2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım güvenilir yöntem.bir hemşire arkadaş denemiş .YouTube da baya videosu var.mantikli da.kanda değer daha önce yükseldiği için kanda çıkma ihtimali her zaman daha yüksek.
İnşallah idrarında da alırsın sonucu canım ben bunu yapamam malesef beni kan tuttuğu için ben kan verirken bile fenalıklar geçiren bir insanım :) inşallah doğrudur canım bu :)

Cnm hakkında hayırlısı olsun sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına inşallah geçmiş olsun

Insa verirsin cnm benim

Canım hayırlı olsun inşallah birşey olmaz sağlıklı al kucağına

Gözün aydın canım.benim d bir an önce progestana başlamam lazım eğer gerçekten hamileysem.ilk oğlumda da kasık ağrım çok vardı,düşük tehlikesi var diye doktor hemen progestana baslamisti

Ya peki benim ovu testlerimin hala böyle çıkması normal mi 1 hafta geçti nerdeyse yumurtlamanın üstünden geçen hafta çarşambaydı kafam en çok buna takılıyor tek.umitlendiren şey bu

Eklentiler

• 20170307_192407-1.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 48

Cnm ben Cumartesi yapmıştım iki günde bir iki katına çıkıyormuş eğer varsa yarın yaptırsam 5/6 çıkması gerekir yarın yaptırmayı düşünüyorum kasığım çoook ağrı var çünkü çıkmazsa yok demektir

kanda en erken ne zaman çıkıyor betahcg ben de yarın deneyeyim bu kanlı gebelik testini ama daha 8 günüm var adete

Allahım tez zamanda şifa versin canım sana inşallah benim geçen ay 1cmden küçük kistlerim vardı adet sonrası gel dedi gittim bunlar normal dedi hatta olmazsa gebelik olmaz gibi konuştu korunma yap bebek dedi. Belki seninkinin de sonucu iyi olur canım

Benim de 15 mart hiç belirtim yok sadece arada bi kasigim da hafif sizi var oda usutmektendir diye düşünüyorum bi kere oldu yum.günlerinde ama umutlanyrm yinede

Benim de bat 15 bende hicbir sey yok odun gibiyim aslinda sinavim var stresliyim fark etmiyor da olabilirim. Zaten şubat ile martta olmazsa denemem ben. Ocak subat mart aylarinda dogum yapmak istemiyorum.

Bende de hiç belirti yok benimde eşim istiyor kışa geliyor üşütur bebek diye ben sabredemiyom daha hemen olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…