2017 Şubat Anneleri

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Geçen perşembe tekrar gittik kontrole ama maalesef sonuçta bir değişiklik olmamış.
Doktor %90 ameliyat olması gerekiyor dedi.
Şimdiden önlem alınmazsa ilerde böbreği çürütebilirmiş..
Biz de bi 10 gün daha bekleme süresi istedik.
Şuan sonuçlarımızı farklı bir kaç doktora gösterecek amcam ankarada.
Onlarda kesin çözüm ameliyat derse mecburi yatış yapılacak...
Üzülüyorum ama rabbim dermansız dert vermesin diye dua ediyorum işte...

Sen de doğum yapmışsın. Hayırlı olsun ,güle güle büyüt kuzucuğu...

Senin dediğin gibi tatlım çözümü olsun da insan dayanma gücünü bulur. Allah seni de yavrularını da esirgesin ;)

Canım bak ne güzel demişsin sonunda Rabbim dermansız dert vermesin çok zor yaşadığın belki ama Allah korusun ya dermanı olmasaydı çaresi olmasaydı şükürler olsun buna ki çaresi var inanıyorum ana oğul en güzel şekilde atlaticaksiniz bu dönemi guclusunuz siz Ya Şafi inş şifa olur bebeğine

Senin dediğin gibi tatlım çözümü olsun da insan dayanma gücünü bulur. Allah seni de yavrularını da esirgesin :KK66:

Desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar.
Biraz daha güçlü olmaya çalışıyorum ki sütüm azalmasın.
Zaten kafama çok taktığım için bir türlü sütümü arttıramadım. Pozitif düşüneyim ki var olan süt gitmesin...
Rabbim kimseyi evladı ile imtihan etmesin. Çok zor gerçekten...

sağol canım çok şükür 5. günden sonra mama takviyesini bıraktık. Çok gelmese de bebeğe yetiyor çok şükür. Mamanın tek artısı bebeğim sarılık olmadı kilo kaybetmediği için. En azından ben öyle teselli ediyorum kendimi. İnşallah sen de sağlıkla acısız ağrısız bebeğini kucağına alırsın.

Amin insallah canim

Zaten kafama çok taktığım için bir türlü sütümü arttıramadım. Pozitif düşüneyim ki var olan süt gitmesin...
Aynen canım sen çok pozitif birisin yine pozitif ligini konustur bebeğin için bide süt un giderse Allah korusun iyice kötü olursun o yüzden bi bakmışsın hepsi de geçecek tabi ki zor hem de çok zor o kadar bebeğin böyle bişey yasicani düşünmek ama Rabbim yar yardımcı olacak size merak etme buraya çok güzel haberler le geleceksin ;)

Aynen boş boş bir sancı işte.... ben de sıkılıyorum ama yürüyünce bebeğin iyice aşağıya indiğini hissediyorum. Müzik falan dinliyorum parkta yürüyorum yürürken bir derdim var bölümünü okuyorum forumda :KK53: markete gidiyorum yolları uzatarak gidiyorum bir çikolata alıp geri geliyorum :KK70:

Göğsün de rahatsız ediyorsa göğüs pedi koy canım. Benden birşey gelmiyor ama doktora sor bi bakalım.

Yalancı sancı da mı gelmiyor? Ben sıcak duş aldım dün gece baya sancı yaptı o. Ben de sorup oturayım bakalım belki o işe yarar :KK53:

Benim kız 3 kilo olmuş. Zayıf bir bebek ama normalmiş.

Canım benim de öyle dün geceden beri afedersin sümüksü birşey şeffaf hafif sarı gibi birşey. Korktum ben de sudur diye ama internette suyun yapışkan olmadığı su gibi ve az sarı olduğu tortu leke bırakmadığı yazıyordu. Hareketlerini takip et. Azalırsa hemen dr gidersin bence. :110:
Evet gerçekten kasıklarına düşüyo yürüdüğünde kasılıyo baya evde iş yapsak aynı şey olmuyormu halı silmek te normal doğuma katkı sağlıyormuş canım haberin olsun açılmaya etki ediyormuş

Aralıklı değil canım tutulma gibi sabit bi bel ağrısı dün topikte demişler kız bebek bele vurur diye neden oldu bilemedim

Benim de kız ama aralıklı oluyor ve belimden başlayıp karnıma yayılıyor. Bel fıtığı falan yoksa sancıdır o zaman

Amin canım. Senin de sabrını arttırsın inşallah kısa sürer bugünler :dua:

Evet gerçekten kasıklarına düşüyo yürüdüğünde kasılıyo baya evde iş yapsak aynı şey olmuyormu halı silmek te normal doğuma katkı sağlıyormuş canım haberin olsun açılmaya etki ediyormuş

Ben de yapıyorum ev işi ama halıları sildirmedi annem yaa hepsini kendi sildi :KK70:

Yaniyo ya yaniyo :kızgın::kızgın: iki gündür iyice arttı bugün daha da berbat ne yersem sanki ateş yutmuş gibi oluyorum aglicam artık :KK42::KK42:

Bende son anda böyle olup sezeryan olmaktan çok korkuyorum hala sancı vs biseyim yok aklım hep bunda :KK43: inş korktuğum başıma gelmez :KK43:
İnşallah canım ben ne olduğunu anlamadan ameliyathanede buldum kendimi çektiğim sancı da cabası.

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Geçen perşembe tekrar gittik kontrole ama maalesef sonuçta bir değişiklik olmamış.
Doktor %90 ameliyat olması gerekiyor dedi.
Şimdiden önlem alınmazsa ilerde böbreği çürütebilirmiş..
Biz de bi 10 gün daha bekleme süresi istedik.
Şuan sonuçlarımızı farklı bir kaç doktora gösterecek amcam ankarada.
Onlarda kesin çözüm ameliyat derse mecburi yatış yapılacak...
Üzülüyorum ama rabbim dermansız dert vermesin diye dua ediyorum işte...

Sen de doğum yapmışsın. Hayırlı olsun ,güle güle büyüt kuzucuğu...
Hayırlısı canım. Dualarım seninle...

İnşallah canım ben ne olduğunu anlamadan ameliyathanede buldum kendimi çektiğim sancı da cabası.

Hayırlısı canım. Dualarım seninle...
Hayırlısı tabi bebeğimiz ve bizim için sağlıklı hayırlı olanı hangisi ise o olsun tabi ki ama önceliğim normal istiyorum ve dedigin gibi sancı fln çekip son anda da sezeryan demesi daha kötü olur inş korktuğum başıma gelmez bakalım

sizin sancı yazılarını okuyunca şöyle karnım ağrıyor gibi hissettim kızlar:)) ne garip ya hamilelik nasıl bir duyguydu hemen unuttum ve özledim ben.
şu an bebişim yanımda yatıyor, ilk defa bilgisayarı alabildim herhalde. 11 günü doldurduk, bugün ailecek başbaşa ilk pazarımızdı gece annemi evine gönderdik. 24 saattir beraberiz gece uykusuzluk zorladı ama ışıığı vs hiç açmıyorum geceleri, şimdiden etkisi olur mu sanmıyorum ama şükürler olsun uyudu. gece 3ten 5.30a kadar gaz sancısı çektik. bugün de 3 kere gazlandı. yarım saat bas bas bağırıyor ve siz hiçbir şey yapamıyorsunuz.
çok ama çok erken değil mi gaz için çok üzülüyorum. bunu yaşayan başka kimse yok mu?

oy kuzum cok zorlanmissin ama cok sukur ki kavusmussun bebegine dikislerin de en kisa zamanda iyilesir inşallah..
Sağol Can'ım inşaallah iyileşirim. Herkese Rabbim şifa ihsan etsin
Hayırlı uğurlu olsun Can'ım kaçıncı çoluğun bende ssvd düşündüm sonda vazgeçtim aynı senin yaşadıklarını yasarım diye iyi olduğunuza sevindim ama zor dk lar geçirmişsiniz Allah yardımcınız olsun Can'ım
benim ikinci doğumum. İlki ikizdi. Mecbur sezeryan oldum. Yine de pişman değilim. Normal doğum deneyimim oldu. Sezeryan geçmişim olmasaydı 6 saat gibi kısacık bir sürede kolayca doğum yaptım diyebilecektim. Nasip değilmiş. Yine de normal doğum tercihim. İmkanın varsa vazgeçme derim.

Canım zorlanmissin baya normal de olacakmış tam ama işte diyoruz ya nasipte ne varsa onu yasicaz diye hayırlısı böyleymiş kavuşmuşsun bebisine bundan sonrası bol bol süt unuz gazsız sıkıntısız gunleriniz olsun inş :)
Sağol Can'ım evet herşey kısmet. Bebeğim şimdi yanımda. Uyurken bile özlüyorum onu. Bebek kokusunu öyle özlemişim ki. Ranbim tüm bekleyenlere hayırlı Zaman'da kolaycacık kavuştursun inşaallah

sizin sancı yazılarını okuyunca şöyle karnım ağrıyor gibi hissettim kızlar:)) ne garip ya hamilelik nasıl bir duyguydu hemen unuttum ve özledim ben.
şu an bebişim yanımda yatıyor, ilk defa bilgisayarı alabildim herhalde. 11 günü doldurduk, bugün ailecek başbaşa ilk pazarımızdı gece annemi evine gönderdik. 24 saattir beraberiz gece uykusuzluk zorladı ama ışıığı vs hiç açmıyorum geceleri, şimdiden etkisi olur mu sanmıyorum ama şükürler olsun uyudu. gece 3ten 5.30a kadar gaz sancısı çektik. bugün de 3 kere gazlandı. yarım saat bas bas bağırıyor ve siz hiçbir şey yapamıyorsunuz.
çok ama çok erken değil mi gaz için çok üzülüyorum. bunu yaşayan başka kimse yok mu?

Acaba Doğum yapınca özleyecek miyim ben de :confused:

Back
X