canım ayrıntılı için hangi bölümden randevu alınıyor? yardımcı olurmusunuz kızlar.. birde idrar testi yaptırıcam aynı gün...
Baston ne zaman için kullanılıyor ? ilk gebeliğim olduğu için bilmiyorum farklarını ?
Bu bahsettiğim modelin videosu mevcut şurda:
https://www.joker.com.tr/urun/inglesina-zippy-light-baston-puset-desert-dune-79920
günaydın kızlarr dün doktordaydım bebeğimi gördüm çok hareketliydi 3 lü taramada iyi çıktı çok şükür cinsiyetimizi de öğrendik erkek :) babası çok mutlu yerinde duramıyo oğlumda oğlum diye .. sonra sağlık ocağına gittim tetenoz aşısını da oldum 2. doz da bi ay sonra :) @banuelis cinsiyetimiz erkek ekler misin sana zahmet
66 ile kalmıştım 65 şim şu andayarın doktora gidicem ayrıntılı için kahvaltı etsemmi açmı gitsem
girdim canım bağırsakta ekojenite artışı varmış takip edilmesi gerekiyormuş diğer şeyler normal. bu artış down sendromlularda bazen gorulebiliyormusM muhendiseylul ayrıntılıya girdinmi sen
Gözün aydın canım öğrenmişsinnn
Yap tabi canım. Benim doktorum ballı şerbet iç gel dedi. Oynarsa daha iyi görülür diye.
nerde girmiştin ayrıntılıya?girdim canım bağırsakta ekojenite artışı varmış takip edilmesi gerekiyormuş diğer şeyler normal. bu artış down sendromlularda bazen gorulebiliyormusuzman bi doktora yönlendirdi o da 2lin 3lun normal bu artış tek başına bişey ifade etmez 20 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. içimi karartmak istemiyorum inşallah bişey yoktur.
ankara Zübeyde Hanımnerde girmiştin ayrıntılıya?
radyoloji bölümünden almamız gerekiyormuş.bana doktor hafif idrarın varken gel demişti,daha iyi gözüküyormuş..aç yada tok olmakla ilgili farketmeyeceğini söyledi,ama idrar testi için farkedermi bilmiyorum
ankara Zübeyde Hanım
ben ultrasonla ilgili özel bir muayenehaneden randevu aldığım için size kesin bilgi veremeyeceğim.ama özel hastaneleri fiyat araştırması yaparken aradığımda,ayrıntılı ultrasona radyoloji bölümünün baktığını,fiyatı ve randevuyu oradan almam gerektiği söylendi..bildiğim kısmı bu kadarbana doktor 24. haftaya kadar istediğin hastaneye randevu alıp git dedi.. siz radyoloji diyorsunuz, arkadaşım perinatoloji dedi (öyle bir bölüm yok gideceğim hastanedebir başka arkadaş önce kadın doğuma sonra orası size tarih vererek tekrra çağırır diyor...anlamadım yaaa 23- 24 De direkt gitsek olmazmı?
İnş canım sanırım erken girmek kafa karistiriyo ya bi çoğu bi daha gitcek inş büyüdükçe normale döner herseyleri peki kim baktı radyoloji mi memnun kaldin migirdim canım bağırsakta ekojenite artışı varmış takip edilmesi gerekiyormuş diğer şeyler normal. bu artış down sendromlularda bazen gorulebiliyormusuzman bi doktora yönlendirdi o da 2lin 3lun normal bu artış tek başına bişey ifade etmez 20 gün sonra tekrar gel bakalım dedi. içimi karartmak istemiyorum inşallah bişey yoktur.
yok Zübeyde Hanım da eşi hiç bir şekilde içeri almıyorlar. sadece rapor veriyorlarTeşekkürlerr:) eşini vs sokuyorlarmı içeriye ya da görüntü vs verdilermi sadece rapormu?
bende fikirlere açığım baston da yenidoğanlar için nasıl olurki acaba
Eki Görüntüle 1893303
Kızlar bir de bu modeli keşfettim. Peg Perego markası . Kullanan ya da almayı düşünen var mı ? İkisi beraber takımmış.
http://www.babymall.com.tr/peg-pere...l-sistem-bebek-arabasi-mod-beige_PPR-P51S-86R
bnm arkadaşım kullanıyor bu markayı memnunum dedi ama bana kraftın bi serisini önerdi o daha hafif ve kapanması daha kolay hemde fiyatı daha uygun demişti.arkadaşı ondan kullanıyormuş
inşallah. Bakan kişi radyoloji uzmanı. sonucu kendi doktoruma gösterdim o da uzman. kendi doktorum sonuca bakınca riskli gebelik uzmanına yönlendirdi. sanırım 15 dk falan sürdü. Uzman kendi kendine baktı ben hiç bişey gormedigim için hiç bişey anlamadım. cumartesi de sonucu koruya göstercem inşallah bişey çıkmaz. geç gidilmesi bence de daha uygun.İnş canım sanırım erken girmek kafa karistiriyo ya bi çoğu bi daha gitcek inş büyüdükçe normale döner herseyleri peki kim baktı radyoloji mi memnun kaldin mi
Sağol canım istanbuldayım..tanıdık bulup benim için direkt randevu alacak birini bulamaz isem özele gidicem mecburen ..ben ultrasonla ilgili özel bir muayenehaneden randevu aldığım için size kesin bilgi veremeyeceğim.ama özel hastaneleri fiyat araştırması yaparken aradığımda,ayrıntılı ultrasona radyoloji bölümünün baktığını,fiyatı ve randevuyu oradan almam gerektiği söylendi..bildiğim kısmı bu kadarbursadaydasnız sizi makul bir ultrason tanı merkezi var,yönlendirebilirim.
Sağol canım istanbuldayım..tanıdık bulup benim için direkt randevu alacak birini bulamaz isem özele gidicem mecburen ..ben ultrasonla ilgili özel bir muayenehaneden randevu aldığım için size kesin bilgi veremeyeceğim.ama özel hastaneleri fiyat araştırması yaparken aradığımda,ayrıntılı ultrasona radyoloji bölümünün baktığını,fiyatı ve randevuyu oradan almam gerektiği söylendi..bildiğim kısmı bu kadarbursadaydasnız sizi makul bir ultrason tanı merkezi var,yönlendirebilirim.
merhaba hanımlar. benim oğlan mesaneye yakın bir yerde duruyor herhalde. durmadan wc ye gitme hissi içindeyim. idrar yolu enfeksiyonu falanda yok ama benim gibi olan var mı acaba?
yanında taşıyabilirsin tabi kapanabiliyorcanım çok tatlılar ama bunu dışarı çıkarken kullanabiliyor musun
hımmm ozaman olmaz:) saol canımyok Zübeyde Hanım da eşi hiç bir şekilde içeri almıyorlar. sadece rapor veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?