2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

MAŞALLAH YA AYNEN HAYIRLISI TABİ .. HANGİ MARKA TEST GÜVENİLİR ACABA 5 6 GÜN ÖNCEDEN TESPİT EDENLERMİ KAÇ HAFTALIK GEBE KALDIGINI GÖSTEREN Mİ ECZANEDEN ALINAN 5 TL LİK TESTLER Mİ KAFAMDA DELİ SORULAR
neyi alırsan al çift çizgiyi görüyosun , en pahalısını da alsan en ucuzunu da alsan kan testine tabi kalıyosun, erken gebelik testi de var ben hiç almadım o da erkenden öğrenmek isteyenler için idealmiş bana daha öyle nasip olmadı ben bekleyip hüsranlara alışanlardanım

Kizlar ben şimdi internetten sipariş veri cem bi bakayim yazarım size zaten mecbur ali cam gebelik testi 3 tane alsam 15 lira rahat veri cem bari biraz daha ekliyim ovulasyonda alayım. Siz aldinizmi yada alacak misiniz?

bende alıcam ya hangi markayı almamız lazım ovülasyonda alayım diyorum
Sipariş verdim şimdi. 30 ovulasyon 10 gebelik testi 29.90 laboquik marka. Gitti gidiyor dan bayağı aşağılarda hemen alın bu fırsat kaçmaz. Çok iyi aldım ya

Sipariş verdim şimdi. 30 ovulasyon 10 gebelik testi 29.90 laboquik marka. Gitti gidiyor dan bayağı aşağılarda hemen alın bu fırsat kaçmaz. Çok iyi aldım ya
evet aynen bende onlardan kullandım ,ztn çoğu sağlık ocaklarında onlardan kullanıyor asla güvensiz bi marka değil içiniz rahat olsun ,hayırlı haberler göstersin :)

Merhaba kızlar bende geldim aranıza. Biz de 1 yıldır istiyoruz bakalım bu ay inşallah olur :) Ben de gittigidiyor dan aldım testlerimi labquik marka. Zaten bu sitede de çoğu kişi o markayı kullanıyor. Kalitesinden memnunum ayrıca eczaneden iki test alacağım fiyata 10 15 tane alabiliyorum :)

hoşgeldin cnm:) pinpirik olmanda ayrı bi çekici :)) seninde denemelerin var mı bizle paylaşacağın ?

Evet cnm bende yeni sipariş verdim 30 övu. 10 gebelik testi 29.90a çok iyiymiş

Olsun umitsizlige kapanmayin. Her şeyin bi zamanı vardır hayırlısı olsun.

hoşgeldin cnm:) pinpirik olmanda ayrı bi çekici :)) seninde denemelerin var mı bizle paylaşacağın ?
Hoşbuldum :) :) :)
Ya aslında ben korunmayı bıraktıktan sonra bi 5 6 ay pek takmadım çok ta uğraştığım söylenemez yani o süreçten sonra ovülasyon testlerine sardım. bi 6 7 aydır da onlarla deniyorum ama sonuç aynı Beklemedeyim halaa bende. Hayırlısı olsun hepimi için en kısa sürede kavuşalım artık bebişlerimize

Kaç yıllık evlisin cnm?

Kizlar size bsi daniscam eve geldm test yaptm malum yine negatifti sinirden hemen cope attm snra instagramda gordgm bi sayfada kadn cope atms sonra bakms ertesi kan tahlili yapms hamileyms bende gittim bakim bi dedm bi baktim silik cizgi dier testlerimi atmmastm ona baktm o hala tek cizgi durui acaba hamilemym instagramda herkes bu sekilde hamile oldgm ogrenms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…