2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kizlar bi çok konuya paylaştım bu testi.
Bata 4 var bu da bugun kim lh testi. Umut var mı sizce?
Canm bu yumurtlama testi ya sen birlikte olmaya basla ..ve mumkunse sabah birlikte ol.ben iki gun ust uste birlikte olup 1 gun ara verdikten sonra bir daha ikigun birlikte oldgumda hamile kalmistim.

Adetin 2. Günü başlanıor değilmi canım tarifi tam olarak nasıl anltblirmisim
Evet canım ama istediğin kadar ye ben hiç gün koymadım kendime sonuçta zararlı olan bişey yok içinde ben 10 yemek kaşığı bak 5 tatlı kaşığı çörek otu 5 çay kaşığıda tarçın koydum kıvamını sen ayarlarsın biraz katı macun gibi olsun öyle hergün 1 kaşık ye tatlı kaşığıyla

Merhaba kızlar kaç gündür netsizim hamile olanlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişleri olmayanlar da Rabbim nasip etsin inşallah kızlar Dr adetin ikinci veya üçüncü günü gel demişti haftasonuna denk geldiği için gidemedim yarın dördüncü günüm sorun olur mu acaba

Senin ilacın bitti mı cnm

Canm bu yumurtlama testi ya sen birlikte olmaya basla ..ve mumkunse sabah birlikte ol.ben iki gun ust uste birlikte olup 1 gun ara verdikten sonra bir daha ikigun birlikte oldgumda hamile kalmistim.
Canim ben yumurtladim zaten bu ay. Adetime 4 gün kaldı. Ovulasyon testleriyle gebelik erken öğrenebiliyor. Gebelik var mıdır diye paylaştım

Ya kızlar ben çok gerildim ya adetim gelmiyor lekelendim kesildi ilaç da kullanmıştım duphaston ama anlamıyorum ne olduğunu

Kızlar adetimin 6.gunu ama bende baslicam bal kurune 6 gün yapıp bırakırım faydası olurr insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…