2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canim yumurtlama gunu ve 2 gun oncesinde iliski oldu. Hamileyim dun idrarda cikti. Kanda da 19
Canım ben ovulasyon testide kullanıyorum ama 2 çizgininde tam olarak koyulaştığını göremedim bugün yaptığım 2.çizgi biraz koyulaşmıştı ama 3-4 gündür akıntımda var anlamadım valla yumurtladım mı yoksa günüm yakınmı kafam karıştı

valla canım ben doktora sordugumda bu bebeegın tutunması ıcın demıstı.. yoksa adet sokturucu olsa bebek ıhtımalı olsun derken neden verılsın .. bılemedım farklı farklı mı
hatta eczanede duphaston yok progestan verelım dedıler aynı işlevi var dediler. ben her ıkısını dusuk engelleyıcı olarak bılıyorum canım

Canım bu ay banada verdi duphaston ilacını aynen bende araştırdım eğer hamilelik olursa bebeği koruyomuş hamilelik yoksa ilaç bittikten sonra ki 3 gün için hastalanıyomuşsun ben bu ay normalde rahim filmi çekilicektim ama adetim düzensiz olduğu için diğer aya kaldı 1,5 senelin evliyim ve en başından beri bebek istiyoruz 1 dış gebelik geçirdim belki vesile olmuştur bende bu ay tedaviye gerek kalmada hamile kalırım diye içimden geçirmiştim inşaAllah seninde öyle olur benimde öyle olur ❤❤
m

Amin insallah cnm. Bende anlamadım arkadaş bebek olsun diye diyor ben de adet sokturucu diye öğrendim hangisi doğrudur bilmem artık

Bilmiyom cnm yaa

Adetine kac gun var canim daha varsa yumurtlamadir yumurtlamada da akinti sanci ve lekelenme olabiliyor benim oyle oldu

Insallaahhh 3-4 katina cikar ve mutlu haberlerini aliriz buradan dua ediyorum buradaki isteyen herkese rabbimmm tez zamanda annelik duygusunu tattirsin hepimize

Kizlar doktor gyno lomexin fitil ve antibiyotik verdi bir haftalik. Bugun kullandım ic camasirimda tutkal gibi akinti olmus. Yumurtlama olali da 2 gün oldu. Doktor gebelige zarari yok dedi . Kasik agrim fitilden yarım saat sonra geçti. 15 martta test yapmaya başlayacağım inşallah

adet oldum kızlar bu ayda olmadı.kaç günden beri pişiyordum sıcaktan karnım şişti meğer adettenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…