- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.681
Canım ben ovulasyon testide kullanıyorum ama 2 çizgininde tam olarak koyulaştığını göremedim bugün yaptığım 2.çizgi biraz koyulaşmıştı ama 3-4 gündür akıntımda var anlamadım valla yumurtladım mı yoksa günüm yakınmı kafam karıştıCanim yumurtlama gunu ve 2 gun oncesinde iliski oldu. Hamileyim dun idrarda cikti. Kanda da 19
valla canım ben doktora sordugumda bu bebeegın tutunması ıcın demıstı.. yoksa adet sokturucu olsa bebek ıhtımalı olsun derken neden verılsın .. bılemedım farklı farklı mıBende bi sabah bi akşam alıyorum. Bende 5 cmlik kist var adetle beraber sokulup atılacak allah'ın izniyle. Doktor o yüzden verdi bana bende adet sokturucu olarak biliyordum yazılanları okuyunca çok şaşırdım. Bugün ilişki oldu ama korunduk. Adeti de soktuğu için nasıl gebeligi hazırlıyor anlamış degilim
mKizlaaaaaaaaarrrrrrrr bana doktorun verdiği bu ilaç hamile kalmayı da sagliyormus
Şimdi araştırdım duphaston sayesinde hamile kalan çok varmis
Duphaston hem adet düzenliyor hemde rahim içini temizliyor gebe kalmayı kolaylastiriyormus ben şok ben iptal
Ayyy nasıl sevindim anlatamam
Ben büyük ihtimal 1 hafta ya adet olucam su kistten bi kurtulayim sahalara geri donucem
Kizlaaaaaaaaarrrrrrrr bana doktorun verdiği bu ilaç hamile kalmayı da sagliyormus
Şimdi araştırdım duphaston sayesinde hamile kalan çok varmis
Duphaston hem adet düzenliyor hemde rahim içini temizliyor gebe kalmayı kolaylastiriyormus ben şok ben iptal
Ayyy nasıl sevindim anlatamam
Ben büyük ihtimal 1 hafta ya adet olucam su kistten bi kurtulayim sahalara geri donucem
İdrar ve kan mı damlatiyoruz ?TurkuazKrampon canım bildiğin klasik idrar testlerine kan sulandırıp damlatiyorsun.
Bilmiyom cnm yaavalla canım ben doktora sordugumda bu bebeegın tutunması ıcın demıstı.. yoksa adet sokturucu olsa bebek ıhtımalı olsun derken neden verılsın .. bılemedım farklı farklı mı
hatta eczanede duphaston yok progestan verelım dedıler aynı işlevi var dediler. ben her ıkısını dusuk engelleyıcı olarak bılıyorum canım
Evet canım.kan hemen donmasın ilerlesin diye kanı incelmiş oluyorsun mantığı.İdrar ve kan mı damlatiyoruz ?
Adetine kac gun var canim daha varsa yumurtlamadir yumurtlamada da akinti sanci ve lekelenme olabiliyor benim oyle olduCanım ben ovulasyon testide kullanıyorum ama 2 çizgininde tam olarak koyulaştığını göremedim bugün yaptığım 2.çizgi biraz koyulaşmıştı ama 3-4 gündür akıntımda var anlamadım valla yumurtladım mı yoksa günüm yakınmı kafam karıştı
önce ovulasyon testini öylesine yaptım ve pozitifi yakaladım çok şükür şimdi ne yapmam lazımAdetine kac gun var canim daha varsa yumurtlamadir yumurtlamada da akinti sanci ve lekelenme olabiliyor benim oyle oldu
Yumurta vucutta bir gun sperm 3 gun yasar. Bu gun mutlaka iliski olmasi lazim. Gerisi artik rabbime kalmisCanım biraz
önce ovulasyon testini öylesine yaptım ve pozitifi yakaladım çok şükür şimdi ne yapmam lazım
İlişki Oldu canım yarın ve sonrasıda önemli tabi bakalım herşeyin başı dua inşaAllah Rabbim izin verirde bu ay olur cevapların için çok sağol ❤Yumurta vucutta bir gun sperm 3 gun yasar. Bu gun mutlaka iliski olmasi lazim. Gerisi artik rabbime kalmis
Ins en kisa zamanda Bebisin sana gelir canimİlişki Oldu canım yarın ve sonrasıda önemli tabi bakalım herşeyin başı dua inşaAllah Rabbim izin verirde bu ay olur cevapların için çok sağol ❤
Ama bugünde kahverengi akintim oldum yumurta akı gibi ama kahverengi ve akşam başımı yastıktan kaldiramadm heryerm ağrıyorUsutmus olabilirsin
Insallaahhh 3-4 katina cikar ve mutlu haberlerini aliriz buradan dua ediyorum buradaki isteyen herkese rabbimmm tez zamanda annelik duygusunu tattirsin hepimizeCnm ben Cumartesi yapmıştım iki günde bir iki katına çıkıyormuş eğer varsa yarın yaptırsam 5/6 çıkması gerekir yarın yaptırmayı düşünüyorum kasığım çoook ağrı var çünkü çıkmazsa yok demektir
adet oldum kızlar bu ayda olmadı.kaç günden beri pişiyordum sıcaktan karnım şişti meğer adettenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?