2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ben şimdi karisimi yaptım 8 yemek kaşığı kestane bali 5 tatlı kasigi corek otu 5 cay kasigi tarcin ekleyip karistiedim böyle mi olması gerekiyor nasıl görünüyor. Adetimin 6.gunu 6 gün yapıp birakicam.
Hergun 1 yemek kaşığı mi te sen yoksa sabah ve akşam 1er tatlı kaşığı mi?

Canım benim yeni bat 14 nisan hatta diğeride 12 mayıs olmuş oluyobu grup kalsın bencede ben ilk kez bir topiğe böyle devamlı yazıyorum. TurkuazKrampon
TurkuazKrampon evet bene ilk defa bir topuği ilk sayfadan bu ana kadar takip ederek geldim topik adı her ne kadar şubat mart olsada umut her zaman var demektir....

Inşallah cnm ya inşallah sogan suyunu da yaptım 12 gün boyunca bıraktım artık. Yarın randevum var saat 10 a bakalım kist ne durumda ?
Hadi inşallah güzel haberler le gel canım benim duamda kalbimde seninle
Bugün kabir ziyareti yaptım allah'ımin izniyle tummmm isteyenlere nasip olur inşallah dua ettim allahım kabul etsin inşallah

Ben 6 aydır evliyim hiç korunmadim. Geçen ay adet 10 gün gecikince adet bittikten sonra gittim doktora kan ve idrar tahlili yaptı. Normal dedi herşey ama ben güvenmediğim için salı tekrar gidecegim
Ben de 7 aydır evliyim hiç korunmadım iki ay klomen kullandım olmadı bu ay tekrar deneyeceğim inşallah gelir bebeklerimiz

Ben de 7 aydır evliyim hiç korunmadım iki ay klomen kullandım olmadı bu ay tekrar deneyeceğim inşallah gelir bebeklerimiz
İnşallah bir an önce gelir gerçekten artık stres etmeye başladım. İşte salı günü gidersem inşallah sorunun ne olduğunu öğreneceğim. Bende prolaktin hormonu yüksek diye şüpheleniyorum

Dün olmam gerekiyordu hala olmadım beklemedeyim aslında şaşmaz hiç düzenlidir ama bakalım nolucak hayırlısı olur inş

Bugün kabir ziyareti yaptım allah'ımin izniyle tummmm isteyenlere nasip olur inşallah dua ettim allahım kabul etsin inşallah
Amin ablacim allah razı olsun senden ıns hayırlı güzel haberler alirim

Amin ablacim allah razı olsun senden ıns hayırlı güzel haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…