- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.601
Ayy ben yanlış anladim o zaman cnm pardon hakkında hayırlısı inşallah
Hayırlısı olsun inşallah kan verin baktirin benceDosya yüklenmeden atmışım mesajı
yarın kan vermeye gidecegim çok teşekkür ederim inşallah dogrudur hepimizin bebişi olur inşallahHayırlısı olsun inşallah kan verin baktirin bence
Amin canım Allah razı olsunÇok teşekkür ederim cnm ben de edicem inşallah nasip olur bu ay bize
Ne güzel ya benimde yarın ilacım bitiyo inşaAllah bende 1 kaç gün içinde olumlu hayırlı haberler alırımda sizinle mutluluğumu paylaşırım hadi yarın güzel haberlerinizi bekliyorumgeçikmem oldu canm 6 gün yarın gidip kan testi yaptıracagım inşallah dogrudur tatlım Allah isteyn herkese hepimize naip etsin inşallah
Ayy galiba yarın herkes kan verecek kaç kişi olduk böyle mübarek pazartesi oldu resmenyarın kan vermeye gidecegim çok teşekkür ederim inşallah dogrudur hepimizin bebişi olur inşallah
Hadi güzel haberler alalım inşallahBenimde kontrolum var canm bakalim hayirlisi
Hepizden razı olsun inşallah canımAmin canım Allah razı olsun
Yoruluyorsundur ondandır bende iş filan yapinca ağri oluyorBenim de geçmişti ama iki gundur tekrar başladı,ayakta kalınca batıyor sanki vajinamdan bisi düşecek gibi hissediyorum
Benim de iki gündür vajinam ağrıyor bıçak batıyor gibi oluyor acaba gebelik olabilir miYoruluyorsundur ondandır bende iş filan yapinca ağri oluyor
hepimiz için hayırlısı olsun sonuçlarımızı paylaşırız inşallah hepimizin istedigi çıkar inşallahNe güzel ya benimde yarın ilacım bitiyo inşaAllah bende 1 kaç gün içinde olumlu hayırlı haberler alırımda sizinle mutluluğumu paylaşırım hadi yarın güzel haberlerinizi bekliyorum
Kızlar sizin batlar geçmiş adet oldunuz mu meraktayim..
@tugsem_10 @meraklilarca @zehzeh2 @esmer58 @maviucurtma33 @Mertege123 @ezott @mervem-metem @yagmur_20 @LeylaKaya @cimrigelin @dcygs @Eylul41213 @oglumunannesiyim1 @nakkash @Rabisscyln @juliateleydii18 @Yagmureylul @Zuzupink @n-u-r06 @Zeze493 @novasa @htc27 @Detas09 @kainattt34
Ve yeni batlar lütfen..
evet hayırlısıyla inşallahAyy galiba yarın herkes kan verecek kaç kişi olduk böyle mübarek pazartesi oldu resmen
Bi umutlaniyorum bi umudum kırılıyor ama bu ay kullanacağım ilacı bile aldım zaten son ay olacak sonra ağustosa kadar doktora paydos umarim hiç birine gerek kalmaz yarın güzel haber gelir ve memlekete sevinçle giderimevet hayırlısıyla inşallah
amin inşallah canm neden dolayı ilaç kullanıyorsun ?Bi umutlaniyorum bi umudum kırılıyor ama bu ay kullanacağım ilacı bile aldım zaten son ay olacak sonra ağustosa kadar doktora paydos umarim hiç birine gerek kalmaz yarın güzel haber gelir ve memlekete sevinçle giderim
Sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye canım karışım güzele benziyo kıvamıda macun gibiyse tamamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?