- 14 Şubat 2017
- 187
- 109
- 18
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
neyi alırsan al çift çizgiyi görüyosun , en pahalısını da alsan en ucuzunu da alsan kan testine tabi kalıyosun, erken gebelik testi de var ben hiç almadım o da erkenden öğrenmek isteyenler için idealmiş bana daha öyle nasip olmadı ben bekleyip hüsranlara alışanlardanımMAŞALLAH YA AYNEN HAYIRLISI TABİ .. HANGİ MARKA TEST GÜVENİLİR ACABA 5 6 GÜN ÖNCEDEN TESPİT EDENLERMİ KAÇ HAFTALIK GEBE KALDIGINI GÖSTEREN Mİ ECZANEDEN ALINAN 5 TL LİK TESTLER Mİ KAFAMDA DELİ SORULAR
adet Günüm.Bat dediğiniz yumurtlama günümü?
Sipariş verdim şimdi. 30 ovulasyon 10 gebelik testi 29.90 laboquik marka. Gitti gidiyor dan bayağı aşağılarda hemen alın bu fırsat kaçmaz. Çok iyi aldım yabende alıcam ya hangi markayı almamız lazım ovülasyonda alayım diyorum
evet aynen bende onlardan kullandım ,ztn çoğu sağlık ocaklarında onlardan kullanıyor asla güvensiz bi marka değil içiniz rahat olsun ,hayırlı haberler göstersin :)Sipariş verdim şimdi. 30 ovulasyon 10 gebelik testi 29.90 laboquik marka. Gitti gidiyor dan bayağı aşağılarda hemen alın bu fırsat kaçmaz. Çok iyi aldım ya
hoşgeldin cnm:) pinpirik olmanda ayrı bi çekici :)) seninde denemelerin var mı bizle paylaşacağın ?Merhaba kızlar bende geldim aranıza. Biz de 1 yıldır istiyoruz bakalım bu ay inşallah olur :) Ben de gittigidiyor dan aldım testlerimi labquik marka. Zaten bu sitede de çoğu kişi o markayı kullanıyor. Kalitesinden memnunum ayrıca eczaneden iki test alacağım fiyata 10 15 tane alabiliyorum :)
Ay icimi rahatlattiniz ne zaman gelir acaba. Sen yapiyon mu ovulasyon testi?evet aynen bende onlardan kullandım ,ztn çoğu sağlık ocaklarında onlardan kullanıyor asla güvensiz bi marka değil içiniz rahat olsun ,hayırlı haberler göstersin :)
Evet cnm bende yeni sipariş verdim 30 övu. 10 gebelik testi 29.90a çok iyiymişMerhaba kızlar bende geldim aranıza. Biz de 1 yıldır istiyoruz bakalım bu ay inşallah olur :) Ben de gittigidiyor dan aldım testlerimi labquik marka. Zaten bu sitede de çoğu kişi o markayı kullanıyor. Kalitesinden memnunum ayrıca eczaneden iki test alacağım fiyata 10 15 tane alabiliyorum :)
ben artık çok sıkıldım yaptım 2ay olmadı ,klomen olmadı,rahim filmi olmadı ,ottur baldır yok ,dualara tuttumdum ama çok yorgun ve psikolojik çöküğüm dik duruşumun ardındaAy icimi rahatlattiniz ne zaman gelir acaba. Sen yapiyon mu ovulasyon testi?
Hoşbuldum :) :) :)hoşgeldin cnm:) pinpirik olmanda ayrı bi çekici :)) seninde denemelerin var mı bizle paylaşacağın ?
Kaç yıllık evlisin cnm?Hoşbuldum :) :) :)
Ya aslında ben korunmayı bıraktıktan sonra bi 5 6 ay pek takmadım çok ta uğraştığım söylenemez yani o süreçten sonra ovülasyon testlerine sardım. bi 6 7 aydır da onlarla deniyorum ama sonuç aynıBeklemedeyim halaa bende. Hayırlısı olsun hepimi için en kısa sürede kavuşalım artık bebişlerimize
canım sakin ol ,aslında 20dk.sonra görülen değerlere inanmayın diyorlar ama madem böyle bi olan olay var düşünmeliAcil bsi yazin Heyecblabdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?