- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.201
Insallah cnm cumlemiz kavusuruz insallahHayırlısıyla gelecek ay yavruna kavuşursun inş ...
Neyi kansizlik yapacak cnm anlamadimKansızlık yapmasın onu da sor canım
Bende katilcam cnm@dilekylmz22 @sher33 @Bejan19 kuzular dua etkinliği yapıyoruz her cuma gecesi bağışlanıp ismen dua etmek için katılır mısınız
Devam ediyorum bugün 10.gundeyim adetimin de 4.gunu hiç böyle adet olmamistim ya lapir lapir dökülüyor resmen goruyorum kistleri. Normalde 4 cm lik bi kist 2 3 adetle sökülüp gidiyor. Benim 5 cmlik kist eğer pazartesi günü kaybolduysa sogan suyu büyük bi nimet bakalım merakla bekliyorumSogan suyunu birakmadin demmi canm
Bende cok merakediyorum kendimi ya:) bende pek akıntı yok belirtiler şuan yerini kasık ağrısına bıraktı sanki.Bi umutlanıyom bi dur diyom bekle belli olmuyo bu adet işleri tam umutlanıyon geliyo kırmızılarKelebekcikk34 bende merak ediyordum seni Bende de durum stabil göğüs ağrisı sismesi hassasiyeti arada belime vuran hafif ağrılar ve tabiki sarı şeffaf akinti. Bugün yada yarın olmam gerekiyor ya bakalım hayırlısı....
Kanamam cok yazmışsın ya kan değerin düşmesin dedim canımNeyi kansizlik yapacak cnm anlamadim
Evet cnm var. Ben kızımı bursada medicalpark ya gerçek aydın diye erkek doktor yaptı çok memnundum. Bi de medicabil de zuhal öder saylik ve oktay bey var onlar da çok iyi. Eğer bursaliysan mutlaka bilirsin isimleriniTurkuazKrampon canım sen bursadaydın demi dr kim memnun musun eşimin halası dr git benim tanıdığım 13 düşük yaptı bi daha çocuğu olmadı sen de üst üste kimyasal yaşadın bakın önlemini al dedi tavsiye edebileceğin dr var mı
Nasıl cnm yaptın mı bugün dua. Ben okuyamadim adetliyim hala adetim bitsin hepsini yapicam kaç kişi olduk nasıl gidiyor?@dilekylmz22 @sher33 @Bejan19 kuzular dua etkinliği yapıyoruz her cuma gecesi bağışlanıp ismen dua etmek için katılır mısınız
Kız bende zaten hızlı nabız atımı var çay bile içmiyom nabzım yükselmesin diye :) şu heycan cok güzel de sonu güzel olsun yeterki Allahım hep dua ediyomGörmedim canım ya merak ettim bende seni inş bugün son gün :) testi ne zaman yapicaksin
Takvjm yaniltabiliyor akintin var mi? Ovulasyon testi alıp demeden daha iyikızlar ve bel ve kasık ağrısı yumurtlama belirtisi olabilir mi takvime göre 2 gün sonra yumurtlama görünüyor sanki adet olacakmışım gibi sabah sancım vardı
Himm anladım cnm yok ya kandan çok pihtilasmis kan afedersiniz mideniz bulandiysa. Bende kist çıktı ya cnm sogan suyu iciyorum çok yoğun geliyor onu dedim kansızlık olmaz herhaldeKanamam cok yazmışsın ya kan değerin düşmesin dedim canım
Canım sen sakın ol dusunmemeye çalış stres yapma eğer varsa vardır zaten olusmustur sadece oldugunu ogreneceksin. Eğer yoksa da olmadigini ogreneceksin. Rabbim hakkında hayirlisini nasip etsin inşallah.Kız bende zaten hızlı nabız atımı var çay bile içmiyom nabzım yükselmesin diye :) şu heycan cok güzel de sonu güzel olsun yeterki Allahım hep dua ediyom
Kesinliklw gitmis olcak canim gorceksin gercektende bi nimetDevam ediyorum bugün 10.gundeyim adetimin de 4.gunu hiç böyle adet olmamistim ya lapir lapir dökülüyor resmen goruyorum kistleri. Normalde 4 cm lik bi kist 2 3 adetle sökülüp gidiyor. Benim 5 cmlik kist eğer pazartesi günü kaybolduysa sogan suyu büyük bi nimet bakalım merakla bekliyorum
Cok güzel dedin valla canım cok doğru.Canım sen sakın ol dusunmemeye çalış stres yapma eğer varsa vardır zaten olusmustur sadece oldugunu ogreneceksin. Eğer yoksa da olmadigini ogreneceksin. Rabbim hakkında hayirlisini nasip etsin inşallah.
Sen sogan suyuyla mi hamile kalmistin tatlimKesinliklw gitmis olcak canim gorceksin gercektende bi nimet
Evet cnm eğer embriyo olusmadiysa olusmamıştır heyecan yapıyoruz yapıyoruz yapıyoruz sonra bi öğreniyoruz hiç bisey yok. O bizim anlimiza yazildiysa bebek olustuysa rahmimizde öğreniyoruz olusmadiysa kendimizi yirtsak da yok yok.Cok güzel dedin valla canım cok doğru.
insan düşünmeden de yapamıyor ki sürekli araştırmak ta insanı çok yoruyor ..Evet cnm eğer embriyo olusmadiysa olusmamıştır heyecan yapıyoruz yapıyoruz yapıyoruz sonra bi öğreniyoruz hiç bisey yok. O bizim anlimiza yazildiysa bebek olustuysa rahmimizde öğreniyoruz olusmadiysa kendimizi yirtsak da yok yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?