2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Bende yilbasindan beri oluruna biraktim olmadi diye doktora gittim. Iltihap cikti sadece . Sende bir tum tetkiklerini yaptir canim
bende gizli şeker ve haşimato troidi var.ağustosta negatif olan tüp bebeğimin ardından aksatmadan şeker hapımı ve troid hapımı içiyorum d vitaminim eksik çıkmıştı. devit içtim.b 12 li folik asit kullandım bi süre.sonra supradyn all days kullanınca folik asiti bıraktım.grip aşısı olmama rağmen çok grip oluyordum o geçti çok aşırı hasta olmuyorum. adet ağrılarım fenadır . genelde hastanelik olurum.acilde iğnemi olup dinlenmem gerekir.hsg de tüplerim açık olmakla beraber dr biraz dar bulmuştu.bu zaman kadar hiç hamile kalmadım.tüp bile tutmadı. kan sekerim tiroidim standart testler ile normal çıkar gizli şekeri,haşimatoyu başka tetkiklerle buldular.pko var şeker hapı düzenler diye düşünüyorum.adetim 32 günden 27 güne kadar indi.yumurtam rahmim normal duruyor muayenelerde.eşimde evladiyelik 2015 de bir test verdi.bi daha öldür Allah götüremedim sanki adamın çkünü koparıyoruz. o derece trip naz.elimde dondurulmuş embriyolarım var.biraz havalar iyileşince gideceğim.büyük ihtimalle ramazandan sonra.diyetle aram berbat.

Ağzım acik kaldi bende kedinin bi tarafini görüp yara saanmasi gibi derdim var diye geziyorum. Buyuk gecmis olsun. Bir aile dostumuz var 12 yil sonra olmus cocuklari kadin tam12 yik doktor larda sürülmüş. En sonunda bi doktor sen kendin yapamazsın esini de getir bakalim demis. Doktora esim gelmez deyince kagida buraya gelmek zorundasiniz diye yazmis birde mühür imza altina vermis kagida. Neyse adam bi gitmis varikosel var. Ameliyat olmus ertesi ay kadin hamile kalmis. Simdi bu 12 yil bu adamin nazina degdi mi dersin. Ikiside girmis kacar yaslarina cocuklar oldu 2 tane en buyugu 13 yaşında digeri 6 kadin zor gelmeye basladi peşinden kosmak diyor. Kim verecek bu vebali . Cok kızıyorum boyle yapanlara. Sende mühürlet doktora

Canım çok çok geçmiş olsun gerçekten umarım en kısa zamanda olur bebeklerin iz esinide elinden ne geliyorsa yap ikna etti sizin hayatınız bu sonuçta..

Aa şaşırdım ya evet tek sorun kadınlar da zannediyoruz erkekler ne olacak??

Aa şaşırdım ya evet tek sorun kadınlar da zannediyoruz erkekler ne olacak??

Hatta esine sende sorun varsa sen ac davayi bende varsa ben acayim demis . Tabi sonra bunu unutup gitmiş. Erkekler de aklayacak kendini. Eşim bu konuda cok bilincli sagolsun annesi babasi ve o herkese söylüyor olmuyorsa once erkek gitsin bi bakilsin diye. Yahu iltihap oldum mesela ben anamin evinden gelmemis bu iliskdie olmus. Mantar oluyorsak onlarin pesinden kosarken oluyoruz. Kim anne evinden hastaliklarla geliyor ki kac kisi böyle. Vefa gerem , vefa sart

Canim bakarmisin ? Son adet 21 subat. 4 martta dr yumurtlama var buyumus dedi. Adet takvimine gore p.tesi catlicak gözüküyordu. Bugun ovulasyon testi yaptim. Silik gibi . Adetimin 16. Günü

Eklentiler

• IMG_20170308_123809.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…