2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

geçikmem oldu canm 6 gün yarın gidip kan testi yaptıracagım inşallah dogrudur tatlım Allah isteyn herkese hepimize naip etsin inşallah
Ne güzel ya benimde yarın ilacım bitiyo inşaAllah bende 1 kaç gün içinde olumlu hayırlı haberler alırımda sizinle mutluluğumu paylaşırım hadi yarın güzel haberlerinizi bekliyorum

Kızlar benimde adetim 3 gün geçti yarın 4.gün ama kan vermicem biraz daha geçsin isiyorum tabi inşallah :))hayırlısıyla güzel haberler alırız

Bende bugün gebelik testi sipariş verdim evde ne ovulasyon nede gebelik testi kalmadı fortest diye bi marka var araştırdım herkes çok memnun bakalım bende deniycem bu test'ten daha önce kullanan varmı kızlar

Ne güzel ya benimde yarın ilacım bitiyo inşaAllah bende 1 kaç gün içinde olumlu hayırlı haberler alırımda sizinle mutluluğumu paylaşırım hadi yarın güzel haberlerinizi bekliyorum
hepimiz için hayırlısı olsun sonuçlarımızı paylaşırız inşallah hepimizin istedigi çıkar inşallah

Bende bugün gebelik testi sipariş verdim evde ne ovulasyon nede gebelik testi kalmadı fortest diye bi marka var araştırdım herkes çok memnun bakalım bende deniycem bu test'ten daha önce kullanan varmı kızlar

Kızlar adetim 3 gün gecikti iki gündür vajinamda ağrı bıçak batma gibi bisey oluyor sizce gebelik belirtisi mi

amin inşallah canm neden dolayı ilaç kullanıyorsun ?

Macun gibi cnm evet öyle yapicam bu ay unudum yok ama allah'tan ümit kesilmez. Bu arada adetimin 6.gunu hala kanamam devam ediyor. Normalde çoktan bitmişti yarın doktorne diyecek çok merak ediyorum
Sabah akşam 1 tatlı kaşığı ye canım karışım güzele benziyo kıvamıda macun gibiyse tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…