- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #6.641
Cnm yaa varya Benim kizimdan firsat yok maalesef rabbim sağlık sıhhat ömür versin tüm evlatlara da benim evladima da.. kaç kere yarım kaldı ah işimiz kaç kere işin sonunu getiremeden benimki uyanıyor bi daha da uyumuyor. Eşim vardiyali çalışıyor eve geldiginde kızım uyanık oluyor uyusa da iş sırasında uyuyanabiliyor. Kızımı uyutup öyle iş tutalim diyoruz kizimi unutunca bi bakiyorum eşim yorgunluktan uyuyakalmis. Geçen ay topu topu 4 kere oldu düşün yani benim biraz zor gözüküyorhayır canm hiç yapmadım takvimden baktım ama benim adetim düzensiz yumurtama tarihimi bile tam hesaplayamadım yataktan çıkmaman lazım canm dikemiyorsan yastık koy altına uyu sabaha kadar etrafını peçeteyle silersin hareket ettikçe akıyor çünkü
Cnm bende kist cikmisti doktor duphaston verdi aynı zamanda sogan suyu içtim şimdi yarın kontrole gidicem kist erimiş mi diye bakacak. Bi de hamile kalabilirmiyim onu sorucam duzensizlik oldugunu söylucem Öyle yani ıns hayırlı haberler alırız hepimizSende mi kız neden hayır olsun inşallah
Inşallah cnm ya 14 aydır uğraşıyoruz verilen ilaçlar kilo yapıyor iyice düzen gidiyor bu ay hem kilo verdim hem soğan kuru yaptım bakalım sonuç hayırlı olsun inşallah benden çok eşim sevinir çok istiyor ya onun kadar isteyen erkek hiç görmedim benbenimde adet düzensizligim var bebegim çok geçmiş olsun inşallah bebiş vardır
A ne zamanda bir oluyorsun adetbenimde adet düzensizligim var bebegim çok geçmiş olsun inşallah bebiş vardır
Amin cnm tebrik ederim bizlere de dua etSelam arkadaşlar ben hamile oldugunudaha yeni ogrendim 4gün oluyor ogreneli surpriz oldu Allahima şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin Rabbim!!!
Ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel bakiyorum da burda genel hepimizde bir düzensizlik söz konusu nasıl iş anlamıyorum ya bizim de imtihanimiz bu galiba ama ben herseyden çabuk sıkılan biriyim ilk defa hayatta bir şey için bu kadar uğraştımCnm bende kist cikmisti doktor duphaston verdi aynı zamanda sogan suyu içtim şimdi yarın kontrole gidicem kist erimiş mi diye bakacak. Bi de hamile kalabilirmiyim onu sorucam duzensizlik oldugunu söylucem Öyle yani ıns hayırlı haberler alırız hepimiz
Etmem mi hic ederim tabi kac ay tedavi gordum olmadi sonra bıraktım her seyi hic beklemedigim bir anda hamileyimmmm!!Amin cnm tebrik ederim bizlere de dua et
allaha şükür bitane varmış canm allah bütün evlatları alesine bagışlasın inşallah canm zor vala ama olsun tutunca bi kere de de tutar allahın izniyle inşallah Allah kızınızaa saglıklı mutlu huzurlu ömür nasip etsin bi de tatlımı tatlı kardeş inşallahCnm yaa varya Benim kizimdan firsat yok maalesef rabbim sağlık sıhhat ömür versin tüm evlatlara da benim evladima da.. kaç kere yarım kaldı ah işimiz kaç kere işin sonunu getiremeden benimki uyanıyor bi daha da uyumuyor. Eşim vardiyali çalışıyor eve geldiginde kızım uyanık oluyor uyusa da iş sırasında uyuyanabiliyor. Kızımı uyutup öyle iş tutalim diyoruz kizimi unutunca bi bakiyorum eşim yorgunluktan uyuyakalmis. Geçen ay topu topu 4 kere oldu düşün yani benim biraz zor gözüküyor
geçmiş olsun canım umarım geçmiştirAyy hadi inşallah güzel haberlerle gel bakiyorum da burda genel hepimizde bir düzensizlik söz konusu nasıl iş anlamıyorum ya bizim de imtihanimiz bu galiba ama ben herseyden çabuk sıkılan biriyim ilk defa hayatta bir şey için bu kadar uğraştım
Inşallah cnm bakalım artık yarın bize neler denecek hayat ne getirecek bizegeçmiş olsun canım umarım geçmiştir
herşeyin hayırlısı olur inşallah hakımızdaInşallah cnm bakalım artık yarın bize neler denecek hayat ne getirecek bize
ben de çok takıntılıyım valla bide düşünmeden durulacak bi konu degl ki yani tatlımİyi geceler kızlar hamilelik haberleri alanların Allah sağlıkla kucaklarına versin darısı başımıza.
Kırmızı kartı yedik sesimiz kesildi valla bugün yine bi abla bana cok stres yapıyosun ondan gelmiyo bebek dedi benim var oluşum stres nasıl yapmayım olmadıkça daha cok stres oluyom
Ya nasıl stres yapmayacaksin ki belki hayatta en çok istediğimiz şey ve uzun süreler bekleyip belki bir çok şeyi erteliyoruz onun icin soranlara zamani var demekten baska bi sey diyemiyorum ben artıkİyi geceler kızlar hamilelik haberleri alanların Allah sağlıkla kucaklarına versin darısı başımıza.
Kırmızı kartı yedik sesimiz kesildi valla bugün yine bi abla bana cok stres yapıyosun ondan gelmiyo bebek dedi benim var oluşum stres nasıl yapmayım olmadıkça daha cok stres oluyom
Amin cnm dua ile her şeyherşeyin hayırlısı olur inşallah hakımızda
İyi geceler canım.Kesinlikle katılıyorum nasıl takmıyor düşünmüyor bu insanlar ben anlamıyorum bende mi sorun var diyorum hepİyi geceler kızlar hamilelik haberleri alanların Allah sağlıkla kucaklarına versin darısı başımıza.
Söz konusu çocuk olunca:))Ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel bakiyorum da burda genel hepimizde bir düzensizlik söz konusu nasıl iş anlamıyorum ya bizim de imtihanimiz bu galiba ama ben herseyden çabuk sıkılan biriyim ilk defa hayatta bir şey için bu kadar uğraştım
Amin cnm amin inşallah nasıp kısmet bakalimallaha şükür bitane varmış canm allah bütün evlatları alesine bagışlasın inşallah canm zor vala ama olsun tutunca bi kere de de tutar allahın izniyle inşallah Allah kızınızaa saglıklı mutlu huzurlu ömür nasip etsin bi de tatlımı tatlı kardeş inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?