2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sogan suyunu birakmadin demmi canm
Devam ediyorum bugün 10.gundeyim adetimin de 4.gunu hiç böyle adet olmamistim ya lapir lapir dökülüyor resmen goruyorum kistleri. Normalde 4 cm lik bi kist 2 3 adetle sökülüp gidiyor. Benim 5 cmlik kist eğer pazartesi günü kaybolduysa sogan suyu büyük bi nimet bakalım merakla bekliyorum

Bende cok merakediyorum kendimi ya:) bende pek akıntı yok belirtiler şuan yerini kasık ağrısına bıraktı sanki.Bi umutlanıyom bi dur diyom bekle belli olmuyo bu adet işleri tam umutlanıyon geliyo kırmızılar

Evet cnm var. Ben kızımı bursada medicalpark ya gerçek aydın diye erkek doktor yaptı çok memnundum. Bi de medicabil de zuhal öder saylik ve oktay bey var onlar da çok iyi. Eğer bursaliysan mutlaka bilirsin isimlerini

B banukrc kuzum daha evvel cok hayalkırıklığı yaşadım ondan hiç sevmiyorum test yaptırmayı o kadar umutla gidip 0,1 betayla döndüm ki kendime bunu bi daha yapmıyacağıma söz verdim kendime... şuan beklerim yani karnım büyüyene kadar öğrenmem :)

Kız bende zaten hızlı nabız atımı var çay bile içmiyom nabzım yükselmesin diye :) şu heycan cok güzel de sonu güzel olsun yeterki Allahım hep dua ediyom
Canım sen sakın ol dusunmemeye çalış stres yapma eğer varsa vardır zaten olusmustur sadece oldugunu ogreneceksin. Eğer yoksa da olmadigini ogreneceksin. Rabbim hakkında hayirlisini nasip etsin inşallah.

Kesinliklw gitmis olcak canim gorceksin gercektende bi nimet

Cok güzel dedin valla canım cok doğru.
Evet cnm eğer embriyo olusmadiysa olusmamıştır heyecan yapıyoruz yapıyoruz yapıyoruz sonra bi öğreniyoruz hiç bisey yok. O bizim anlimiza yazildiysa bebek olustuysa rahmimizde öğreniyoruz olusmadiysa kendimizi yirtsak da yok yok.

insan düşünmeden de yapamıyor ki sürekli araştırmak ta insanı çok yoruyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…