2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Teşekkür ederim canım hemen araştırayım

Allah senden razı olsun cnm inşallah hayırlı sağlıklı ikiz kız bebeklerin olsun.

Amin amin canım inşallah Rabbim ağzınızdan çıkan duaları kabul etsin inşallah ikiz kız bebeklerim olur Rabbim isteyen bütün bacılarıma ikiz ikiz bebekler versin
Allah senden razı olsun cnm inşallah hayırlı sağlıklı ikiz kız bebeklerin olsun.

Amin amin canım inşallah Rabbim ağzınızdan çıkan duaları kabul etsin inşallah ikiz kız bebeklerim olur Rabbim isteyen bütün bacılarıma ikiz ikiz bebekler versin

70 estahfurullah 100kere La havle ve yüzlerde ya varis okucam bu akşam banada dua edin olsun bebegim

Hangi hastane de canım zuhal hanım

TurkuazKrampon . Canim ya bisey sorcm sende adet söktürücü kullandın adet olmadan önce bi belirti yaşadın mı. Benim 4. Günüm adet olmadm bugünde ama 2 gündür akintim artti bugün iki kere yumurta akı gibi akintim oldu hemde çok fazla az oncede ayni sekilde akinti oldu ve damar seklinde kanla beraber çok az kan oglende sol kasigim çok ağrı yapti durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…