- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
Baharcım tahinin üstündeki yağın göğüs yarasına iyi geldiğini söylüyorlar. Yara varsa deneyebilirsinGöğüs yatan var mı. Geçti mi ya da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baharcım tahinin üstündeki yağın göğüs yarasına iyi geldiğini söylüyorlar. Yara varsa deneyebilirsinGöğüs yatan var mı. Geçti mi ya da
Moralini yüksek tut Can'ım, hemen herkes bu duygular içinde, uyku sıfır artık zorluyor. Buda bi süreç az kaldı. Üzme kendini, bebeğinin kokusunu düşünKızlar hep agladm smdı bı. Huzun bastı dus aldm cntm hazır hergece oldgu gbı yıne uyku yok.bıdaha oynamucak karnmda dıorum yarın doğum var gelıor kızım bıde aşırı bas ağrısı var büyük kızımı dsnuuorum sanırım ondan oluor
Gerçek doğum sancısı olsa kesin ayırt edersin. İştahsızlık ve mide bulantısı son haftalarda çoğu hamilelerde oluyor kaygılar artmaya başladığı için, tabii yinede doktorunu bilgilendir. Belki nst ye sokarGece 3ten beri sağ kasık ağrısı ve karında sertleşme yaşıyorum yalancı sancımı yoksa normal doğum sancılarımı bilemedim ama dakikalı değil şuan gelaket bi kasık ağrısıyla uyandım mide bulantısı. Ama kasılmalar düze siZ
Aslında çarşamba kontrolüm var alt muayene yapılacak ama gece 3ten beri anlamsızca sağ kasığımda aürekli devam eden ağrı vardı adet sancısı gibi bıçak saplanması sonra alt karnıma geçti ağrı bebek sürekli kasılıyor bilmiyorum ilk olduğu için tecrübesizimGerçek doğum sancısı olsa kesin ayırt edersin. İştahsızlık ve mide bulantısı son haftalarda çoğu hamilelerde oluyor kaygılar artmaya başladığı için, tabii yinede doktorunu bilgilendir. Belki nst ye sokar
İnşallah canım allah kolaylık versin hepimize senin kaçıncı bide aezeryan sen mi istedinBizimde randevumuz var bugün, ilk kez nst ye giricem. Sezeryan günü bile alabilirim belki. Ayaklarım ve ellerim Okadar şiştiki yürürken çok zorluk çekiyorum. Nefes problemimde başladı, uyku sıfır. Doğum yapıcak olan bizlere sabır diliyorum.
ilk 3 gün zorladı ama geçti çok şükür...yaralara lanolin kullandım..şimdi ilaca gerek olmuyorGöğüs yatan var mı. Geçti mi ya da
2 olucak Can'ım, ilkokula giden bir oğlum var. İlki sezeryan olduğu için bu da olucakİnşallah canım allah kolaylık versin hepimize senin kaçıncı bide aezeryan sen mi istedin
Benim 2.ci bende tecrübesizim, sancı hiç çekmedi m ama Dr ların söylediği ayırt edilebildiğiAslında çarşamba kontrolüm var alt muayene yapılacak ama gece 3ten beri anlamsızca sağ kasığımda aürekli devam eden ağrı vardı adet sancısı gibi bıçak saplanması sonra alt karnıma geçti ağrı bebek sürekli kasılıyor bilmiyorum ilk olduğu için tecrübesizim![]()
Yaptırdım cnm 50 lik e sonuç 148 çıktı. Sınır 140 olduğundan kendi doktorum diyet vermedi. Zeynep Kamil Doğum hastanesine gitmeye karar verdik tanıdık var diye . O yönlendirdi benide. Şuan tekrar gidiyorum bakalım..Canim sen seker yuklemesi yaptirmadin mi ? Ben de 36+2yim 36+0 da 3.278 idi bebegim. Ben de perinotologa gidiyorum ama o boyle birsey demedi bana. Ben 50lik seker yuklemesi yaptirmistim sonuclari iyiydi ama hep iri gidiyor diye tedirginim bu konuda![]()
Bende dün eşime pompa alalım diyorum,ben çok inek sağdım senide sağarız diyor:)) Sinir oldum bi bağırdım ödü koptu gerçekten bi acayipler
Doğum yapıp bebeis leri ne kavusanlarin gözü aydın. Darısı bizlere inşallah. Benim.minnak kizim ne zaman gelecek bakalim artik izindeyim evde bekliyorum minnakimi. Bu ara çok uyuyorum resmen gece 1 de yatıp öğle 1 de kalkıyorum ve bebise zarar verecem diye korkuyorum![]()
doktor göbeği düşünce yıkayın demişti..keşke daha erken düşşeydi..koltuk altı kulak arkası fln çok çabuk pişiyorBenim annem hastaneden geldiği gibi yıkar bebekleri :) ısı konusunda en iyisini yapiyosun bende çok sıcağa alıştırmak istemiyorum çünkü gittiğin yerde bile sorun olur millete aç kombinin ayarını diyemezsin ama çocuk alışık olursa sorun olmaz en güzeli bence de normal bi ısı ya alışması
gerçekten çok işe yarayan bi uygulama acı verse de özellikle sezeryan doğumlara tavsiye ederimÖncesinde göğüs kremi yada yağla masaj yapıp göğüs ucunu uyarıp yaparsanız daha az acılı olur doğum sonrası göğüs ucu içinde süt kanallarını açmak içinde bizde bunu uyguluyoruz hastalara
Gerçek doğum sancısı olsa kesin ayırt edersin. İştahsızlık ve mide bulantısı son haftalarda çoğu hamilelerde oluyor kaygılar artmaya başladığı için, tabii yinede doktorunu bilgilendir. Belki nst ye sokar