2017 Şubat Anneleri

Bebegim hergun hickiriyo rahat bi bes dakika suruyo hatta gunde iki kere uckere olduguda oluyo. Boyle olan varmi
hergün yemeklerden sonra hıçkırır bebeğim. obur bebeklerimiz olcak:)

karnım aşırı büyüdü kızlar ya bi yere sığmıyorum artık ayakkabı giyerken zorlanıyorum çorabı botu eşim giydiriyor sağolsun bide göbeğinin altını göremiyorum artık sizde durumlar nasıl
bende 3 haftadır böyle inanılmaz zor ve bazen ağlıyasım geliyor

GÜNAYDIN Anneler :anneadayı:
günaydın

günaydın. bugün nstye giriyorum saat 2de. ilk nst, buna bile heycanlanıyorum yahu:KK49:
hadi bakalım haberlerini bekliyorum

anneler size sorum olacak, bebişler için yastık yorgan aldınız mı veya yaptırdınız mı? yün yaptırmak mı daha mantıklı? nerden alabilirim ya da ne yaptınız kafam çok karıştı. nevresim takımı aldım bebek anne yanında yatacak ama beşiğine sereceğim takımı yine de. misafirler gelince bebeği oraya yatırmak için odaya çok kimse girmesini istemiyorum. ama yastık yorgan? gerekli midir? bir de bebişleri tulumla mı uyutacaksınız? üstlerine bir şey alıyorlar mı? çook cahilimo_O
yastık yorgan genelde ilk 2 sene kullanılmıyor dendi bana ama ben yinede aldım . karacanın var penelope var english home var birçok markanın yün yastık ve yorganları mevcut

günaydın:)

İnsanların iki çocukla ikinci dönem görecem seni..napacaksın..çok zor..kardeşinide kıskanır şimdi..bu tip şeyleri duymaktan sıkıldım artık..çocuğumun yanında da konuşuyolar,annem bile..resmen niye hamileyim diye düşünüyüm diye..zaten hamileliğin zorluklarını yaşıyorum herkes gibi..bunaldım artık bunları duymaktan

bir de, şifonyerin üstündeki ıvır zıvır yerine her şeyi yerleştireceğim ne güzel diye beklerken ayakkabı, çorap, önlük koyunca doldu orası:işsiz: ateş ölçer, göğüs pompası gibi ıvır zıvırlarım ortada kaldı. 2 tane sepet yaptırdım ama onlar da bez mendil vs anca alır. pompayı nereye koymayı düşünüyorsunuz yahu benim bir sürü şeyim açıkta kaldı. english home dan falan kutu alsam yere böyle üst üste koysam mı acaba?
Çok tatlı anlatmışsın :) a101 de yorgan vardı bi ara cnm ben ordan aldık bide kayınvalidem yün yorgan dikmiş ama iki yorganda kocaman onlara muhtemelen büyüyünce yatıcak heralde dimi.bence güzel olur şık kutu alırsın kapaklı üst üste dizersin

Kızlar

kızlar ben 15 dk suda kaynattım sadece o sekılde dezenfekte olupyormus bılgınız olsun
neyin içinde kaynattın canım ben kaynatmak için yeni çelik bir tencere almayı düşünüyorum çünkü yemeklerde kullandıklarımızın içlerinde kalıntı olabiliyor..

Yeterli mi bunlar bende bilemediğim için bi sorayım sizlere dedim
5-6 tane tulum ıyı oluyor al yanı 0-3 aldm 3-6 da aldım cok buyuk olmuyor hemen kılo alıyorlar cnku.dogduktan sonrada alırsn canm gerekenlerı al şimdi.1,kızımda ıkı tulum bıde hastane cıkısı vardı annem gıdıp tulum almıştı hatırlıyorm

Günaydın
32+0 oldum, 6,3 kilo ile devam ediyorum. Masal da 43 cm ve 1994 gram. Hala makat gelişli ve gelişimi 5 gün öne geçmiş
1 ay sonra gel dedi ben 23üne randevu aldım
Günaydın sizinle aynıyız. Sat 17mayısmı ?Biz de bugün 32 olduk. Haftaya kontrolümüz var cinsiyetimiz kız sizinki ne?

canım beşiğin resmini atar misin hayırlı olsun :)
teşekkür ederim bi heves doldurdum içini ama daha yatak alacağız inşallah :KK15:
IMG-20161226-WA0003.webp

İnsanların iki çocukla ikinci dönem görecem seni..napacaksın..çok zor..kardeşinide kıskanır şimdi..bu tip şeyleri duymaktan sıkıldım artık..çocuğumun yanında da konuşuyolar,annem bile..resmen niye hamileyim diye düşünüyüm diye..zaten hamileliğin zorluklarını yaşıyorum herkes gibi..bunaldım artık bunları duymaktan

Aynen ikinci dönem iki çocukla işin zor konuşmalarına artık kulaklarımı tamamen kapattım :KK47::KK47::KK47:. Neyse ki ailedeki herkes yardımcı olur el birliğiyle büyütürüz düşüncesinde :anne:

neyin içinde kaynattın canım ben kaynatmak için yeni çelik bir tencere almayı düşünüyorum çünkü yemeklerde kullandıklarımızın içlerinde kalıntı olabiliyor..

O kadar kalıntı olacağını sanmıyorum cnm, ben normal tenceremde kaynattım toptan hepsini. Hatta abisininkilerde içindeydi :KK45:

Kizlae allah askina benim gibi dr dan yana sansiz olan var mi yoksa bi ben miyim sansizolan ya bu naail ia boyle bende olurdum dr oturdugum yerden sonuclara bile bakmadan yorum yapti kan ilaci istedim kan sayimi degerim 9 a dusmus git saglik ocagi da yazsinlar sana dedi siz yazin dedim ben bu hafta gorumcemdeyim yeni yila birlikte giricez sultanbeylide oturuyorum normAlde suan kaymarcadayim hemen gidemicem dedim yazmadi gicik kari ya yok boyle bisi ya sonrada niye bagirip cagiriyon oluyo acayip sinirlendim ya esime dedim eczaneden al gelirken verirlerse recetesiz dedim uzerimde para yoktu cok sinirliyim :(:sinirli:

Kizlae allah askina benim gibi dr dan yana sansiz olan var mi yoksa bi ben miyim sansizolan ya bu naail ia boyle bende olurdum dr oturdugum yerden sonuclara bile bakmadan yorum yapti kan ilaci istedim kan sayimi degerim 9 a dusmus git saglik ocagi da yazsinlar sana dedi siz yazin dedim ben bu hafta gorumcemdeyim yeni yila birlikte giricez sultanbeylide oturuyorum normAlde suan kaymarcadayim hemen gidemicem dedim yazmadi gicik kari ya yok boyle bisi ya sonrada niye bagirip cagiriyon oluyo acayip sinirlendim ya esime dedim eczaneden al gelirken verirlerse recetesiz dedim uzerimde para yoktu cok sinirliyim :KK43::sinirli:
kan ilacımı ben hep eczaneden alıyorum canım uğraşmıyorum hiç doktorun yazmasıyla fiyatları uygun zaten .. bazen tuhaf olabiliyor doktorlar anlam veremiyorum benim söylememle tahlil istemişti benimkide kafaları fazla dağınık oluyor valla önemli ayrıntıları atlamaları kötü insanın güvenini sarsıyo ..

Kizlae allah askina benim gibi dr dan yana sansiz olan var mi yoksa bi ben miyim sansizolan ya bu naail ia boyle bende olurdum dr oturdugum yerden sonuclara bile bakmadan yorum yapti kan ilaci istedim kan sayimi degerim 9 a dusmus git saglik ocagi da yazsinlar sana dedi siz yazin dedim ben bu hafta gorumcemdeyim yeni yila birlikte giricez sultanbeylide oturuyorum normAlde suan kaymarcadayim hemen gidemicem dedim yazmadi gicik kari ya yok boyle bisi ya sonrada niye bagirip cagiriyon oluyo acayip sinirlendim ya esime dedim eczaneden al gelirken verirlerse recetesiz dedim uzerimde para yoktu cok sinirliyim :KK43::sinirli:

Dr u değişme ihtimalin yok mu .. ben kadın dr lara gıcığım ( istisnalar hariç) o yüzden erkek dr tercih ettim valla. 9 a düşmüş kanla doğuma mı gidilir. Bunun çaresine o bakmayacaksa kim bakacak. İyi ki sağlık ocağında doğur demedi. Dr değişme ihtimalin varsa değiştir, o kadına da ağzına geleni söyle için rahatlasın çek kapıyı çık derim :KK11:

Günaydın kızlar,
Bugün boş günüm olduğu için biraz geç kalktım. Gece tuvalete çıkmaktan ve dönmekten uykularım delik deşik. haliyle sabah da erken kalkamıyorum. Neyseki 2 günüm boş da dinlenebiliyorum.

bir de, şifonyerin üstündeki ıvır zıvır yerine her şeyi yerleştireceğim ne güzel diye beklerken ayakkabı, çorap, önlük koyunca doldu orası:işsiz: ateş ölçer, göğüs pompası gibi ıvır zıvırlarım ortada kaldı. 2 tane sepet yaptırdım ama onlar da bez mendil vs anca alır. pompayı nereye koymayı düşünüyorsunuz yahu benim bir sürü şeyim açıkta kaldı. english home dan falan kutu alsam yere böyle üst üste koysam mı acaba?
Ooo Sen baya doldurmuşsun her yanı :rolleyes: Ben bi dolap yaptırdım bebeğe. Onda da alta 2 büyük 2 tane de küçük çekmece yaptırdım. Bezleri ıslak mendilleri kıyafetleri falan fazla fazla geldi. Çarşı çok yakın olduğu için çok kıyafet almadım. Doğduğunda boyuna kilosuna göre çıkar yarım saatte hallederim diye düşünüyorum. Kutu Fikri fena değil.

Valla canım seni takip ediyorum hamileliğinin başından beri doktordan yana yüzün gülmedi. Allah yardımcın olsun. Doktoru değiştirebiliyorsan değiştir. Yoksa sen doğuma baya stresli gireceksin.

Back
X