- 14 Mayıs 2014
- 349
- 222
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #3.701
Canım idrar testinde cıkmaya biliyo morelini bozma lütfenGünaydın kızlar az önce ilk idrarla test yaptım t nin gölgesi bile yok malesef kısmet diğer aya artik
Günaydın kızlar az önce ilk idrarla test yaptım t nin gölgesi bile yok malesef kısmet diğer aya artik
Hayırlısı olsun üzülme cnm bi dahaki aya insallahadet oldum kızlar bu ayda olmadı.kaç günden beri pişiyordum sıcaktan karnım şişti meğer adettenmiş.
Senin bat ne zaman cnm?Ama bugünde kahverengi akintim oldum yumurta akı gibi ama kahverengi ve akşam başımı yastıktan kaldiramadm heryerm ağrıyor
Canım idrar testinde cıkmaya biliyo morelini bozma lütfen
Sagolun kızlar üzülmedim zaten hayırlısı demekki bidaha test yapmam bu ay adetim falan geçerse yaparım belki Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin her zaman hepimizeGünaydın cnm hayırlısı olsun uzme tatlı canini
Amin cumlemize cnmSagolun kızlar üzülmedim zaten hayırlısı demekki bidaha test yapmam bu ay adetim falan geçerse yaparım belki Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin her zaman hepimize
Canım daha çok erken ya günün gelmeden belli olmaz adet olmadığın sürece hep bi umut var biraz daha bekle hemen umutsuzluğa kapilma bence..Günaydın kızlar az önce ilk idrarla test yaptım t nin gölgesi bile yok malesef kısmet diğer aya artik
Bende de 3cm kist vardi detayli ultrason istedi bir hafta sonra,ben de o ara sogan kuru yaptim,detayli ultrasonda hicbir sey bulamadi doktor kist yok olmustu,belki faydasi dokunurDoktor hiç bisey demedi ama kullandigim ilaç adet sokturucu bi ilaç o yüzden de bebek işi zaten olmaz bi de bende adet duzensizligi var ya 45 50 günde oluyorum eşim adetini düzene sokalim sonra bebek yapalım diyor haklı da ama acele ediyorum ben işte
Ne bileyim valla çıkar diye düşündüm ben varsa ama yinede bir umut beklicm adet günümüzü inşallah olur hepimizdeCanım daha çok erken ya günün gelmeden belli olmaz adet olmadığın sürece hep bi umut var biraz daha bekle hemen umutsuzluğa kapilma bence..
Yakında adet olucam şimdi başlasam olur mu ki?Bende de 3cm kist vardi detayli ultrason istedi bir hafta sonra,ben de o ara sogan kuru yaptim,detayli ultrasonda hicbir sey bulamadi doktor kist yok olmustu,belki faydasi dokunur
Seninde cnm bi bilgim yokBeta hcg ne zaman salgılanmaya başlıyo kızlarrr?? Bu arada dünya kadınlar gününüz kutlu olsunnnn ❤
28 günde bir oluyordum 2 aydır 27 günde bir oluyorum bu ayda böyle oldu.hesaplama programıma göre 4 nisanı gösteriyor.erken olursa 4 nisanda da olabilir.üzülmüyorumda oluruna bırakınca da olmadı hani ağustostan beri bıraktık oluruna.Hiicc üzülmeden yeni bat yaz canim. Motivasyon önemli
28 günde bir oluyordum 2 aydır 27 günde bir oluyorum bu ayda böyle oldu.hesaplama programıma göre 4 nisanı gösteriyor.erken olursa 4 nisanda da olabilir.üzülmüyorumda oluruna bırakınca da olmadı hani ağustostan beri bıraktık oluruna.
Bence daha zamanı var biraz daha bekle kesin sonuc oldugunu sanmıyorumSagolun kızlar üzülmedim zaten hayırlısı demekki bidaha test yapmam bu ay adetim falan geçerse yaparım belki Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin her zaman hepimize
Muhakkak faydasini gorursun canm bak ben ilk ayda gordum faydasini herkeze sifa olsun2 adetle sokulecekse bu kist şimdi sogan suyuna başladım inşallah 1 adetimle sokulup gider kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?