2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Paylasiminiz için teşekkür ederiz
Bende öyle dusunuyorum daha mantıklı

Akşam ilk soğan suyumu içtim ama az kalsın vaz geçecektim bi tiksindim yani 1 hafta içersem şükür etcem.eşimede keçiboynuzu suyu yapıyom bu ay kürlendik karı koca
Keci boynuzu sperm sayisini cok iyi artiriyo kuzumm esime15 gun icirdim merak edip tes yaptirdik 3 milyon artmisti hareketlilkte %50den %60 a cikmisti hikmeti buyuk devam et sogan suyunu onumuzdeki ay bende deniyecem

Şu an cok yakın bir arakadsımın hamile oldugunu öğrendim cok mutlu oldum inanın kıskanmak değil ama kalbim burkuldu resmen...o kdar üzgünüm ki su an hüngür hüngür ağlayabilirim
Bende inanin çocuk isteyip sahip olmadığımda bikaç ayda hiç düşünmeyen kişilerin çocuk haberini aldım içim burkuldu ama benimde bebeğim geldi sonunda dua edin belli etmeyin lütfen arkadasiniza zaten gerçek dostsa sizi incitmemek için gözünüze sokmaz ama olurda heyecanını yasarsa bu onun hakkı onunla paylaşın bu günleri

Bana moral oldunuz inanın, şu an da okuldayım kimseye belli etmeyeyim diye davranıyorum ama berbat durumdayım..7 ay oldu ve prolaktin hariç bir sorun yok.Ona zaten hiç belli etmiyorum zaten onun adına cok mutluyum.Benim canımı yakan ilk denemede oluyor insanların...off bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum napmalıyım bu hissi unutmak için((((((çok teşekkür ederim size de rabbim inşallah nasip eder bana da...

ora
Ben daha doktora bile gitmedim daha ne durumdayız hiç bir fikrim yok ve daha 1 hafta var gitmeme direk kalp atışını duyarım belki diye ümit ediyorum

belki ogrencilerinizin sansina sene sonuna doğru olmasi gerekiyordur (kadrolu değildim ben) ben dönem ortasi bıraktım kötü bir hamilelik başlangıcı yaşadıgımdan. Çok özlüyorum canlarimi ve geri dönüşüm garanti değil. Yani en hayırlı zamanda olsun inşAllah

Ben sekiz haftalık oldum cnm durum iyi cinsiyete çok var kalp atislari baslamis ama tabi dinletmedi

Selam tatlım, bol bulantılı ama güzel gidiyor. Şuan 7+3 üm. Pazartesi fasulyemi gördüm , kalbide dinledik. En kısa sürede sizlerden de güzel haberler bekliyoruz

Şu an cok yakın bir arakadsımın hamile oldugunu öğrendim cok mutlu oldum inanın kıskanmak değil ama kalbim burkuldu resmen...o kdar üzgünüm ki su an hüngür hüngür ağlayabilirim
Çok iyi anlıyorum canım seni. Bende öyleydim kıskançlık değildi sadece benimde olsundu. Rabbim sonunda nasip etti, inşallah sana da nasip eder. Herşeyin zamanı var buna inan. Bebişin en iyi zamanda sana gelecek inan.

Canım bulantılarım başladı,yemeklerden sonra ve sabah fenayım.haftaya kalp atışı ve keseyi görmek için gidecem ins.hersey yolundadir

Amin inşallah cok teşekkür ederim cevabınız için

Çok teşekkür ederim inan siz böyle yazınca bile gözlerim doluyor..Rabbim aratmasın inşallah daha fazla...Bize d nasip etsin...Aynen sadece benimde olsun hissi..İnsan ister istemez sorguluyor, arada 7 ay fark var..Ama işte vaktimiz gelmedi demekki...

Aynı günleri bende yaşadım canım bende ağlamıştım sonra da kızmıştım kendime kıskançmıyım ben diye ama inan kıskançlık değil arkdşmın bebeğini seviyorum şimdi arkdşmda benimle ağlar bazen böyle hayal etmemiştik birlikte büyütecektik der. Şimdi bizde diyoruz bu büyücek seninkini sevcez o zamanda sende öyle düşün

hayırlı olsun hepinize Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı ben ve tüm isteyenlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…