2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar adetim 3 gün gecikti iki gündür vajinamda ağrı bıçak batma gibi bisey oluyor sizce gebelik belirtisi mi
Canım o bende de oluyo ve damar atar ya hani seyirir p tarz şeyler yaşıyorum ve bugün çok ayakta kaldım belimin sağ tarafından ağrı başladı diz kapağıma kadar inşaAllah hamileliktendir razıyım bunları yaşamaya

Macun gibi cnm evet öyle yapicam bu ay unudum yok ama allah'tan ümit kesilmez. Bu arada adetimin 6.gunu hala kanamam devam ediyor. Normalde çoktan bitmişti yarın doktorne diyecek çok merak ediyorum
Canım soğan kürü kullandığın için o içini temizliyodur boşver temizlensin gitsin bütün hepsi inşaAllah hayırlı sonuçlar alıcaksın ben inanıyorum

Cnm tebrik ederim ayy esi ne nasıl soyledin anlatsana ne zaman istiyordun bu ay farklı olarak bisey yaptin mi anlat anlat
bebegim vala biz berar baktık onun için tam olarak bi süpriz olmadı ikimizde şaşkınız kesin sonucu bekliyoruz bu bizim il denememiz canın ilişkşden sonra ayaklarımı duvara diktim ben 1 saate kadr hiç indirmedim hatta bazende ilişkiden sonra altıma yastık koyup yattım sabaha kadar arkadaşım önermişti canm tutuysa inşallah bunların da etkisi vardır hemen kalkmak tuvalete gitmek olumsuz sonuç doguruyormuş tatlım

Bende hep yatarim ama 15 dk ayaklarimi dikerim daha fazla dikemiyorum dönüp yatiyorum 1 saat oyalaniyorum yatakta. Peki ovu testi yaptinmi catlama zamanlarinj takip ettinmi

İnşallah cnm.ya benim ilk defa oldu böyle bakalım

Bende hep yatarim ama 15 dk ayaklarimi dikerim daha fazla dikemiyorum dönüp yatiyorum 1 saat oyalaniyorum yatakta. Peki ovu testi yaptinmi catlama zamanlarinj takip ettinmi
hayır canm hiç yapmadım takvimden baktım ama benim adetim düzensiz yumurtama tarihimi bile tam hesaplayamadım yataktan çıkmaman lazım canm dikemiyorsan yastık koy altına uyu sabaha kadar etrafını peçeteyle silersin hareket ettikçe akıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…