- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.601
Kanla nasıl oluyor ben anlamadim valla yazdigini bile okumadım direkt daldim:))Canım ben bunu kan+idrarla yaptım.idrarda çıkmıyor bende de.bak sadece idrarla yaptığımEki Görüntüle 1963653
Bu da idrar ve kan karışımıyla yaptigimEki Görüntüle 1963654
İnşallah idrarında da alırsın sonucu canım ben bunu yapamam malesef beni kan tuttuğu için ben kan verirken bile fenalıklar geçiren bir insanım :) inşallah doğrudur canım bu :)Canım güvenilir yöntem.bir hemşire arkadaş denemiş .YouTube da baya videosu var.mantikli da.kanda değer daha önce yükseldiği için kanda çıkma ihtimali her zaman daha yüksek.
Cnm hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına inşallah geçmiş olsunKizlar bhcg 30 çıktı daha çok minik agrimin sebebi böbreklerde kum var dr böbrek sancısı düşük tehlikesi oluşturur dedi.progestan verdi bide böbrek ilacı ve corasprin yarinada böbrek ultrasonu çekilcem yine zorlu bir süreç beni bekliyor
Aynen canım ama eşim de hic inanmıyor hamile olabilecegime bu ay olmamıştır diyo hatta 19una piknik planı yapmışlar okulda hastalığının son günlerine gelir gideriz falan diye konuştuk az önce keşke güzel haber verebilsem onaSon 2 gün var desene haydi hayirlisi:))
İnsalalh canımİnşallah idrarında da alırsın sonucu canım ben bunu yapamam malesef beni kan tuttuğu için ben kan verirken bile fenalıklar geçiren bir insanım :) inşallah doğrudur canım bu :)
Insa verirsin cnm benimAynen canım ama eşim de hic inanmıyor hamile olabilecegime bu ay olmamıştır diyo hatta 19una piknik planı yapmışlar okulda hastalığının son günlerine gelir gideriz falan diye konuştuk az önce keşke güzel haber verebilsem ona
Canım hayırlı olsun inşallah birşey olmaz sağlıklı al kucağınaKizlar bhcg 30 çıktı daha çok minik agrimin sebebi böbreklerde kum var dr böbrek sancısı düşük tehlikesi oluşturur dedi.progestan verdi bide böbrek ilacı ve corasprin yarinada böbrek ultrasonu çekilcem yine zorlu bir süreç beni bekliyor
Canım parmağını iğneyle delip bikac damla kanı bikac damla su ya da idrarında karıştırıp teste o şekilde damlatiyorsunKanla nasıl oluyor ben anlamadim valla yazdigini bile okumadım direkt daldim:))
Gözün aydın canım.benim d bir an önce progestana başlamam lazım eğer gerçekten hamileysem.ilk oğlumda da kasık ağrım çok vardı,düşük tehlikesi var diye doktor hemen progestana baslamistiKizlar bhcg 30 çıktı daha çok minik agrimin sebebi böbreklerde kum var dr böbrek sancısı düşük tehlikesi oluşturur dedi.progestan verdi bide böbrek ilacı ve corasprin yarinada böbrek ultrasonu çekilcem yine zorlu bir süreç beni bekliyor
Sen yine idrar testide yap ileriki günlerde ay heyecanlandımCanım parmağını iğneyle delip bikac damla kanı bikac damla su ya da idrarında karıştırıp teste o şekilde damlatiyorsun
Tabi canım bat 14 mart zaman var.haftasonu yapacam test tekrarSen yine idrar testide yap ileriki günlerde ay heyecanlandım
Bendeee bata 6 gun kala yaptirmistimm kuzum ama kirmizilar geldii insallahh senin gelmez bence gununu bekle bende dayanamayip yaptimm negatifti insan kafayi yiyor ve psikolojik olarak cok yipraniyosun stresten hic gunum gecmezken 2 gun gecikmeli oldummm bence sabirli ol derim tabi dayanabilirsen
Çok geçmiş olsun biraz iyileşince aleo vera işe yarıyor bilginiz olsunEki Görüntüle 1963510
Canimin içi yavrumun eline baksanıza gördükçe içim parcalaniyorrabbim beterinden korusun
Sagol canm darisi tum isteyenlere topik ugurlu geldi banaHamileler çoğaldı utkumuz caranzy kısmetim tebrikler darısı bize insalllah:))
Canim merhaba daha yeni geldim hastaneden kızlar bulaşıklarim duruyor size haber vermek için girdim.
1 saat sıra bekledim sonunda sikayetimi anlattım kasiklarim ağrıyor tansiyonum yükseliyor soğuk soğuk terliyorum bi de hamilelikten şüpheleniyorum dedim. Kan testi istemedi direkt ultrasona aldı allaha dua ettim şimdi kese gorunur inşallah diye ama onun yerine 5 cm lik kist göründü
Hemde sağ yumurtaligimda yani agriyan yerde. Gebelik yok dedi
Kızımın yaşını ve ne kadar emzirdigimi sordu.
Kafamda deli gibi sorular 15 gün sonra kontrole çağırdı ilaç yazdı hemen kullanmaya başla dedi. Ben şimdi korunmalimiyim? Hamile kalabilirmiyim? Kafamda deli sorular rabbim hayirlisini versin. Bende ki ağrılar bi garipti zaten size de yazdım ya ilk kez oluyor böyle şeyler diye. Inanın üzüldüm ama napayim rabbim başka dert vermesin. Ne yapacagimi bilmiyorum anlayacağınız benim bebek işi kısa sureligine ertelendiyani 15 gün sonra kontrole gittigimde umarım kist yok olmuş olur. Bi de 5 cm büyüklüğünde internette 5 den büyükse ameliyat yaziyor
Umarım kötü huylu falan değildir tümör değildir. Rabbim hayirlisini versin kızlar hepimize biseyi çok istemek de iyi değil. Zaten rabbime hep hayirlisi ver diye dua ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar.
Kızım konuşamıyor diye üzülüyordum hastanede 5 yaşında sadece anne bana diyebilen çocuk gördüm halime sukrettim. Karnı burnunda anne adayı gördüm bebeği down sendromlu dogacakmis allah'a şükür ediyordu. Halimize çok şükür bin şükür. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin ablalarim kardeslerim...
Kızlar batı 15 mart olanlar nerdesiniz belirtileriniz varmı ben bu sabah sol kasığımda bi ağrıyla uyandım göğüslerimde çok hassaslastı ama sanki hastalanacak gibiyim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ınş.. .
Benim de bat 15 bende hicbir sey yok odun gibiyim aslinda sinavim var stresliyim fark etmiyor da olabilirim. Zaten şubat ile martta olmazsa denemem ben. Ocak subat mart aylarinda dogum yapmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?