2017 Şubat Anneleri

Yok ona dr once kalp atisini dinleyip ona gore randevu vericekmis bnm yengeme de 25 ci haftada vermis randevu bakmis bend ebilmiyorum valla cuma gunu 20+5 gunluk olucam iste hayirlisi bakalum valla bend eanlamadim bu is nasi oluyo ya

sırf ayrıntılı için 2 defa gitmek saçma olur. o gün kadın doğumcu yönlendirir inş. neyse giden birisi cevap yazar bize bugün :)

merhaba hanımlar. benim oğlan mesaneye yakın bir yerde duruyor herhalde. durmadan wc ye gitme hissi içindeyim. idrar yolu enfeksiyonu falanda yok ama benim gibi olan var mı acaba?
merhaba hanımlar. benim oğlan mesaneye yakın bir yerde duruyor herhalde. durmadan wc ye gitme hissi içindeyim. idrar yolu enfeksiyonu falanda yok ama benim gibi olan var mı acaba?
ben de çok sık çıkıyorum tuvalete.. çok su içmemizden de kaynaklanıyo biraz.. evdeyken sorun değilde işteyken bazen çok zor oluyo

Tesekkur ederm cnm insallah gecer.. bobrek genislemeleri veya kistler 10 mm ustu tehlikeli oluoms 2.9 mm de insallah kaybolur..

ben inanılmaz gidiyorum tuvalete ama bnm idrar yollarunda iltihap çıktı çok azda olsa doktor ilaç verdi tek kullanımlık

park yatak sade istiyorum o yüzden joie tercih edeceğim.. bunu düşünüyorum amazondan buldum kardeşim yurtdışında o yüzden alıp onun getirmesini sağlıyacağım.. 68 euro yani 220 tl bişey oluyor

Eklentiler

• 61-6qAur9oL._SL1000_.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 58
ana kucağı ise bunlardan birini düşünüyorum
gri olan 65 euro diğeri 49 euro:) sizce hangisi

Eklentiler

• 81uHcPpO5jL._SL1500_.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 57
  • 910JKz-R6uL._SL1500_.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 75

Canım benimki de daha 8 kilo yaa çok iştahsız bizim kızda hareketli ama daha yürümüyor emekliyor kanepeden tutup ayağa kalkıyor sonra kanepeden aşağı iniyor böyle işte

ben inanılmaz gidiyorum tuvalete ama bnm idrar yollarunda iltihap çıktı çok azda olsa doktor ilaç verdi tek kullanımlık

Canım devlette benimde idrarda sorun görülmüş (sınırdaymış) ama ilaç vermemişti. sonraki 2 doktor neden vermedki falan dedi. tek kullanımlık antibiyotik sanırım MONUROL ŞAŞE verdi.. bir sonraki kontrolde tekrar baktır dediler idrara..

bu arada park yatak bende sade seviyorum.. anakucağı için yeşil daha canlı

bnmde bu marka evet dün içtim cuma günü tekrar bi tahlil yapayım bari. sınır 7,4 iken bnm 8 çıkmıştı ben bebek baskı yapıo ondan kasıklarım ağrıyor sandım iltihapmış

maşallah hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah

ayy çok güzelmiş ama yeni dogunca kullanılmaz bu

bnm arkadaşım kullanıyor bu markayı memnunum dedi ama bana kraftın bi serisini önerdi o daha hafif ve kapanması daha kolay hemde fiyatı daha uygun demişti.arkadaşı ondan kullanıyormuş
hangisi o acaba ya
Bende dayanamadım. Lcwaikikide indirimde şu elbiseleri aldım :) Seneye kısmetse yaza giyer diye düşünüp 3-6 ve 6-9 ay olarak aldım :) Tanesi 9 , 10 tl idi .
ayyy süper ya valla bende hevesleniyorum böyle görünce
Kızlar şimdilik bunlarda benim kızımın cicileri
ayyyy bayıldım maşallah güle güle giysin sizi gördüm kesin bende başlayacam çok begendim yaaa
Bunlar da saç bantlarımız. Allah güle güle hepimize giydirmeyi nasip etsin inşaAllah.

kız nerden buldun bunları aşırı tatlılarrrrrr

sırf ayrıntılı için 2 defa gitmek saçma olur. o gün kadın doğumcu yönlendirir inş. neyse giden birisi cevap yazar bize bugün :)
canım devlette kadın dogumcuya gidiyosun o istek yapıyor ayrıntılı için sonra ordaki görüntüleme merkezi ultrason için gün veriyor o gün gidip giriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…