ayrıntılı için hangi bölümden randevu alınıyor? yardımcı olurmusunuz kızlar.. birde idrar testi yaptırıcam aynı gün...
kız nerden buldun bunları aşırı tatlılarrrrrr
canım devlette kadın dogumcuya gidiyosun o istek yapıyor ayrıntılı için sonra ordaki görüntüleme merkezi ultrason için gün veriyor o gün gidip giriyorsunsırf ayrıntılı için 2 defa gitmek saçma olur. o gün kadın doğumcu yönlendirir inş. neyse giden birisi cevap yazar bize bugün :)
canım çok tatlılar ama bunu dışarı çıkarken kullanabiliyor musunana kucağı ise bunlardan birini düşünüyorum
gri olan 65 euro diğeri 49 euro:) sizce hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?