- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.261
Allah razı olsun cnm ağzına sağlık çok sağol beni unutmadin dimi:)özel mesajdan isimlerini yazan arkadaşlarımın isimlerini ek tek sayıp kuranı kerimden hayrlı nesil isteme ayetleri var onları okudum canım Rabbim kabul eder inşallah
amin inşallah Allah razı olsun .
Banada banada ikizzzAllah kabuletsin canım Allah okuduğun dua hürmetine sana sağlıklı hayırlı ikiz evlat versin inşallah
Teşekkür ederim canım hemen araştırayımEvrim aydın süper bir doktor cnm çekirge doruktaydı şuan kendi muayenesine geçti yine oda çekirgede özel muayenesine bende daha gitmedim ama hep güler yüzlü çok iyi tavsiye ederim nettede araştır zaten yorumlarındanda anlıcaksın herkes çok memnun
Bende cok severim ikiz hepimize amin Allah bakabilme gücü versin yeterki ikiz gebelikte riskli gebelik Allah sağlıkla versin canım öylesinideBanada banada ikizzz
Allah senden razı olsun cnm inşallah hayırlı sağlıklı ikiz kız bebeklerin olsun.Canlar ben isimlerinizi tek tek sayıp niyet ederek Bakara süresi 128 ayet Al-i İmran Süresi 8-38-39-40-41-129-147-192 ayetler Hud Süresi 69 dan başlayıp 76 ayetler İbrahim Süresi 40 ayet A'raf Süresi 189 ayet Hicr Süresi 86 ayet Nuh Süresi 11-12 ayetler Meryem Süresi 5-6-7-8-9 ayetler Enbiya Süresi 89 ayet Saffat Süresi 83 ayetten başlayıp 113 ayetler Şura Süresi 9-49-50 ayetler okudum ve inşallah her gün okuyup cuma gecesi bağışlamasını yapacam
Unutmadım canım Rabbim inşallah muradlarımızı ihsan eder dualarımızı kabul ederAllah razı olsun cnm ağzına sağlık çok sağol beni unutmadin dimi:)
Öyle yapicam ama bu ay öyle umitlenmicem salcam gitsin bu ay 3 kere test yaptım insan üzülüyor akisina birakicamBakarsın süpriz olur belli mi olur sen o 1 hafta öncesini ve sonrasını sıkı tut :)
Allah senden razı olsun cnm inşallah hayırlı sağlıklı ikiz kız bebeklerin olsun.
Allah senden razı olsun cnm inşallah hayırlı sağlıklı ikiz kız bebeklerin olsun.
Insallah canm hic belli olmaz bi iliskiden bile olabilir ben hic yumurta takibi falan yapmamistim Allah en dogru zamani bilir..
Insallah canm hic belli olmaz bi iliskiden bile olabilir ben hic yumurta takibi falan yapmamistim Allah en dogru zamani bilir..
Amin amin amiinnAmin amin canım inşallah Rabbim ağzınızdan çıkan duaları kabul etsin inşallah ikiz kız bebeklerim olur Rabbim isteyen bütün bacılarıma ikiz ikiz bebekler versin
70 estahfurullah 100kere La havle ve yüzlerde ya varis okucam bu akşam banada dua edin olsun bebegim@pinpirik90 @suerol @meraklilarca @sngl cnsz @busraangell @tugsem_10 @Tekirdagli4259 @Busra-drnk @Pembe Ada @berser34 @maviturna @melikeecgl @banukrc @mmavi_21 @zehzeh2 @Bebegimgelsene @Bejan19 @abceee @esmer58 @Ebrarr60 @Kelebek090 @denizyildizi00 @Mucize2107 @bayanbilge @maviucurtma33 @Yemyesilbirdeniz K Kismetim1234 @tulinkrc @Elonee N nefesimsin gokce @Whowiangirl @Mertege123 @ezott @Frdglr @Whiteandblue @mervem-metem @melindaaa01 @GorTuu @yagmur_20 @Nurnur71 @kapadokyam @maiiigokyuzu @GCA18 @Tuma479 @DykdykZeytin_yesili @Birumut55 @glry21 @mervebil @mina retriever @mathea @kkk91 @hasatvakti @mtad2611 @hayatguzel2015 @Urkuttt @Minnakbebis @LeylaKaya @Sweetpeas @oglumunannesiyim1 @patate @Hayal Kocak @Evlimutluanne @Caranzy @TUBA48 @Babies16 @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @Rabisscyln @mavi-hayal @osskem @kafamdasorular_ @Prenseslerinannesiyim @Selbah @mmmerwe @nakkash @venuskelebek @utkumuz @juliate @leydii18 @Bendenizdebirgemi @yesa1 @pinar_2885 @Zuzupink @mandarin123 @Yagmureylul @n-u-r06 @Korkmaz87 @Zeze493 @ankmutsuz @Burcummmmm123 @jeway
DUYURU
Arkadaşlar birbirimize hayırlı,sağlıklı bebek için, hamile olan arkadaşlar hayırlı sağlıklı sıhhatli bebeği olması için dua okuyacağız. Isteyenler katılabilir.
Okunacak dualar
Meryem suresi isteyen tamamı veya 9. 15.ayet
70 tane istiğfar (estagfirullah)
100 kere la havle
Vela kuvvete illa billah
100 kere ya varis
Etkili olması için toplu dua yapilip isimlerimize okunacak
Ayrıntılar içinZeytin_yesili ne ne okuyacaginizi ve isimlerinizi söyleyin. Özel mesajla da isimlerinizi soyleyebilirsiniz
Hangi hastane de canım zuhal hanımZuhal hanım tam.sana göre o zaaman cnm ben doğum yapana kadar ona gittim çok güleryüzlü bi doktor çok da güzel:) istediğim saatte arıyordum ama 34+6 haftalikken suyum gelmeye başladı çocuk doktoru yoktu onun yerine bakan çocuk doktoru da 35 haftadan küçük diye risk alamam dedi o yüzden beni hemen gerçek aydina yönlendirdi arkadsiymis onda doğum yaptım sonra
Rabbim kabul etsin canım not alıyorum seni de deftere70 estahfurullah 100kere La havle ve yüzlerde ya varis okucam bu akşam banada dua edin olsun bebegim
Sağol canım benim inşlh rabbim kabul eder hepimizin duasını hamile olanlar sağlıcakla alsın kucağına bebek isteyenlerede hamilelik müjdesi verdirsin rabbimRabbim kabul etsin canım not alıyorum seni de deftere
MedicabildeHangi hastane de canım zuhal hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?