- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.501
Ben olmadim adet ama 4 gun once kan testi yaptim sonuc 2 umudum yokKızlar sizin batlar geçmiş adet oldunuz mu meraktayim..
T tugsem_10meraklilarca zehzeh2 E esmer58 maviucurtma33 @Mertege123 E ezott @mervem-metem Y yagmur_20 LeylaKaya cimrigelin D dcygs @Eylul41213 O oglumunannesiyim1 nakkash Rabisscyln juliate leydii18 Yagmureylul @Zuzupink n-u-r06 Zeze493 novasa htc27 Detas09 K kainattt34
Ve yeni batlar lütfen..
Tmm cnm sen kafanı dagit bizi gelismelerden haberdr etDün regli oldum. Yeni bat 10 nisan. Sanırım bu konunun üstüne bu kadar düşünürken ben gebe kalamayacağım. Zaten tedaviye de başlayacağız 1-2 ay içinde bu konuyu bir süre düşünmemeye karar verdim. Diyet gruplarında filan takılayım birazda.. :)
Yarina dr gitcem kese icin cok heyecanliyımYok canm ayakta cok durunca oluyo benim ama normalmis
Hayırlısı inşallah cnmBen olmadim adet ama 4 gun once kan testi yaptim sonuc 2 umudum yok
Benimde kontrolum var canm bakalim hayirlisiYarina dr gitcem kese icin cok heyecanliyım
Ben kullandım canım ve çok işime yaradı bu ay yumurtlama günüme 2-3 gün kala bayaa yumurta akı kıvamında akıntım vardı ve bu ay ovulasyon testinde pozitifi yakaladım mutlaka dene derim bu benim 2.deneyişim ilkinde hamile kalmıştım sonuç dış gebelik ama gerçekten iyi bir kürYarın bal çörekotu tarçın kürüne başlayacağım kızlar deneyen oldumu hiç ?
Adetin 2. Günü başlanıor değilmi canım tarifi tam olarak nasıl anltblirmisimBen kullandım canım ve çok işime yaradı bu ay yumurtlama günüme 2-3 gün kala bayaa yumurta akı kıvamında akıntım vardı ve bu ay ovulasyon testinde pozitifi yakaladım mutlaka dene derim bu benim 2.deneyişim ilkinde hamile kalmıştım sonuç dış gebelik ama gerçekten iyi bir kür
4nisan yeni BAtKızlar sizin batlar geçmiş adet oldunuz mu meraktayim..
T tugsem_10meraklilarca zehzeh2 E esmer58 maviucurtma33 @Mertege123 E ezott @mervem-metem Y yagmur_20 LeylaKaya cimrigelin D dcygs @Eylul41213 O oglumunannesiyim1 nakkash Rabisscyln juliate leydii18 Yagmureylul @Zuzupink n-u-r06 Zeze493 novasa htc27 Detas09 K kainattt34
Ve yeni batlar lütfen..
Canm ben yapiyorum...ilk hamileligimde ise yaramisti benm ..Yarın bal çörekotu tarçın kürüne başlayacağım kızlar deneyen oldumu hiç ?
Kaç aydır deniyorsun canım bir hastalığın var mı? Bende yumurta tembelliği varBen de aynen sabah oldum. Kasiklarim bayağı ağrıdı. Bende salı gününe randevu aldim
Ben goz karari yaptim canm yarim kavanoz balin icine 4 kasigi tarcin koydum.3 kasikta corekotu.cok karistirdim.adetin ikinci gunu basladim.hergun 1 kasik yiyorum.12.gune kadar olccak.Hormon testlerim normal çıktı canım. Bende ilk defa yapıcam bu kürü inşallh bendede işe yarar. Nasıl yaptın peki tarifi nasıl
Evde bal parmağın kavanoz balı var o olurmu canımBen goz karari yaptim canm yarim kavanoz balin icine 4 kasigi tarcin koydum.3 kasikta corekotu.cok karistirdim.adetin ikinci gunu basladim.hergun 1 kasik yiyorum.12.gune kadar olccak.
Ben 6 aydır evliyim hiç korunmadim. Geçen ay adet 10 gün gecikince adet bittikten sonra gittim doktora kan ve idrar tahlili yaptı. Normal dedi herşey ama ben güvenmediğim için salı tekrar gidecegimKaç aydır deniyorsun canım bir hastalığın var mı? Bende yumurta tembelliği var
Kızlar sizin batlar geçmiş adet oldunuz mu meraktayim..
Ve yeni batlar lütfen..
Olur canim basla ..birde corekotunu ben cigneyerek yutuyorum..uzerine 1 bardak suEvde bal parmağın kavanoz balı var o olurmu canım
Bende dün aldım malzemelerimi ama çörek otunu öğütülmüş aldım canımOlur canim basla ..birde corekotunu ben cigneyerek yutuyorum..uzerine 1 bardak su
Benim de geçmişti ama iki gundur tekrar başladı,ayakta kalınca batıyor sanki vajinamdan bisi düşecek gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?