- 15 Mayıs 2016
- 391
- 739
- 53
Ben de kayserideyimCanım sende mi Kayseri'de oturuyorsunbende Kayseri'de yım memleketlim olması cok hoşuma gitti kk de
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kayserideyimCanım sende mi Kayseri'de oturuyorsunbende Kayseri'de yım memleketlim olması cok hoşuma gitti kk de
![]()
Kayıyor benim bebeğim deKızlar ya sizde de Yan yattiginizda bebekte o yana kayiyomu çok zorlanıyorum artık ne yana dönsem anında kıpır kıpır pozisyon değişiyor Bazen ezmekten çok korkuyorum öyle bi ihtimal olabilir mi Yan bile yatsam
Kıyamam ya bende aynıyım cnm gözümden yaş geliyor oturdum ağladım 15 dk. Uyuduğum sabah 5ti gaviskon renne daha mahvetti beni
Ben ayrı yaptım bide puset i var inş benim koca bi
Ben ayrı yaptım bide puset var inş benim koca birimizden birimizi unutmaz![]()
Eki Görüntüle 1936975 Eki Görüntüle 1936969 Eki Görüntüle 1936970
Ben melodi cikolata'dan verecegim siparisi..bu modeli begendim, suslemesini kendim yapicam, kurdela taş vs. Çikolatalar siparise göre günlük üretiliyor.
Rica ederim canım ne demek biraz fazla evhamlı oldugum için doktorlara bile gittim ama aynı tarif ettiklerin hep sırtın üst kısmına vuran ağrı göğsün üstü koltuk altına doğru ağrı hepsini yaşadım canımÇok sağol arkadaşım, tüm gün çektim 1-2 saattir hafifledi. Şimdi de inanılmaz sırt ağrım var nefes aldırmıyor. Sanırım dediğin gibi kas ağrıları ve geriliyoruz. Allah beterinden korusun.
ben de kayserideyim kızlarBen de kayserideyim![]()
Maalesef kelin ilaci olsa kendi basina surermis misali....az kaldi tek tesellimjz gececek olmasiHerkese günaydın. Şu burun tıkanıklığı ve nefes alamama gecelerimi zehir ediyor. Zaten bel ve sırt Ağrı'ları ile wc sıkıntısı yüzünden uykularda hayır yok. Bir de bu nefes alamamak çok kötü yapıyor. Sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum sabahları. Hiç uyumasam mı acaba dediğim bile oluyor.Bir önerisi olan var mı kızlar?
Herkese günaydın. Şu burun tıkanıklığı ve nefes alamama gecelerimi zehir ediyor. Zaten bel ve sırt Ağrı'ları ile wc sıkıntısı yüzünden uykularda hayır yok. Bir de bu nefes alamamak çok kötü yapıyor. Sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum sabahları. Hiç uyumasam mı acaba dediğim bile oluyor.Bir önerisi olan var mı kızlar?
günaydınnn son 15 gün:) bnm gibi gün alanlarınız varmı?
Elinize saglik cok guzel olmus kapiya tulu nasil bagladinizBizim herseyimiz hazir çok şükür hayirlisiyla oglumuzu bekliyoruz..tüm hamislere kolay gelsin