2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Tmm cnm sen kafanı dagit bizi gelismelerden haberdr et

Yarın bal çörekotu tarçın kürüne başlayacağım kızlar deneyen oldumu hiç ?
Ben kullandım canım ve çok işime yaradı bu ay yumurtlama günüme 2-3 gün kala bayaa yumurta akı kıvamında akıntım vardı ve bu ay ovulasyon testinde pozitifi yakaladım mutlaka dene derim bu benim 2.deneyişim ilkinde hamile kalmıştım sonuç dış gebelik ama gerçekten iyi bir kür

Adetin 2. Günü başlanıor değilmi canım tarifi tam olarak nasıl anltblirmisim

Hormon testlerim normal çıktı canım. Bende ilk defa yapıcam bu kürü inşallh bendede işe yarar. Nasıl yaptın peki tarifi nasıl

Hormon testlerim normal çıktı canım. Bende ilk defa yapıcam bu kürü inşallh bendede işe yarar. Nasıl yaptın peki tarifi nasıl
Ben goz karari yaptim canm yarim kavanoz balin icine 4 kasigi tarcin koydum.3 kasikta corekotu.cok karistirdim.adetin ikinci gunu basladim.hergun 1 kasik yiyorum.12.gune kadar olccak.

Kaç aydır deniyorsun canım bir hastalığın var mı? Bende yumurta tembelliği var
Ben 6 aydır evliyim hiç korunmadim. Geçen ay adet 10 gün gecikince adet bittikten sonra gittim doktora kan ve idrar tahlili yaptı. Normal dedi herşey ama ben güvenmediğim için salı tekrar gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…