2017 Şubat Anneleri

Arkadaşlar moralim çok bozuk ben özel bi kliniğe gidiyordum doktorum Sezeryanımı yapacağı hastane için 1500 lira demişti kendisi için ise birşey demedi bizde herhal de doktorumun kendisi için en fazla 1500_ 2000 lira ister diye bu doktora devam ettik.Doktorumla bugün konuştuğumuzda kendisi için 5000 lira istedi tabii biz şok olduk.Tamda son haftam neyapacağımı şaşırdım.İstanbuldayım ama çok bilmiyorum istanbulu Avrupa yakasında önerebileceğiniz iyi temiz fiyatı uygun özel bir hastane varmı.şimdiden tşk.arkadaşlar
Yuh ayıp etmiş 5000 ne ya

Bnde gecen hafta ilk sancimi yasadim yarim saat kdr surdu.. O gunden sonra karnim asagiya inmeye basladi ben bile farkediyorum artik:) ozmn kanala mi girdi bnm oglus da.. Kanala girmesi dogum baslamasi demek olmuyor dimi? Yani vakit vardir daha dimi kizlar?
2 hafta 10 güne gelir diyorlar cnm ama bilemem söylenti mi bilimsel mi ;)

Şimdiye kadar hiçmi bakmadılar acılman varmı diye. Benim geçen hft baktılar yalancı sancım vardı o zaman 1-1.5 cm açılman var dedi doktor. Zaten 41. Hft bitene kadar bekliycem dedi yine gelmeZse suni sancı deniycek yoksa sezeryan olucak mecburen. Allahım tez zamanda doğumu başlatsın

Bende 39. Haftamdayim banada hic bakmadilar aciklik var mi diye o_O:KK43:

Şimdiye kadar hiçmi bakmadılar acılman varmı diye. Benim geçen hft baktılar yalancı sancım vardı o zaman 1-1.5 cm açılman var dedi doktor. Zaten 41. Hft bitene kadar bekliycem dedi yine gelmeZse suni sancı deniycek yoksa sezeryan olucak mecburen. Allahım tez zamanda doğumu başlatsın

Benim 37.haftamda kasılmam oldu o zaman bilmiyordm endişelenip zekai Tahir Burak ın aciline gttim (Eray isminde genc bir doktor kimse muane olmasın) açılma bakmak zorundaym dedi baktı canımı yaktı ve ayağa kalktığım gbi kanlar aktı.. Hocam kanıyor dedim korkarak geldi tekrar muane etti ve bu defa canımı yaktı.. Açılma yok dedi bu kan ne dedim bebegin eşi assada olabilir dedi aptal.. Nst ultrason derken herşey normal oldugu halde o kanı kendi yaptığı için yatış verdi bnde imza atıp çıktım. Ertesi gün tüm gün sancım ve kasılmam devam etti. Kendi takip oldugum hastanenin aciline gttim (tıp fakültesine) zaten artık ordaki bütün doktorları tanıyorum.. Olayı anlattım eşle ne ilgisi var zorlayınca normal kanama dediler biz dha hafif yaparız korkma dediler.. Nyse orda yapıldı açılma kontrlu.. Tabi korkudan iki büklümm doktor sakin ol bişey ol hemen bitecek acı hissediyormsn demeye kalmadı bitti..
Vel hasıl kelam 37 de bakıldı tırnak ucu kadar var dedi bu kadar.. Başkada olmadım nst De cuma günü 55 çıktı sancım

Diyet listesi verildi 15 gün için. Belkide o kadar sürmeyecek Doğumun olması.. Nst ye göre sancım çıktı ve açıklık muayenesi için gönderdi . Açıklıkta Yok denildi .. offf sabahtan beri doktordayım ve Hale'n beklemedeyim :KK12:
Bosver sıkma canini,az kaldi yavrularmizi kucagimiza almaya

Bebegini kucagina alan anneler saglikla buyutun gecmis olsun diyorum,bekleyenlere de sabir ve kolaylik diliyorum insallah saglikla kucagimiza aliriz bizlerde.
Sezeryan olan annelere sorum olcak,banyo konusunda dr ne dedi?kacinci gun dusa girebilirmisiz?kacinci gun yaptiniz?tesekkurler bol sutlu gunleriniz olsun
Ayakta duş şeklinde eve çıkar çıkmaz yapabilirsiniz kesinin olduğu yerdeki bant su geçirmez ise sıkıntı yok ama diğer bantsa duştan çıkınca bantı açıp bölgeyi kurulayıp tekrar yeni bant takmak gerekli canım

Benim 37.haftamda kasılmam oldu o zaman bilmiyordm endişelenip zekai Tahir Burak ın aciline gttim (Eray isminde genc bir doktor kimse muane olmasın) açılma bakmak zorundaym dedi baktı canımı yaktı ve ayağa kalktığım gbi kanlar aktı.. Hocam kanıyor dedim korkarak geldi tekrar muane etti ve bu defa canımı yaktı.. Açılma yok dedi bu kan ne dedim bebegin eşi assada olabilir dedi aptal.. Nst ultrason derken herşey normal oldugu halde o kanı kendi yaptığı için yatış verdi bnde imza atıp çıktım. Ertesi gün tüm gün sancım ve kasılmam devam etti. Kendi takip oldugum hastanenin aciline gttim (tıp fakültesine) zaten artık ordaki bütün doktorları tanıyorum.. Olayı anlattım eşle ne ilgisi var zorlayınca normal kanama dediler biz dha hafif yaparız korkma dediler.. Nyse orda yapıldı açılma kontrlu.. Tabi korkudan iki büklümm doktor sakin ol bişey ol hemen bitecek acı hissediyormsn demeye kalmadı bitti..
Vel hasıl kelam 37 de bakıldı tırnak ucu kadar var dedi bu kadar.. Başkada olmadım nst De cuma günü 55 çıktı sancım
Alttan muayenelern hepsinde ztn aciklik belli oluo dedgm gibi 1 cm aciklign varms seninde 40.haftanda tekrar muayene ederler ona göre en gec 41.haftana kdr bekletrler gibime gelio..

vajinal muayene gecen hafta yapmadi daha erken ben ilerleyen zamanlarda yapıyorum dedi bu hafta yapar herhalde az kaldi zaten merak ediyorum durumlari

Ben de acilde ayni seyi yasadim canim kadin elle muayene etti ve kanamam bir anda geldi. Hic gerekli birsey de degildi kaldi ki 29.haftamdaydim. Acilde hemen kobay gibi deniyor doktorlar.

38+0 dan merhaba,
Bugün son muayenemiz vardı. Kızım 3511 gr ve 49 cm
Ben +11 kilo oldum fakat aşırı ödemliyim doktor kilo olmadığını ve gideceğini söyledi, umarım öyle olur. Sabah uyandığımda parmaklarım uyuşuk. Geceler uykusuz. Suyu ve plesentası iyi durumda. Artık 14 şubat için geri sayımdayız. Bekleyen hepimiz sağlıkla doğuralım

kendi kendimi cevaplayim ilk defa:)) Misoothh Misoothh cnm bnm de yazip arada kaynayan o kadar cok msjim var ki hepimize oluyor..muhtemelen tam bi cvp olusmadigi icin kmsenin aklında yazmamistr..tekrar bktm smdi son 7 günü kalanlarin alt bilgisinde yazıyor bu dedigim tabi illa dogum belirtisidr diyemeyiz bnde de ishal var da ordan dikkatimi cekmisti loveali demisti sanirsam
Zaten dün geceden beri kasık ve alt karın sancım ağrılarım karın kasılmalarım hat safhada 2 gündür yemek yemek istemiyorum midem bulanıyo ama bebeğim hareketli doğuma yakın hareketleri azalıyormuş bebeklerin

38+0 dan merhaba,
Bugün son muayenemiz vardı. Kızım 3511 gr ve 49 cm
Ben +11 kilo oldum fakat aşırı ödemliyim doktor kilo olmadığını ve gideceğini söyledi, umarım öyle olur. Sabah uyandığımda parmaklarım uyuşuk. Geceler uykusuz. Suyu ve plesentası iyi durumda. Artık 14 şubat için geri sayımdayız. Bekleyen hepimiz sağlıkla doğuralım

ayy çok heyecanlıı..seninkisi benden erkenmiş canım hem de 14 şubat çok havalı :KK8:,benim doğum 17 şubatta, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..maşallah kilosu da iyi,benim de sabahları ellerim çok şiş oluyo uyuşuyo..ödem var bende de..neyse az kaldı dayanalım biraz daha.. doğumdan sonra yaşadıklarını yaz buraya iyi olduğunda,henüz doğurmayanlara moral olsun mesela bana :KK48:

Hadi yaaa:)) ay ben kendi cantami hazirlamadim daha:)) pers cati muayenem var bakalim ne dicek doktorum:))
Çantanı hazırlamadın mı bence hazırla ne olur ne olmaz artık günlerimiz geldi benim ki bir aydır hazır ama ağzı açık aklıma geldikçe bişi koyuyorum

Valla hep kaynıyo :KK43:( dün gece sancım oldu çok sağ kasığımda ve alt karnımda sancı adet sancısı gibi baya sürdü aralıklarla şiddetlendi ağrım karnımda kasılıp durdu ama sonra geçti yalancı doğum sancısıydı sanırım yoksa bebek kanalamı yerleşiyor acaba

Yalancı sancı olabilir canım bana da öyle geliyordu geçen hafta. Adet sancısı gibi karnım ağrıyordu ama süresi ve aralığı değişken oluyor. Karnında kasılmasına da benim dr olur o iyiye işaret hazırlanıyor bebek dedi ;)

Maşallah bebeğine Can'ım dr dediği şeyleri yapabilirsen süpersin birkaç tanesine takıldım :):) bu arada benim doğuma girerken bile nst de 70/80 e vurdu hiç onda sancım çıkmadı ilkinde nst tek belirleyici değil burda da forumlardan birinde okumuştum sancı yok diye dr gönderecekken bir bakmış 7 cm açılmış hasta... Bu nst o yüzden tek belirleyici değil

Misoothh Misoothh kanala yerleşince göbekte inme oluyormuş oğlumda hatırlamıyorum bunda da kanalda değildi benim kız daha yaklaşmadı bile o yüzden bilgisisim. Bebek baskı yapıyordur midene bu arada

Yürüyüş konusunda sıkıntım var sadece halbuki en önemlisi de oymuş. Dışarı çıkıyorum 10 dk yürümeden tuvalet ihtiyacı hissediyorum eve çıkıp geri inmek zorunda kalıyorum :işsiz:

Sende yine 30 larda çıkmış bende 0 larda cikiyo :işsiz:bende son anda sezeryan demesinden korkuyom o_O

Ben bu akşam kocamı kovalicam bakalım :KK53: ne zamandır korkuyor çocuğa zarar veririz diye. Doktor bugün ilişki olsun kolaylaştırır dedi ama bu halde nasıl olacaksa :KK48:

Yalancı sancı olabilir canım bana da öyle geliyordu geçen hafta. Adet sancısı gibi karnım ağrıyordu ama süresi ve aralığı değişken oluyor. Karnında kasılmasına da benim dr olur o iyiye işaret hazırlanıyor bebek dedi :KK66:

Yürüyüş konusunda sıkıntım var sadece halbuki en önemlisi de oymuş. Dışarı çıkıyorum 10 dk yürümeden tuvalet ihtiyacı hissediyorum eve çıkıp geri inmek zorunda kalıyorum :işsiz:

Ben bu akşam kocamı kovalicam bakalım :KK53: ne zamandır korkuyor çocuğa zarar veririz diye. Doktor bugün ilişki olsun kolaylaştırır dedi ama bu halde nasıl olacaksa :KK48:
Bakalım yarın çatı muayenem var doktor ne diyecek canım

Slmmm herkese.. benim bir günüm geçti ve hala ses yoktu. Evde kendi yontemlerimi uyguladım sancım başladı.öncelikle güzelce bi duş aldım. Sonra eşimle birlikte olduk korunmadan. Hurma yedim.başladı sancım. Suyum yoktu diye evde 8 saat çektim sancımı. Doğru nefes alıp verdim.bebeğim doğdu. Ama dikişim var ve çok ağrıyor

Back
X