- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.281
Aynen zaten duyunca ben agladım onu arayarak..cok mutluyum onun adına..ama insan kendini de süşünmeden edemiyor...yoruldum artık her ay aynı seyi yasamaktan..her ay kendime düşünmeyecegım diye söz veriyorum ama olmuyor ki...inananın bunları bile ağlayarak yazıyorum..Aynı günleri bende yaşadım canım bende ağlamıştım sonra da kızmıştım kendime kıskançmıyım ben diye ama inan kıskançlık değil arkdşmın bebeğini seviyorum şimdi arkdşmda benimle ağlar bazen böyle hayal etmemiştik birlikte büyütecektik der. Şimdi bizde diyoruz bu büyücek seninkini sevcez o zamanda sende öyle düşün
Aa neden gitmedin cnm kaç haftalık oldu biliyonmuora
Ben daha doktora bile gitmedimdaha ne durumdayız hiç bir fikrim yok ve daha 1 hafta var gitmeme direk kalp atışını duyarım belki diye ümit ediyorum
Hayirlisiyla kucağına alırsın inşallah masallahBen sekiz haftalık oldum cnm durum iyi cinsiyete çok var kalp atislari baslamis ama tabi dinletmedi
Maşallah bebise de sana da cnm cinsiyeti ogrenince haber et:)Selam tatlım, bol bulantılı ama güzel gidiyor. Şuan 7+3 üm. Pazartesi fasulyemi gördüm , kalbide dinledik. En kısa sürede sizlerden de güzel haberler bekliyoruz
Insallah cnm benim rbbim saglicakla kucagin da almayı nasip etsinCanım bulantılarım başladı,yemeklerden sonra ve sabah fenayım.haftaya kalp atışı ve keseyi görmek için gidecem ins.hersey yolundadir
Ben bu aralar pek rahat olamıyorum sanırım...bilmem rahat olmaya çalışıyorum dostinex i kullanmak benim için çok zor yan etkileri çok fazla
Benim altinci haftam cok kotu bulantim var canm kafamj bile kaldiramiyorum..@Busra-drnk @banukrc @mmavi_21 K Kismetim1234 @Nurnur71 @maiiigokyuzu @mtad2611 @kkk91 @hasatvakti @mina retriever @Hayal Kocak @utkumuz @Caranzy @juliate @mandarin123 @seda7782 @merymm92Sylvia Plath K karayipkorsani
Topigimizin güzel mi güzel hamisleri nasılsınız??
Hamilelik nasıl gidiyor? Kaçıncı haftadasiniz? Cinsiyeti öğreneniz var mi?
Rabbim saglicakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah cnmcimmYrn kontrolm var kzlar 7.haftaya girdim 1 hafta geriden gidiyorm sata gore kalp atisi icin gidicem insallah
Cnm tuzlu leblebi çok iyi geliyor sabah yataktan kalkmadan biraz ye yatağın kenarında bulundur benim ilk hamileligimde çok ise yaramıştıBenim altinci haftam cok kotu bulantim var canm kafamj bile kaldiramiyorum..
Aynn canm esime siparisi verdim bugun olmicak boyleCnm tuzlu leblebi çok iyi geliyor sabah yataktan kalkmadan biraz ye yatağın kenarında bulundur benim ilk hamileligimde çok ise yaramıştı
Evet cnm hemen aldir ise yariyorAynn canm esime siparisi verdim bugun olmicak boyle
Insan hayattan soguyo ne kotu biseymis bulanti insallah kisa surer canm iki kilo verdim valaEvet cnm hemen aldir ise yariyor
Valla canım biraz önce gaza gelip yaptım negatifi gördüm keşke yapmasaydım diyorum ama bundan sonra bekliycem ayın 24'ü geçerse pazar günü falan yapıcam Allah nasip ederseBenim bat da 25i gidip geliyorum sürekli yapsam mı yapmasam mı diye çok kararsızım
5. Haftanın içindeyim canım yarın dolduruyoruz 5. Haftayı ama ben şimdi git 2 hafta sonra gel diyeceğini bildiğim için 2 haftayı atlatayım öyle gideyim dedimAa neden gitmedin cnm kaç haftalık oldu biliyonmu
ay çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah saglıklı bi şekilde alırsın kucagına maşallahkan testiminde sonucunu aldım bugün sonuç 411,1 çıktı hamileyimultrasonda keseyi göremedi henüz erken olduğu için cuma günüde kese için gidicem inşallah herşey yolunda gider inş en kısa zamanda hepiniz isteğinize kavuşursunuz benim ilk olucak bi garip hissediyorum kendimi inanamıyorum hala
@Busra-drnk @banukrc @mmavi_21 K Kismetim1234 @Nurnur71 @maiiigokyuzu @mtad2611 @kkk91 @hasatvakti @mina retriever @Hayal Kocak @utkumuz @Caranzy @juliate @mandarin123 @seda7782 @merymm92Sylvia Plath K karayipkorsani
Topigimizin güzel mi güzel hamisleri nasılsınız??
Hamilelik nasıl gidiyor? Kaçıncı haftadasiniz? Cinsiyeti öğreneniz var mi?
Insallahhhh kuzummm insallahhh deniyecem adetim gelmez insallah gelirse yapicammm bakalimm hakkimizda hayilisi tez zamanda bebislerimiz gelir insallahhhCanım benim inşallah öyle olur bizdede sende dene
Ah canım birebir aynılarını yaşadım yaşıyorum yalnız değilsin cok bilirim arkadaşımın evinde wc ye gidip gizli gizli ağladığımıAynen zaten duyunca ben agladım onu arayarak..cok mutluyum onun adına..ama insan kendini de süşünmeden edemiyor...yoruldum artık her ay aynı seyi yasamaktan..her ay kendime düşünmeyecegım diye söz veriyorum ama olmuyor ki...inananın bunları bile ağlayarak yazıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?