- 19 Şubat 2017
- 233
- 117
- 18
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.221
Evet canm ilk ay hemdwSen sogan suyuyla mi hamile kalmistin tatlim
vala bende bundan bi hafta önde idrar testi yaptım 4 kere farklı aralıklarla negatif ondan şuan test yapmaya korkuyorum adet olmadım belirtide var pazartesi hastaneye gidip kan testi yapmayı düşünüyorum canm@banukrc kuzum daha evvel cok hayalkırıklığı yaşadım ondan hiç sevmiyorum test yaptırmayı o kadar umutla gidip 0,1 betayla döndüm ki kendime bunu bi daha yapmıyacağıma söz verdim kendime... şuan beklerim yani karnım büyüyene kadar öğrenmem :)
Gemlikteyim canım burda maalesef memnun kalmadım 2 dr var biri devlette biri özelde zuhal hanımı bi araştırayım olmadı gerçek aydına ikisinden birine giderim kuzenim osmangazi tıp merkezinde kadın dr var o da iyi dedi ama biraz asık yüzlüymüş beni motive edecek dr lazımEvet cnm var. Ben kızımı bursada medicalpark ya gerçek aydın diye erkek doktor yaptı çok memnundum. Bi de medicabil de zuhal öder saylik ve oktay bey var onlar da çok iyi. Eğer bursaliysan mutlaka bilirsin isimlerini
özel mesajdan isimlerini yazan arkadaşlarımın isimlerini ek tek sayıp kuranı kerimden hayrlı nesil isteme ayetleri var onları okudum canım Rabbim kabul eder inşallahNasıl cnm yaptın mı bugün dua. Ben okuyamadim adetliyim hala adetim bitsin hepsini yapicam kaç kişi olduk nasıl gidiyor?
Allah kabuletsin canım Allah okuduğun dua hürmetine sana sağlıklı hayırlı ikiz evlat versin inşallahözel mesajdan isimlerini yazan arkadaşlarımın isimlerini ek tek sayıp kuranı kerimden hayrlı nesil isteme ayetleri var onları okudum canım Rabbim kabul eder inşallah
Rabbim kabul etsin canım not alıyorum seni de ismini özelden yazarsan70 tane istiğfar (estagfirullah)
100 kere la havle
Vela kuvvete illa billah
100 kere ya varis ben bunları okurumm
Rabbim razı olsun canım inşallah inşallah en çok istediğim şey ikiz kız annesi olmak isteyen herkese Mevlam nasip etsin çifter çifter ağzın bal kaymak yesin gönül muradına tez vakitte kavuştursun Rabbim inşallahAllah kabuletsin canım Allah okuduğun dua hürmetine sana sağlıklı hayırlı ikiz evlat versin inşallah
benim adetim düzensiz canım en son 31 ocakta adet oldum 4.ünde adetim bitti 16.sında bebek çalışmalarına başladık bilmiyorum kafam çok kaşık ilk denememiz oldugu için hiç bilgim yok canm şuan belirtilerim çok var ama hala tereddütteyim akıntım var beyz baya sıvı , kasıklarımda batma var en çok özellikle sagda , yataktan çıkamıyorum sürekli uykum var iki dk iş yapıyorum sıkılıyorum yoruluyorum belime ara ara kıramplar giriyor yüzümde sivilceler çıkmazdı sıkıntı yaptıgım için mi neden bilemedim yüzüm sivilce oldu baya ..
inşallah dileklerin kabul olur senin ve bütün istiyenlern canm Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah .Rabbim razı olsun canım inşallah inşallah en çok istediğim şey ikiz kız annesi olmak isteyen herkese Mevlam nasip etsin çifter çifter ağzın bal kaymak yesin gönül muradına tez vakitte kavuştursun Rabbim inşallah
Ben artık piştim canım valla uzun zamandır deniyoruz :) inşlh sen beklemezsin olmuştur.benim adetim düzensiz canım en son 31 ocakta adet oldum 4.ünde adetim bitti 16.sında bebek çalışmalarına başladık bilmiyorum kafam çok kaşık ilk denememiz oldugu için hiç bilgim yok canm şuan belirtilerim çok var ama hala tereddütteyim akıntım var beyz baya sıvı , kasıklarımda batma var en çok özellikle sagda , yataktan çıkamıyorum sürekli uykum var iki dk iş yapıyorum sıkılıyorum yoruluyorum belime ara ara kıramplar giriyor yüzümde sivilceler çıkmazdı sıkıntı yaptıgım için mi neden bilemedim yüzüm sivilce oldu baya ..
inşallah seninde oluştur canm senin adetin nasıl düzenli mi ?Ben artık piştim canım valla uzun zamandır deniyoruz :) inşlh sen beklemezsin olmuştur.
benim bide 10 güne yakındır gecikti adetiminşallah seninde oluştur canm senin adetin nasıl düzenli mi ?
yok gibi canım çok az hafif bir ıslaklıkTakvjm yaniltabiliyor akintin var mi? Ovulasyon testi alıp demeden daha iyi
pazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallah vardır çok istiyorum ALLAH hepimize nasip etsin inşallah gögüslerim de taş gibi baya büyüdüler uçları da çok hassas uyurken bile acıyor
Belirtilerin olumlu yönde,inşallah canım amin amin.bende beklicem pazartesiyipazartesi kan testi yaptırmayı düşünüyorum inşallah vardır çok istiyorum ALLAH hepimize nasip etsin inşallah gögüslerim de taş gibi baya büyüdüler uçları da çok hassas uyurken bile acıyor
bence hamile olma ihtimalin çok yüksek canm çünkü idrar da kolay kolay çıkmıyor hayırlısı olsun inşallah kan testi de yaptır netleşmiş olur Allah kucagına almayı nasip etsin inşallahMeraba bayanlar 6 gunum gecti 11 mart adet olmam gerekiyordu 3 gn once test yaptim negatif cikti bugün 3 test yaptin 2 tane ucuz olandan bi tanede su pahali olanlardan ucuz olanlarin biri negatif biri silik cizgili cikti pahali olanda silik ama belirgin cizgi cikti sozce hamilemiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?