- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.541
Ye canım ye valla ben bakmadım gününe falan yedimAdetin 2.gunu başlanması yazıyor. Benim adetimin bugün 6.gunu ama şimdi karisimi yapıp 1 tatlı kaşığı yedim
Bugün 10 gün oldu lekem geldi kesildi ama daha hiç hamilelik testi vermedim evdeki testler negatif diyeYok canım yarın son kısmetse bakalım nolucak senin ilaç kaç gün oldu biteli?
Inşallah cnm ya inşallah sogan suyunu da yaptım 12 gün boyunca bıraktım artık. Yarın randevum var saat 10 a bakalım kist ne durumda ?Ye canım ye valla ben bakmadım gününe falan yedim
Canım benim yeni bat 14 nisan hatta diğeride 12 mayıs olmuş oluyobu grup kalsın bencede ben ilk kez bir topiğe böyle devamlı yazıyorum. TurkuazKrampon
Tabiki öyle teşekkür ederim kızlar sizlerin sayesindeTurkuazKrampon evet bene ilk defa bir topuği ilk sayfadan bu ana kadar takip ederek geldim topik adı her ne kadar şubat mart olsada umut her zaman var demektir....
Hadi inşallah güzel haberler le gel canım benim duamda kalbimde seninleInşallah cnm ya inşallah sogan suyunu da yaptım 12 gün boyunca bıraktım artık. Yarın randevum var saat 10 a bakalım kist ne durumda ?
Ben de 7 aydır evliyim hiç korunmadım iki ay klomen kullandım olmadı bu ay tekrar deneyeceğim inşallah gelir bebeklerimizBen 6 aydır evliyim hiç korunmadim. Geçen ay adet 10 gün gecikince adet bittikten sonra gittim doktora kan ve idrar tahlili yaptı. Normal dedi herşey ama ben güvenmediğim için salı tekrar gidecegim
Hcg testim yok elimde canım.yarin kan vercem kuzuHamilelik olabilir cnm test yapsana
İnşallah bir an önce gelir gerçekten artık stres etmeye başladım. İşte salı günü gidersem inşallah sorunun ne olduğunu öğreneceğim. Bende prolaktin hormonu yüksek diye şüpheleniyorumBen de 7 aydır evliyim hiç korunmadım iki ay klomen kullandım olmadı bu ay tekrar deneyeceğim inşallah gelir bebeklerimiz
Evet biz şubat mart olarak sinsice ilerlicez :)TurkuazKrampon evet bene ilk defa bir topuği ilk sayfadan bu ana kadar takip ederek geldim topik adı her ne kadar şubat mart olsada umut her zaman var demektir....
Kızlar sizin batlar geçmiş adet oldunuz mu meraktayim..
@tugsem_10 @meraklilarca @zehzeh2 @esmer58 @maviucurtma33 @Mertege123 @ezott @mervem-metem @yagmur_20 @LeylaKaya @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @oglumunannesiyim1 @nakkash @Rabisscylnjuliate @leydii18 @Yagmureylul @Zuzupink @n-u-r06 @Zeze493 @novasa @htc27 @Detas09 @kainattt34
Ve yeni batlar lütfen..
Rabbim hayırlısını versin inşallah inşallah hamişş haberleri ni alırızDün olmam gerekiyordu hala olmadım beklemedeyim aslında şaşmaz hiç düzenlidir ama bakalım nolucak hayırlısı olur inş
Bu test positif hamilesinKizlar bi çok konuya paylaştım bu testi.
Bata 4 var bu da bugun kim lh testi. Umut var mı sizce?
Ayyy ne guzel emin konustunBu test positif hamilesin
Rabbim hayırlısını versin inşallah inşallah hamişş haberleri ni alırız
Amin ablacim allah razı olsun senden ıns hayırlı güzel haberler alirimHadi inşallah güzel haberler le gel canım benim duamda kalbimde seninle
Bugün kabir ziyareti yaptım allah'ımin izniyle tummmm isteyenlere nasip olur inşallah dua ettim allahım kabul etsin inşallah
Amin ablacim allah razı olsun senden ıns hayırlı güzel haberler alirimHadi inşallah güzel haberler le gel canım benim duamda kalbimde seninle
Bugün kabir ziyareti yaptım allah'ımin izniyle tummmm isteyenlere nasip olur inşallah dua ettim allahım kabul etsin inşallah
Bizi de haber etHcg testim yok elimde canım.yarin kan vercem kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?