- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.261
Paylasiminiz için teşekkür ederizYumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:
- Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
- Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
- Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
- Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
- Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
- Yumurtlama günü - % 15
- Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
- Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
- Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0
Keci boynuzu sperm sayisini cok iyi artiriyo kuzumm esime15 gun icirdim merak edip tes yaptirdik 3 milyon artmisti hareketlilkte %50den %60 a cikmisti hikmeti buyuk devam et sogan suyunu onumuzdeki ay bende deniyecemAkşam ilk soğan suyumu içtim ama az kalsın vaz geçecektim bi tiksindim yani 1 hafta içersem şükür etcem.eşimede keçiboynuzu suyu yapıyom bu ay kürlendik karı koca
Bugün hormon tahlilleri de cikti. Polikistik over çıkmadı ama prolaktin hormonu çok yüksek çıktı ilacı aldım.Hadi inşallah bişey yoktur canım bana önce hep pko diyorlardı şimdi yumurta tembelliği diyorlar
Bende inanin çocuk isteyip sahip olmadığımda bikaç ayda hiç düşünmeyen kişilerin çocuk haberini aldım içim burkuldu ama benimde bebeğim geldi sonunda dua edin belli etmeyin lütfen arkadasiniza zaten gerçek dostsa sizi incitmemek için gözünüze sokmaz ama olurda heyecanını yasarsa bu onun hakkı onunla paylaşın bu günleriŞu an cok yakın bir arakadsımın hamile oldugunu öğrendim cok mutlu oldum inanın kıskanmak değil ama kalbim burkuldu resmen...o kdar üzgünüm ki su an hüngür hüngür ağlayabilirim
Bana moral oldunuz inanın, şu an da okuldayım kimseye belli etmeyeyim diye davranıyorum ama berbat durumdayım..7 ay oldu ve prolaktin hariç bir sorun yok.Ona zaten hiç belli etmiyorum zaten onun adına cok mutluyum.Benim canımı yakan ilk denemede oluyor insanların...off bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum napmalıyım bu hissi unutmak içinBende inanin çocuk isteyip sahip olmadığımda bikaç ayda hiç düşünmeyen kişilerin çocuk haberini aldım içim burkuldu ama benimde bebeğim geldi sonunda dua edin belli etmeyin lütfen arkadasiniza zaten gerçek dostsa sizi incitmemek için gözünüze sokmaz ama olurda heyecanını yasarsa bu onun hakkı onunla paylaşın bu günleri
oraBusra-drnk B banukrc M mmavi_21 K Kismetim1234 Nurnur71 @maiiigokyuzu Mtad kkk91 Hasatvakti mina retriever Hayal Kocak utkumuz C Caranzy juliate mandarin123 S seda7782 @merymm92 Sylvia Plath K karayipkorsani
Topigimizin güzel mi güzel hamisleri nasılsınız??
Hamilelik nasıl gidiyor? Kaçıncı haftadasiniz? Cinsiyeti öğreneniz var mi?
belki ogrencilerinizin sansina sene sonuna doğru olmasi gerekiyordur (kadrolu değildim ben) ben dönem ortasi bıraktım kötü bir hamilelik başlangıcı yaşadıgımdan. Çok özlüyorum canlarimi ve geri dönüşüm garanti değil. Yani en hayırlı zamanda olsun inşAllahBana moral oldunuz inanın, şu an da okuldayım kimseye belli etmeyeyim diye davranıyorum ama berbat durumdayım..7 ay oldu ve prolaktin hariç bir sorun yok.Ona zaten hiç belli etmiyorum zaten onun adına cok mutluyum.Benim canımı yakan ilk denemede oluyor insanların...off bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum napmalıyım bu hissi unutmak için((((((çok teşekkür ederim size de rabbim inşallah nasip eder bana da...
Busra-drnk B banukrc M mmavi_21 K Kismetim1234 Nurnur71 @maiiigokyuzu Mtad kkk91 Hasatvakti mina retriever Hayal Kocak utkumuz C Caranzy juliate mandarin123 S seda7782 @merymm92 Sylvia Plath K karayipkorsani
Ben sekiz haftalık oldum cnm durum iyi cinsiyete çok var kalp atislari baslamis ama tabi dinletmediBusra-drnk B banukrc M mmavi_21 K Kismetim1234 Nurnur71 @maiiigokyuzu Mtad kkk91 Hasatvakti mina retriever Hayal Kocak utkumuz C Caranzy juliate mandarin123 S seda7782 @merymm92 Sylvia Plath K karayipkorsani
Selam tatlım, bol bulantılı ama güzel gidiyor. Şuan 7+3 üm. Pazartesi fasulyemi gördüm , kalbide dinledik. En kısa sürede sizlerden de güzel haberler bekliyoruzBusra-drnk B banukrc M mmavi_21 K Kismetim1234 Nurnur71 @maiiigokyuzu Mtad kkk91 Hasatvakti mina retriever Hayal Kocak utkumuz C Caranzy juliate mandarin123 S seda7782 @merymm92 Sylvia Plath K karayipkorsani
Çok iyi anlıyorum canım seni. Bende öyleydim kıskançlık değildi sadece benimde olsundu. Rabbim sonunda nasip etti, inşallah sana da nasip eder. Herşeyin zamanı var buna inan. Bebişin en iyi zamanda sana gelecek inan.Şu an cok yakın bir arakadsımın hamile oldugunu öğrendim cok mutlu oldum inanın kıskanmak değil ama kalbim burkuldu resmen...o kdar üzgünüm ki su an hüngür hüngür ağlayabilirim
Canım bulantılarım başladı,yemeklerden sonra ve sabah fenayım.haftaya kalp atışı ve keseyi görmek için gidecem ins.hersey yolundadirBusra-drnk B banukrc M mmavi_21 K Kismetim1234 Nurnur71 @maiiigokyuzu Mtad kkk91 Hasatvakti mina retriever Hayal Kocak utkumuz C Caranzy juliate mandarin123 S seda7782 @merymm92 Sylvia Plath K karayipkorsani
Amin inşallah cok teşekkür ederim cevabınız içinbelki ogrencilerinizin sansina sene sonuna doğru olmasi gerekiyordur (kadrolu değildim ben) ben dönem ortasi bıraktım kötü bir hamilelik başlangıcı yaşadıgımdan. Çok özlüyorum canlarimi ve geri dönüşüm garanti değil. Yani en hayırlı zamanda olsun inşAllah
Çok teşekkür ederim inan siz böyle yazınca bile gözlerim doluyor..Rabbim aratmasın inşallah daha fazla...Bize d nasip etsin...Aynen sadece benimde olsun hissi..İnsan ister istemez sorguluyor, arada 7 ay fark var..Ama işte vaktimiz gelmedi demekki...Çok iyi anlıyorum canım seni. Bende öyleydim kıskançlık değildi sadece benimde olsundu. Rabbim sonunda nasip etti, inşallah sana da nasip eder. Herşeyin zamanı var buna inan. Bebişin en iyi zamanda sana gelecek inan.
Aynı günleri bende yaşadım canım bende ağlamıştım sonra da kızmıştım kendime kıskançmıyım ben diye ama inan kıskançlık değil arkdşmın bebeğini seviyorum şimdi arkdşmda benimle ağlar bazen böyle hayal etmemiştik birlikte büyütecektik der. Şimdi bizde diyoruz bu büyücek seninkini sevcez o zamanda sende öyle düşünŞu an cok yakın bir arakadsımın hamile oldugunu öğrendim cok mutlu oldum inanın kıskanmak değil ama kalbim burkuldu resmen...o kdar üzgünüm ki su an hüngür hüngür ağlayabilirim
bilmem rahat olmaya çalışıyorum dostinex i kullanmak benim için çok zor yan etkileri çok fazlaYa çok ilginç bir durum...peki birşey yapıyor musun düşmesi için?
hayırlı olsun hepinize Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı ben ve tüm isteyenlerin başına :)Busra-drnk B banukrc M mmavi_21 K Kismetim1234 Nurnur71 @maiiigokyuzu Mtad kkk91 Hasatvakti mina retriever Hayal Kocak utkumuz C Caranzy juliate mandarin123 S seda7782 @merymm92 Sylvia Plath K karayipkorsani
Canım benim inşallah öyle olur bizdede sende deneKeci boynuzu sperm sayisini cok iyi artiriyo kuzumm esime15 gun icirdim merak edip tes yaptirdik 3 milyon artmisti hareketlilkte %50den %60 a cikmisti hikmeti buyuk devam et sogan suyunu onumuzdeki ay bende deniyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?