- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.161
Bu testlere nasıl güvencek insan 3 gün gecikmede bile silik cizgi veriyo insanı yine ikilemede bırakıyor en temizi kan testi.Gece dayanamadım ve test yaptım hayalet bi çizgi varDi anlamadım gitti var mı yok mu kafayı yicem yoksa adet olayım da kafam rahatlasın bugün işten izin alabilirsem kan vericem artık@burcummm
Sorma canım yaa eski usul testler çok baya ileri seviyede pozitif verirmiş ben de 3 liralık testlerden almıştım belki de ondan...inşallah canım dediğin gibi olurrrBu testlere nasıl güvencek insan 3 gün gecikmede bile silik cizgi veriyo insanı yine ikilemede bırakıyor en temizi kan testi.
Ben senden bayağı umutluyum arkdşım hadi baklım
Tamam cnm sana da okunması için ismini yazarmisin ilk sayfaya okuyacakları yazıyorum.
Canım her gün değil perşembe akşam namazı saati okuduklarınızın sayılarını bildirirsiniz daha iyi olur mesela bir hafta da 1000 tane Ya Varis çektim hediye ediyorum diyeZeytin_yesili ben katılmak istiyorum meryem süresinin 9. Ayetinde 15 ayetine kadar ve estağfirullah çekerim İnşAllah ama bunu ne zamana kadar devm ettirmem gerek ve hergun okunucak galiba okundu diye bilgi vermemz gerekiyrmu ben meryem suresini adet olacagim gune kadar okurm tesbih zaten adet olsamda okuyabilirm
Not aldım canım ismini deftere Rabbim kabul etsinCnm ben de salavatlarıçekicemZeytin_yesili ne adımı yazdım özelden
Rabbim kabul etsin canım muradına nail eylesin
Sadece bi kere okuman yeterli cnmHaftada sadece 1 defa okunucak bunlar anladigim kadariyla yani hergun değil yarın okusam onumuzdeki cumaya kadar okumam gerekmiyck demi
Hayırlısı olsun cnmmalesef cnm
bakalim bu ay da zor gibi . yarin takvime gore doğurgan donemin oldugu gun.ancak yarin ve cumartesi degerlendirebiliriz.pazar ailemin yanina gidiyorum cunku.
Hayırlısıyla gelecek ay yavruna kavuşursun inş ...Günaydın hanımlar. Benim adet devam ediyor parça parça sokuluyorum resmen. Pazartesi randevum var hayırlısı bakalim
Kansızlık yapmasın onu da sor canımGünaydın hanımlar. Benim adet devam ediyor parça parça sokuluyorum resmen. Pazartesi randevum var hayırlısı bakalim
Kaç gün gecikmen olduDün yaptım ama negatif malesef
Ay canım sen adet olma belirtilerimiz aynı ve sende bende hamile olalım inşaAllahhhhGece dayanamadım ve test yaptım hayalet bi çizgi varDi anlamadım gitti var mı yok mu kafayı yicem yoksa adet olayım da kafam rahatlasın bugün işten izin alabilirsem kan vericem artık@burcummm
BUgün 2.gün ümitlenemiyorum çünkü hiç bi belirtim yokKaç gün gecikmen oldu
Hic belli olmaz canm hamileyim ama yuzumde sivilceler var gergun yeni cikiyoYüzümde sivilceler çıktı sanırım adetde olamadım ama bildiğim kadarıyla sivilceler adet brlirtisi olıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?