- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.621
Bende sadece asiri yeme istegi var neden boyle oldu anlamadim su siralar stresliyim yemeye vurdum kendimi galibaBenim de 15 mart hiç belirtim yoksadece arada bi kasigim da hafif sizi var oda usutmektendir diye düşünüyorum bi kere oldu yum.günlerinde ama umutlanyrm yinede
Ben ocak subat mart istemiyorum nedense tabi rabbim ne zaman verirse kabulüm ama yilin ilk aylarini sevmiyorum. En sevdigim zamanlar agustos eylul onda da gebeligin son 3 ayi yaza geliyor diye rahat edemiyorlarmis en iyisi yaza dogru dogum yapmak gibi :))Bende de hiç belirti yok benimde eşim istiyor kışa geliyor üşütur bebek diye ben sabredemiyom daha hemen olsun istiyorum
Eki Görüntüle 1963060 bugun yine test yaptim bata 2 gun var
Benimde içimden sen hamilesin diye geçiyorKızlar batı 15 mart olanlar nerdesiniz belirtileriniz varmı ben bu sabah sol kasığımda bi ağrıyla uyandım göğüslerimde çok hassaslastı ama sanki hastalanacak gibiyim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ınş.. .
Bilmiyorum cnm ya kendimi bi değişik hissediyorum goguslerim çok sızlıyor vajina bolgemdede sizlamalar var ama sanki heran adet olacakmisim gibi geliyor banada ben hiç ümitli değilim inş sendende hayırlı haberleri alırız cnm ben seni takipteyim :)Benimde içimden sen hamilesin diye geçiyor
Ben de 15 Mart.Benim de 15 mart hiç belirtim yoksadece arada bi kasigim da hafif sizi var oda usutmektendir diye düşünüyorum bi kere oldu yum.günlerinde ama umutlanyrm yinede
Amin canim brnim. Tesekkur ederim ☺Ay çok sevindim canım hadi hayirlsii
Hayirli olsun canim. Ben de bu gun test yaptirdim. 19 cikti. Ikimizin de bebegi tutunur ins. Saglicakla kucagimiza alirizKizlar bhcg 30 çıktı daha çok minik agrimin sebebi böbreklerde kum var dr böbrek sancısı düşük tehlikesi oluşturur dedi.progestan verdi bide böbrek ilacı ve corasprin yarinada böbrek ultrasonu çekilcem yine zorlu bir süreç beni bekliyor
Valla ben gittim.erken gebelik testide aldım bugün perşembe cuma yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem tabi :) şuanda da ilk şiddetli batmalarimi yaşıyorum canım çok.acıyor şuan ama mutluyum batan bebegimse eğer batsın hic problem değil :)Bilmiyorum cnm ya kendimi bi değişik hissediyorum goguslerim çok sızlıyor vajina bolgemdede sizlamalar var ama sanki heran adet olacakmisim gibi geliyor banada ben hiç ümitli değilim inş sendende hayırlı haberleri alırız cnm ben seni takipteyim :)
Bence hamilesin zcanim. Benimki de ayniudi dun aksam. Bu gun test yaptim 19 cikti☺ hayirli oldsunEki Görüntüle 1963060 bugun yine test yaptim bata 2 gun var
Canim yumurtlama gunu ve 2 gun oncesinde iliski oldu. Hamileyim dun idrarda cikti. Kanda da 19Kızlar ya bu ay 3 gündür acayip bi akıntım var şeffaf ve uzayan bende bugünleri değerlendirmeye çalışıyorum hamile kalan arkadaşlar sormak istiyorum sizde bugünlerimi değerlendirdiniz nasıl oldu? Yani ben bu akıntıdan dolayı yumurtladım mı yoksa yumurtlamaya yakınmıyım bilemedim kafam karıştı beni aydınlatırmısınız?
Inş cnm batma bendede oluyo ama sızlama daha çok sen yap testleri ınş ben o zamana kadar hastalanmazsam bende yapicam çok heyecanlı ya nasıl güzel beklemek bile..Valla ben gittim.erken gebelik testide aldım bugün perşembe cuma yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem tabi :) şuanda da ilk şiddetli batmalarimi yaşıyorum canım çok.acıyor şuan ama mutluyum batan bebegimse eğer batsın hic problem değil :)
İnşallah vardır canım ya sabırsızlanıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin :)Inş cnm batma bendede oluyo ama sızlama daha çok sen yap testleri ınş ben o zamana kadar hastalanmazsam bende yapicam çok heyecanlı ya nasıl güzel beklemek bile..
Kizlar merhabaİnşallah vardır canım ya sabırsızlanıyorum Allah isteyen herkese nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?