2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ilk kez kullandigim icin soruyorum arkadaşlar 34 gunde bir regl oluyorum.ovulasyon testi aldim 15 16 17.gunlerde silikti 18.gun ikisi de hemen ayni renkte cikti.bu gun o gun mudur? Ve bu testin sonucu bu ay yumurtam oldugu ve catlayacagi anlamina tam olarak gelmekte midir? Yoksa lh baska durumlarda da cikip yaniltabilir mi

Bende umutlandırmayım diye demek istemedim ama bana da sen hamilesin gibi geliyor canım :)
Kızlar gerçekten çok sagolun içinize doğuyorsa inşallah öyledir inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağınıza Allah nasip ederse :) fakat ben inanılmaz duygusal bir insanım ve beni çok duygulanırdınız şuanda :)

Cnm sen kaç gün kala testte 2 çıktı bnm 5/6 gün kala yaptırdım 2 çıktı ben de yükselir umuduyla bekliyorum bat 9/10 Mart yarın yine tahlil aldırsam mı acaba
Bendeee bata 6 gun kala yaptirmistimm kuzum ama kirmizilar geldii insallahh senin gelmez bence gununu bekle bende dayanamayip yaptimm negatifti insan kafayi yiyor ve psikolojik olarak cok yipraniyosun stresten hic gunum gecmezken 2 gun gecikmeli oldummm bence sabirli ol derim tabi dayanabilirsen

Canım seninle bat aynıydı sanırım.ben test yaptım sonuç bu

Kizlar bhcg 30 çıktı daha çok minik agrimin sebebi böbreklerde kum var dr böbrek sancısı düşük tehlikesi oluşturur dedi.progestan verdi bide böbrek ilacı ve corasprin yarinada böbrek ultrasonu çekilcem yine zorlu bir süreç beni bekliyor

Son 2 gün var desene haydi hayirlisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…