- 16 Kasım 2016
- 186
- 81
- 98
- 45
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.521
Benim geçen ay 4 gün önce oldu bu hafta ay olmadığına göre bende olurum ama olmak istemiyorum çok bunaldım her ay aynısı olmasındanBenim hiç sasmaz kesin olurum :'(
Canm oyle de olur sakin hava aldirma cabuk bozulur..agzini cok fazla acma yer yemez kapat mutlaka...Bende dün aldım malzemelerimi ama çörek otunu öğütülmüş aldım canım
Benim geçen ay 4 gün önce oldu bu hafta ay olmadığına göre bende olurum ama olmak istemiyorum çok bunaldım her ay aynısı olmasından
Canm bu yumurtlama testi ya sen birlikte olmaya basla ..ve mumkunse sabah birlikte ol.ben iki gun ust uste birlikte olup 1 gun ara verdikten sonra bir daha ikigun birlikte oldgumda hamile kalmistim.Kizlar bi çok konuya paylaştım bu testi.
Bata 4 var bu da bugun kim lh testi. Umut var mı sizce?
Malesef ben oldum.Kızlar sizin batlar geçmiş adet oldunuz mu meraktayim..
@tugsem_10 @meraklilarcazehzeh2 @esmer58 @maviucurtma33 @Mertege123 @ezott @mervem-metem @yagmur_20 @LeylaKaya @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @oglumunannesiyim1 @nakkash @Rabisscyln @juliate @leydii18 @Yagmureylul @Zuzupink @n-u-r06 @Zeze493 novasa @htc27 @Detas09 @kainattt34
Ve yeni batlar lütfen..
Evet canım ama istediğin kadar ye ben hiç gün koymadım kendime sonuçta zararlı olan bişey yok içinde ben 10 yemek kaşığı bak 5 tatlı kaşığı çörek otu 5 çay kaşığıda tarçın koydum kıvamını sen ayarlarsın biraz katı macun gibi olsun öyle hergün 1 kaşık ye tatlı kaşığıylaAdetin 2. Günü başlanıor değilmi canım tarifi tam olarak nasıl anltblirmisim
Senin ilacın bitti mı cnmEvet canım ama istediğin kadar ye ben hiç gün koymadım kendime sonuçta zararlı olan bişey yok içinde ben 10 yemek kaşığı bak 5 tatlı kaşığı çörek otu 5 çay kaşığıda tarçın koydum kıvamını sen ayarlarsın biraz katı macun gibi olsun öyle hergün 1 kaşık ye tatlı kaşığıyla
Canim ben yumurtladim zaten bu ay. Adetime 4 gün kaldı. Ovulasyon testleriyle gebelik erken öğrenebiliyor. Gebelik var mıdır diye paylaştımCanm bu yumurtlama testi ya sen birlikte olmaya basla ..ve mumkunse sabah birlikte ol.ben iki gun ust uste birlikte olup 1 gun ara verdikten sonra bir daha ikigun birlikte oldgumda hamile kalmistim.
Cnm bu kur için kestane bali lazim ben de yapicam o kuru bali aldim 60 tlyeEvde bal parmağın kavanoz balı var o olurmu canım
Cnm ya o hic iyi değil yarar saglicam derken zararı olur bi de kullanma onu benceBende dün aldım malzemelerimi ama çörek otunu öğütülmüş aldım canım
Hamilelik olabilir cnm test yapsanaKizlar bi çok konuya paylaştım bu testi.
Bata 4 var bu da bugun kim lh testi. Umut var mı sizce?
Aaaaa öylemi ozaman yarın normal çöret otundan alayım canımCnm ya o hic iyi değil yarar saglicam derken zararı olur bi de kullanma onu bence
Evet cnm kesinlikle öyle alıp kullan.Aaaaa öylemi ozaman yarın normal çöret otundan alayım canım
Canm adetin bitince iki gun sonra ve on iki gun yapmalisinKızlar adetimin 6.gunu ama bende baslicam bal kurune 6 gün yapıp bırakırım faydası olurr insallah
Adetin 2.gunu başlanması yazıyor. Benim adetimin bugün 6.gunu ama şimdi karisimi yapıp 1 tatlı kaşığı yedimCanm adetin bitince iki gun sonra ve on iki gun yapmalisin
Yok canım yarın son kısmetse bakalım nolucak senin ilaç kaç gün oldu biteli?Senin ilacın bitti mı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?