2017 Şubat Anneleri

Kızlar ya sizde de Yan yattiginizda bebekte o yana kayiyomu çok zorlanıyorum artık ne yana dönsem anında kıpır kıpır pozisyon değişiyor Bazen ezmekten çok korkuyorum öyle bi ihtimal olabilir mi Yan bile yatsam

Kızlar ya sizde de Yan yattiginizda bebekte o yana kayiyomu çok zorlanıyorum artık ne yana dönsem anında kıpır kıpır pozisyon değişiyor Bazen ezmekten çok korkuyorum öyle bi ihtimal olabilir mi Yan bile yatsam
Kayıyor benim bebeğim de
Nereye dönsem ayarlıyor kendini
Ezilmez o sıvının içinde ve güvende hiç korkma

Çok sağol arkadaşım, tüm gün çektim 1-2 saattir hafifledi. Şimdi de inanılmaz sırt ağrım var nefes aldırmıyor. Sanırım dediğin gibi kas ağrıları ve geriliyoruz. Allah beterinden korusun.
Rica ederim canım ne demek biraz fazla evhamlı oldugum için doktorlara bile gittim ama aynı tarif ettiklerin hep sırtın üst kısmına vuran ağrı göğsün üstü koltuk altına doğru ağrı hepsini yaşadım canım

kızlar dün korse baktım, belden giyilen çok ünlü bir markanın varmış 199 tl dedi.:işsiz: doğum sonrası bunu veriyoruz dediler, almadım araştırayım dedim. acaba slip şeklinde giyilenler mi daha mantıklı belden olanlar mı? kullanan var mı?

Annelik_heyecani Annelik_heyecani

Ben ilk doğumumu da Gülcan hanım da yaptım. Hem tecrübeli hem ilgili bir doktor. Biraz fazla konuşuyor ama o da akılda soru işareti kalmaması için.
Hiç izinli de olmadı bugüne kadar.
Sadece çok yoğun olduğunu söyleyebilirim..
Gecen acil gittiğimde hastane odalarını gezdim ,tertemiz ve düzenliydi. Ebelerde ilgili ve güler yüzlü.

Herkese günaydın. Şu burun tıkanıklığı ve nefes alamama gecelerimi zehir ediyor. Zaten bel ve sırt Ağrı'ları ile wc sıkıntısı yüzünden uykularda hayır yok. Bir de bu nefes alamamak çok kötü yapıyor. Sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum sabahları. Hiç uyumasam mı acaba dediğim bile oluyor. :KK34: Bir önerisi olan var mı kızlar?

Herkese günaydın. Şu burun tıkanıklığı ve nefes alamama gecelerimi zehir ediyor. Zaten bel ve sırt Ağrı'ları ile wc sıkıntısı yüzünden uykularda hayır yok. Bir de bu nefes alamamak çok kötü yapıyor. Sanki dayak yemiş gibi kalkıyorum sabahları. Hiç uyumasam mı acaba dediğim bile oluyor. :KK34: Bir önerisi olan var mı kızlar?
Maalesef kelin ilaci olsa kendi basina surermis misali....az kaldi tek tesellimjz gececek olmasi

Çok zor da kalırsam illiadin pediatrik damla kullanıyorum.
5 günden fazla kullanma demişti dr.
Çok rahatlatıyor

günaydınnn son 15 gün:) bnm gibi gün alanlarınız varmı?

Benin de son 15 gün :)

Back
X