- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.581
Kızlar gerçekten çok sagolun içinize doğuyorsa inşallah öyledir inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağınıza Allah nasip ederse :) fakat ben inanılmaz duygusal bir insanım ve beni çok duygulanırdınız şuanda :)Bende umutlandırmayım diye demek istemedim ama bana da sen hamilesin gibi geliyor canım :)
Bendeee her ay ayni husrani yasiyorum seni iyi anliyorum kuzum rabbim daha fazla bekletmeden hakkimizda hayirli olani versinİnsallah canım amin hüsran yaşamaktan yoruldum
Gonlun rahat olsun kuzum allahin izniyle giderrr cabucakkkAmin cnm çok sağol içimi rahatlattiniz inşallah hemen yok olur gider
Bendeee bata 6 gun kala yaptirmistimm kuzum ama kirmizilar geldii insallahh senin gelmez bence gununu bekle bende dayanamayip yaptimm negatifti insan kafayi yiyor ve psikolojik olarak cok yipraniyosun stresten hic gunum gecmezken 2 gun gecikmeli oldummm bence sabirli ol derim tabi dayanabilirsenCnm sen kaç gün kala testte 2 çıktı bnm 5/6 gün kala yaptırdım 2 çıktı ben de yükselir umuduyla bekliyorum bat 9/10 Mart yarın yine tahlil aldırsam mı acaba
Var bence hadi insallah allah tamamini erdirsinCanım seninle bat aynıydı sanırım.ben test yaptım sonuç buEki Görüntüle 1963640 Eki Görüntüle 1963641
aaa çıkmış valla canım hayırlı olsunn :)Canım seninle bat aynıydı sanırım.ben test yaptım sonuç buEki Görüntüle 1963640 Eki Görüntüle 1963641
O zaman sende çıktıysa bende dün çıkmamıştı demekki bende bisey yok hayaller diğer aya kaldıCanım seninle bat aynıydı sanırım.ben test yaptım sonuç buEki Görüntüle 1963640 Eki Görüntüle 1963641
Amin canım insallahBendeee her ay ayni husrani yasiyorum seni iyi anliyorum kuzum rabbim daha fazla bekletmeden hakkimizda hayirli olani versin
Canm guvenilir bi testmi bu yontem anlamadmkiEvde gebelik testinde çığır konusuna bir bakın kızlar.
Ay canım nasıl.kıydın kendineEvde gebelik testinde çığır konusuna bir bakın kızlar.
Canım güvenilir yöntem.bir hemşire arkadaş denemiş .YouTube da baya videosu var.mantikli da.kanda değer daha önce yükseldiği için kanda çıkma ihtimali her zaman daha yüksek.Ay canım nasıl.kıydın kendinegüvenilir mi ki bu acaba
Ne bilim cnm ya ama evde gebelik testi yaptım negatiftiHemen gorunmuyo galiba ultrasonda canm keske test isteseydin
Son 2 gün var desene haydi hayirlisi:))İnşallah canım ya devamlı bir belirti bulsam kendimde umutlancm:) gittim şimdi erken gebelik testi aldım perşembe yapacağım sabah ilk idrarla hatta @utkumuz ile aynı anda yapcz ara ara batma ve ani hareketlerde kasiklarima kramptan başka belirtim yok şimdilik. Bat 15 mart eğer adet olacaksam 13inde sancılarım başlar 14inde kahve lekelenmeler olur 15inde de tamamen adet olurum hep böyle oldu şimdiye kadar ama bakalım kısmet
Inşallah cnm bu nasıl doktor anlamadım benden bi şey istemedi bisey demediHayır canım korunmadik doktorum korunmaniza gerek yok dedi . İnşallah kaybolur canım kistin
Aaaaaaaaaaaaaaaa hamilemisiiiinnnnCanım seninle bat aynıydı sanırım.ben test yaptım sonuç buEki Görüntüle 1963640 Eki Görüntüle 1963641
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?