- 18 Şubat 2009
- 1.148
- 1.551
- 288
- 40
hergün yemeklerden sonra hıçkırır bebeğim. obur bebeklerimiz olcak:)Bebegim hergun hickiriyo rahat bi bes dakika suruyo hatta gunde iki kere uckere olduguda oluyo. Boyle olan varmi
bende 3 haftadır böyle inanılmaz zor ve bazen ağlıyasım geliyorkarnım aşırı büyüdü kızlar ya bi yere sığmıyorum artık ayakkabı giyerken zorlanıyorum çorabı botu eşim giydiriyor sağolsun bide göbeğinin altını göremiyorum artık sizde durumlar nasıl
günaydınGÜNAYDIN Anneler![]()
yastık yorgan genelde ilk 2 sene kullanılmıyor dendi bana ama ben yinede aldım . karacanın var penelope var english home var birçok markanın yün yastık ve yorganları mevcutgünaydın. bugün nstye giriyorum saat 2de. ilk nst, buna bile heycanlanıyorum yahu
hadi bakalım haberlerini bekliyorum
anneler size sorum olacak, bebişler için yastık yorgan aldınız mı veya yaptırdınız mı? yün yaptırmak mı daha mantıklı? nerden alabilirim ya da ne yaptınız kafam çok karıştı. nevresim takımı aldım bebek anne yanında yatacak ama beşiğine sereceğim takımı yine de. misafirler gelince bebeği oraya yatırmak için odaya çok kimse girmesini istemiyorum. ama yastık yorgan? gerekli midir? bir de bebişleri tulumla mı uyutacaksınız? üstlerine bir şey alıyorlar mı? çook cahilim![]()
günaydın:)günaydın