2017 Şubat Anneleri

canım ayrıntılı için hangi bölümden randevu alınıyor? yardımcı olurmusunuz kızlar.. birde idrar testi yaptırıcam aynı gün...

radyoloji bölümünden almamız gerekiyormuş.bana doktor hafif idrarın varken gel demişti,daha iyi gözüküyormuş..aç yada tok olmakla ilgili farketmeyeceğini söyledi,ama idrar testi için farkedermi bilmiyorum

BAstonun tam yatar pozisyonu varsa doğduğu andan itibaren kullanabilirsin. ancak arabanız varsa anakucağı almak gerekiyor çünkü arabada onu kullanacaksınız. Ve bagajında çok yer kaplamaması için travel sistem yerine baston ve anakucağı takılabilen tercih edin derim. Bebek büyüyüp kilo aldıkça zaten ağır olan travel sistemler taşınamaz hale geliyor ve büyüdüklerinde çok binmek istemiyorlar benim yaşadığım gibi :) ben yeni sattım travel sistem bebek arabasını şimdi baston alıcam hem büyük oğlum için birde ana kucağı alıcam küçük için.. ayrıca sadece internetten bakıp karar vermeyin mutlaka gidin bakın kumaşına katlanırlığına sürün deneyin ağırlık koyun sürün tek elle taşıyabiliyormusunuz açıp kapayabiliyormusunuz vs onlara bakın.. Inglesina güzel bir marka ama biraz fazla pahalı gereksiz.. En sağlam şuan maclaren sonra cybex fiyat açısından da uygunluk olarak baktığınızda.. daha önce de yazmıştım bi heves trvael sistem aldım ama tavsiye etmiyorum :)

Gözün aydın canım öğrenmişsinnn

66 ile kalmıştım 65 şim şu anda yarın doktora gidicem ayrıntılı için kahvaltı etsemmi açmı gitsem

Yap tabi canım. Benim doktorum ballı şerbet iç gel dedi. Oynarsa daha iyi görülür diye.

M muhendiseylul ayrıntılıya girdinmi sen
girdim canım bağırsakta ekojenite artışı varmış takip edilmesi gerekiyormuş diğer şeyler normal. bu artış down sendromlularda bazen gorulebiliyormus uzman bi doktora yönlendirdi o da 2lin 3lun normal bu artış tek başına bişey ifade etmez 20 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. içimi karartmak istemiyorum inşallah bişey yoktur.

nerde girmiştin ayrıntılıya?

@bahar7684 ve MaHlass geçmiş olsun güzel anneler inşallah bikaç hafta içinde kaybolduğunu söyleyecekler. onlar için çok rahat hemen söylüyorlar basit bir şey gibi. ama kaybolurmus genelde. bana da bağırsaklarda ekojenite artışı dediler. umarım Bu günleri sıkıntısız atlatiriz

radyoloji bölümünden almamız gerekiyormuş.bana doktor hafif idrarın varken gel demişti,daha iyi gözüküyormuş..aç yada tok olmakla ilgili farketmeyeceğini söyledi,ama idrar testi için farkedermi bilmiyorum

bana doktor 24. haftaya kadar istediğin hastaneye randevu alıp git dedi.. siz radyoloji diyorsunuz, arkadaşım perinatoloji dedi (öyle bir bölüm yok gideceğim hastanede bir başka arkadaş önce kadın doğuma sonra orası size tarih vererek tekrra çağırır diyor...anlamadım yaaa 23- 24 De direkt gitsek olmazmı?

ben ultrasonla ilgili özel bir muayenehaneden randevu aldığım için size kesin bilgi veremeyeceğim.ama özel hastaneleri fiyat araştırması yaparken aradığımda,ayrıntılı ultrasona radyoloji bölümünün baktığını,fiyatı ve randevuyu oradan almam gerektiği söylendi..bildiğim kısmı bu kadar bursadaydasnız sizi makul bir ultrason tanı merkezi var,yönlendirebilirim.

İnş canım sanırım erken girmek kafa karistiriyo ya bi çoğu bi daha gitcek inş büyüdükçe normale döner herseyleri peki kim baktı radyoloji mi memnun kaldin mi

bende fikirlere açığım baston da yenidoğanlar için nasıl olurki acaba

Baston olup da üstüne puset takilanlar var canım ben onlardan düşünüyorum onları araştırmak lazım

bnm arkadaşım kullanıyor bu markayı memnunum dedi ama bana kraftın bi serisini önerdi o daha hafif ve kapanması daha kolay hemde fiyatı daha uygun demişti.arkadaşı ondan kullanıyormuş

Benim de eskiden bebek mağazasında çalışan bir arkadaşım var. O da peg prego çok iyi marka diyor. Çok dayanıklıymış. Fiyatı yüksek olabilir ama çok iyi dedi. Bu markayı arastiracagim ben

İnş canım sanırım erken girmek kafa karistiriyo ya bi çoğu bi daha gitcek inş büyüdükçe normale döner herseyleri peki kim baktı radyoloji mi memnun kaldin mi
inşallah. Bakan kişi radyoloji uzmanı. sonucu kendi doktoruma gösterdim o da uzman. kendi doktorum sonuca bakınca riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. sanırım 15 dk falan sürdü. Uzman kendi kendine baktı ben hiç bişey gormedigim için hiç bişey anlamadım. cumartesi de sonucu koruya göstercem inşallah bişey çıkmaz. geç gidilmesi bence de daha uygun.

Sağol canım istanbuldayım..tanıdık bulup benim için direkt randevu alacak birini bulamaz isem özele gidicem mecburen ..

Sağol canım istanbuldayım..tanıdık bulup benim için direkt randevu alacak birini bulamaz isem özele gidicem mecburen ..

merhaba hanımlar. benim oğlan mesaneye yakın bir yerde duruyor herhalde. durmadan wc ye gitme hissi içindeyim. idrar yolu enfeksiyonu falanda yok ama benim gibi olan var mı acaba?

Ben de öyleyim. Iki derste bir lavaboya çıkıyorum. Bol su içiyorum onun da etkisi vardır ama. Her zaman bu kadar içerim. Artık tutmaya dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…