2017 Şubat Anneleri

Ağlamaktan canım çıktı kızımı emziriyorum göğsüm yara bere içinde ama dayanacak gücüm kalmadı bu yaralar nasıl geçecek yardım edin lütfen
Gecmis olsun. Memeyi emzirirken bebegin agzina tam tutturman gerekiyor. (Büyük ihtimal bunu yapiyorsundur) Sadece meme ucu degil. Etrafındaki kahverengi alani da yani.
Ilk dogumumda benimde yara olmustu emzirirken agliyordum. Sonra her emzirmede peceteye su döktüm o suyla gogus ucunu sildim. Hatta peceteyi islatip ustune koydum bir iki dk sonra aldim. Faydasi oldu. Dene istersen. Allah yardimcin olsun.

Merhaba anneler ve anne adayları nasılsınız? Bebeğim kg çok az aldığı için tekrar mama+süt basladik.Sarılığı düşmüştü tekrar yükselmiş.Çok canım sıkkın kizlar.Bebeğimi uyandırmak çok çok zor bebeğim bitkin halde uyuyor....Sağlık ocağı d vitamini verdi.Dr d vitamini için zararli olduğuna dair yazılar var dedi.ocean vitamin önerdi.Sizler bebeğinize ne kullancaksiniz?
canım öncelikle geçmiş olsun. uyandırmak çok zor evet. ben söyle bir çözüm buldum altını açıyorum zaten yapmış oluyor ya da o sırada yapıyor. o zaman uyanıyor altını degistirdikten sonra emmeye daha istekli oluyor bi öyle dene istersen

Kızlar vakit bulup giremiyrm kızım huysuz emzir altını al yatır yemek ye hiç boş zamnm olmuyo sayfalardan geçerken Loveali Loveali yummyysweets yummyysweets tereyagli ekmek tereyagli ekmek doğum yapmış tebrik ederim kızlar allah analı babalı büyütsün göremediğim ve dığum yapan arkadaşlar varsa onlarıda tebtik ediyrm tereyagli ekmek tereyagli ekmek sen normal doğum mu yaptın cnm

Kızlar bu sorduğum soru belli saçma gelebilir ama Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz ben hala şaşkınım Doğuma 95 kilo ile girdimde su an 93 çıkıyorum çok şaşkınım bugun3. Günüm . Oğlum da 13 kilom gitmişti bunda niye böyle oldu anlamdım sizler de kaç kşlı gitti acaba benim kızı içerde mi unuttular
Benim de senin gibi doğumdan sonra sadece 2.5 kilom gitti Bi kaç gün sonra 2 kilo daha gitti derken şu an toplamda 6 7 kilo civarı gitti. Zamanla vücuttaki şişlikler indikce azalıyor meral etme. Bi de yedoklerine dikkat edersen almaz emzirdigin için de kilo verirsin.

Bu arada burun tıkanıklığı için bir öneriniz var mı diye sormuştum. Gaz da 15 20 gün sonra mı başlıyor yoksa başta nasılsa devam mı ediyor.

Bende ekmek sadece 1 dilim kahvaltida yiyorum hep böyle yerim normalde de. Suda 3 4 lt yi biluyir. 2 kere rezene 1 kere de kimyon çayı yapıyorum kendime. Gece emzirmek icin uyandigimda da dedigin gibinhurma kuru incir kayisi yiyorum birer ikişer. Veririz inşaallah :KK66:
Ben zor veren biriyim ya hiç ümidim Yok şimdilik önemli olan sütümün olması inş olur

Goguslerim taş gibi oldu kızlar canım çok yanıyor. Daha 3. Günümüz. Doğru da emziriyorum halbuki ki tam tutunuyor memeye . Tavsiyelereiniz var mı :KK61:
Göğüslerini sağma makinen varsa sağ yoksa hastanede sağ Can'ım . Sıcak duşa gir masaj yap bide sıcak masaj yap hep . Tereyağı kansinonh bide ayva çekirdeğini Gül suyuna koymuştum onları sürüyorum hep agrım var ama çok şitdetkş değil Can'ım inş senin de emdikçe geçer

Benim de senin gibi doğumdan sonra sadece 2.5 kilom gitti Bi kaç gün sonra 2 kilo daha gitti derken şu an toplamda 6 7 kilo civarı gitti. Zamanla vücuttaki şişlikler indikce azalıyor meral etme. Bi de yedoklerine dikkat edersen almaz emzirdigin için de kilo verirsin.
Sen kaç kilo aldın Can'ım kaç gün oldu Doğum yapalı boyun filan kaç benim durum perişan

canım öncelikle geçmiş olsun. uyandırmak çok zor evet. ben söyle bir çözüm buldum altını açıyorum zaten yapmış oluyor ya da o sırada yapıyor. o zaman uyanıyor altını degistirdikten sonra emmeye daha istekli oluyor bi öyle dene istersen
Uykuları kaç saat sürüyor Can'ım benim ki 2 2.5 saat de bir uyanıyor ve ağlıyor emziriyorum geri uyuyor sizlerin ki kaç saat uyuyor

Goguslerim taş gibi oldu kızlar canım çok yanıyor. Daha 3. Günümüz. Doğru da emziriyorum halbuki ki tam tutunuyor memeye . Tavsiyelereiniz var mı :KK61:
sağman lazım canım bnm buzluk doldu yanı yoksa sıtma yapıo veya ates yapıo sureklı sag pompa aldm ben ışimi goruyor gayet guzel

Ağlamaktan canım çıktı kızımı emziriyorum göğsüm yara bere içinde ama dayanacak gücüm kalmadı bu yaralar nasıl geçecek yardım edin lütfen
canım benımde yara oldu o gogsumu bebege vermedım ama sureklı sagdım suan ıyıleştı ayrıca medacassol krem suruyorm emzırmeden once oyıce sıl ama cok ıyı gelıo mutlaka al bepantol herzaman suruyorum allaha sukur ıyıleştıler dogm yapalı 10 gun oldu bnmde

Kızlar benim de sütüm var az da olsa ameliyat olduğum günden beri sagiyorum çok şükür ama bebeğim bir göğsümden emmiyor çok sinirleniyor ağzına almayı kesinlikle reddediyor ne yapılabilir fikri olan var mi

Kızlar bu sorduğum soru belli saçma gelebilir ama Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz ben hala şaşkınım Doğuma 95 kilo ile girdimde su an 93 çıkıyorum çok şaşkınım bugun3. Günüm . Oğlum da 13 kilom gitmişti bunda niye böyle oldu anlamdım sizler de kaç kşlı gitti acaba benim kızı içerde mi unuttular
7kılo gıttı benden de

Kızlar benim de sütüm var az da olsa ameliyat olduğum günden beri sagiyorum çok şükür ama bebeğim bir göğsümden emmiyor çok sinirleniyor ağzına almayı kesinlikle reddediyor ne yapılabilir fikri olan var mi
2saat ara verıyormusun ozaman kapıyorlar belkı sarılıktır gozunu acamıyordur oylemı

Sen kaç kilo aldın Can'ım kaç gün oldu Doğum yapalı boyun filan kaç benim durum perişan
Ben 16 17 civarı aldım canim. Boyum 1.70 16 gün oldu doğum yapalı. Kimsenin gazina gelip süt yapsın diye gereksiz kalori yuklemesi yapmıyorum. Rutin yememe devam ediyorum. sadece 3kstra tahin helvası bi kaç dilim. onun dışında icebildigim kadar su.

Back
X