2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Cnm yaa varya Benim kizimdan firsat yok maalesef rabbim sağlık sıhhat ömür versin tüm evlatlara da benim evladima da.. kaç kere yarım kaldı ah işimiz kaç kere işin sonunu getiremeden benimki uyanıyor bi daha da uyumuyor. Eşim vardiyali çalışıyor eve geldiginde kızım uyanık oluyor uyusa da iş sırasında uyuyanabiliyor. Kızımı uyutup öyle iş tutalim diyoruz kizimi unutunca bi bakiyorum eşim yorgunluktan uyuyakalmis. Geçen ay topu topu 4 kere oldu düşün yani benim biraz zor gözüküyor

Sende mi kız neden hayır olsun inşallah
Cnm bende kist cikmisti doktor duphaston verdi aynı zamanda sogan suyu içtim şimdi yarın kontrole gidicem kist erimiş mi diye bakacak. Bi de hamile kalabilirmiyim onu sorucam duzensizlik oldugunu söylucem Öyle yani ıns hayırlı haberler alırız hepimiz

benimde adet düzensizligim var bebegim çok geçmiş olsun inşallah bebiş vardır
Inşallah cnm ya 14 aydır uğraşıyoruz verilen ilaçlar kilo yapıyor iyice düzen gidiyor bu ay hem kilo verdim hem soğan kuru yaptım bakalım sonuç hayırlı olsun inşallah benden çok eşim sevinir çok istiyor ya onun kadar isteyen erkek hiç görmedim ben

Ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel bakiyorum da burda genel hepimizde bir düzensizlik söz konusu nasıl iş anlamıyorum ya bizim de imtihanimiz bu galiba ama ben herseyden çabuk sıkılan biriyim ilk defa hayatta bir şey için bu kadar uğraştım

allaha şükür bitane varmış canm allah bütün evlatları alesine bagışlasın inşallah canm zor vala ama olsun tutunca bi kere de de tutar allahın izniyle inşallah Allah kızınızaa saglıklı mutlu huzurlu ömür nasip etsin bi de tatlımı tatlı kardeş inşallah

geçmiş olsun canım umarım geçmiştir

ben de çok takıntılıyım valla bide düşünmeden durulacak bi konu degl ki yani tatlım

Ya nasıl stres yapmayacaksin ki belki hayatta en çok istediğimiz şey ve uzun süreler bekleyip belki bir çok şeyi erteliyoruz onun icin soranlara zamani var demekten baska bi sey diyemiyorum ben artık

İyi geceler canım.Kesinlikle katılıyorum nasıl takmıyor düşünmüyor bu insanlar ben anlamıyorum bende mi sorun var diyorum hep arkadaşımın adeti 6 gün geçti ve hala test yapmadı amannn bakarım diyor ben anladım ki anormalim....

Söz konusu çocuk olunca:))

F fthdry B Bhr_89 bende aynen öyle düşünüyrm stres benim var oluşum ondan dedim artık bütünleştik stresle...hep dua ediyorum bende zaten tek inancımız sayesinde bu kadarlık iyiyiz,yoksa insan kaybolur gider.Ne olurdu sanki azıcık gamsız olsak dikkat edin bak nerde gamsız herşeyi olu verir yolunda

Amin cnm amin inşallah nasıp kısmet bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…