2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Gece dayanamadım ve test yaptım hayalet bi çizgi varDi anlamadım gitti var mı yok mu kafayı yicem yoksa adet olayım da kafam rahatlasın bugün işten izin alabilirsem kan vericem artık @burcummm
Bu testlere nasıl güvencek insan 3 gün gecikmede bile silik cizgi veriyo insanı yine ikilemede bırakıyor en temizi kan testi.
Ben senden bayağı umutluyum arkdşım hadi baklım

Bu testlere nasıl güvencek insan 3 gün gecikmede bile silik cizgi veriyo insanı yine ikilemede bırakıyor en temizi kan testi.
Ben senden bayağı umutluyum arkdşım hadi baklım
Sorma canım yaa eski usul testler çok baya ileri seviyede pozitif verirmiş ben de 3 liralık testlerden almıştım belki de ondan...inşallah canım dediğin gibi olurrr

KIZLAR REGLİME 4 GÜN KALDI MERAK EDİYORUM VAR MI BİŞEY Bİ DOLULUK VAR YA ANLAM VEREMEĞİM BOYLE KASIKTA DEGİLDE RAHİM ÜSTÜNDE ALT KARIN DİYOLARYA ORDA SERTLİK VAR GİDEM Mİ DOKTORA ÇIKAR MI KANDA CESARET EDEMİYORUMMM

Canım her gün değil perşembe akşam namazı saati okuduklarınızın sayılarını bildirirsiniz daha iyi olur mesela bir hafta da 1000 tane Ya Varis çektim hediye ediyorum diye

Gece dayanamadım ve test yaptım hayalet bi çizgi varDi anlamadım gitti var mı yok mu kafayı yicem yoksa adet olayım da kafam rahatlasın bugün işten izin alabilirsem kan vericem artık @burcummm
Ay canım sen adet olma belirtilerimiz aynı ve sende bende hamile olalım inşaAllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…