- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.621
Canım o bende de oluyo ve damar atar ya hani seyirir p tarz şeyler yaşıyorum ve bugün çok ayakta kaldım belimin sağ tarafından ağrı başladı diz kapağıma kadar inşaAllah hamileliktendir razıyım bunları yaşamayaKızlar adetim 3 gün gecikti iki gündür vajinamda ağrı bıçak batma gibi bisey oluyor sizce gebelik belirtisi mi
Tamam cnmbenim de oldu ama yeni bat beklemeyip akışına bırakmaya karar verdim :)
Canım soğan kürü kullandığın için o içini temizliyodur boşver temizlensin gitsin bütün hepsi inşaAllah hayırlı sonuçlar alıcaksın ben inanıyorumMacun gibi cnm evet öyle yapicam bu ay unudum yok ama allah'tan ümit kesilmez. Bu arada adetimin 6.gunu hala kanamam devam ediyor. Normalde çoktan bitmişti yarın doktorne diyecek çok merak ediyorum
Aaaa cnm hamilesinDosya yüklenmeden atmışım mesajı
Cnm tebrik ederim ayy esi ne nasıl soyledin anlatsana ne zaman istiyordun bu ay farklı olarak bisey yaptin mi anlat anlatyarın kan vermeye gidecegim çok teşekkür ederim inşallah dogrudur hepimizin bebişi olur inşallah
inşallah canm çok şaşkınım sevinmeye korkuyorum inşallah dogrudur belirtiler var ama adetim de gecikti baklım yarın kesin sonuç çıkacak kuzum ?Aaaa cnm hamilesin
Sorma cnm bende yarın doktordayimAyy galiba yarın herkes kan verecek kaç kişi olduk böyle mübarek pazartesi oldu resmen
Aa test yaptın mı tatlinBenim hala gelmedi 9 gün geçti
Inşallah cnm ya ağzın bal yesinCanım soğan kürü kullandığın için o içini temizliyodur boşver temizlensin gitsin bütün hepsi inşaAllah hayırlı sonuçlar alıcaksın ben inanıyorum
Yok yapmadım canım 2 gün gecikince kan testinda çıkmamıştı. Bekliyorum gelemedi dahaAa test yaptın mı tatlin
bebegim vala biz berar baktık onun için tam olarak bi süpriz olmadı ikimizde şaşkınız kesin sonucu bekliyoruz bu bizim il denememiz canın ilişkşden sonra ayaklarımı duvara diktim ben 1 saate kadr hiç indirmedim hatta bazende ilişkiden sonra altıma yastık koyup yattım sabaha kadar arkadaşım önermişti canm tutuysa inşallah bunların da etkisi vardır hemen kalkmak tuvalete gitmek olumsuz sonuç doguruyormuş tatlımCnm tebrik ederim ayy esi ne nasıl soyledin anlatsana ne zaman istiyordun bu ay farklı olarak bisey yaptin mi anlat anlat
Inşallah cnm bize haber et hemeninşallah canm çok şaşkınım sevinmeye korkuyorum inşallah dogrudur belirtiler var ama adetim de gecikti baklım yarın kesin sonuç çıkacak kuzum ?
Bende hep yatarim ama 15 dk ayaklarimi dikerim daha fazla dikemiyorum dönüp yatiyorum 1 saat oyalaniyorum yatakta. Peki ovu testi yaptinmi catlama zamanlarinj takip ettinmibebegim vala biz berar baktık onun için tam olarak bi süpriz olmadı ikimizde şaşkınız kesin sonucu bekliyoruz bu bizim il denememiz canın ilişkşden sonra ayaklarımı duvara diktim ben 1 saate kadr hiç indirmedim hatta bazende ilişkiden sonra altıma yastık koyup yattım sabaha kadar arkadaşım önermişti canm tutuysa inşallah bunların da etkisi vardır hemen kalkmak tuvalete gitmek olumsuz sonuç doguruyormuş tatlım
İnşallah cnm.ya benim ilk defa oldu böyle bakalımCanım o bende de oluyo ve damar atar ya hani seyirir p tarz şeyler yaşıyorum ve bugün çok ayakta kaldım belimin sağ tarafından ağrı başladı diz kapağıma kadar inşaAllah hamileliktendir razıyım bunları yaşamaya
hemen yazacagım sonucu canm onuç ne olursa inşallah vardrır ya dua et tatlımInşallah cnm bize haber et hemen
Yumurtam gelişmiyor adet duzensizligim var o yuzden cnm ama daha hiç bi ilaca cevap vermedi yumurtalarimamin inşallah canm neden dolayı ilaç kullanıyorsun ?
hayır canm hiç yapmadım takvimden baktım ama benim adetim düzensiz yumurtama tarihimi bile tam hesaplayamadım yataktan çıkmaman lazım canm dikemiyorsan yastık koy altına uyu sabaha kadar etrafını peçeteyle silersin hareket ettikçe akıyor çünküBende hep yatarim ama 15 dk ayaklarimi dikerim daha fazla dikemiyorum dönüp yatiyorum 1 saat oyalaniyorum yatakta. Peki ovu testi yaptinmi catlama zamanlarinj takip ettinmi
benimde adet düzensizligim var bebegim çok geçmiş olsun inşallah bebiş vardırYumurtam gelişmiyor adet duzensizligim var o yuzden cnm ama daha hiç bi ilaca cevap vermedi yumurtalarim
Sende mi kız neden hayır olsun inşallahSorma cnm bende yarın doktordayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?