2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hayrlısı kuzum inşallah tez vakitte Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip eder sağlıkla hayrlı kucağına almayı nasip eder
Canım bat 24 bugün kasıklarımda hafiften ağrım var ama diğer adet belirtilerim yok bekliyorum bakalım nolucak erken gebelik testim var bugün yapıcaktım vazgeçtim belki yarın 1 tanesini yaparım sen ne dersin yapsam mı?

Evet sanadı :) Anladım canım bende bügün hasta oldum neden genelde hastaken çağırıyorlar doktorlar bi arkadaşıma da öyle demiş hastaken gel diye benim ki bitmek üzere acaba bitince tekrardan mı veriyor doktorum da çok ilgisiz hiç birşey sorunmuyor napıcam bilmiyorum ‍

anladım canm bende öyle yapayım bu ay adetim bittince kürleri ne zaman yapıyoruz canm adetliyken mi başlayacagım
Cnm bilmiyorum ben biraz yanlış zamanlarda başladım sadece bal kuru adetin 2.gunu başlayıp 12.gun bırakılıyor ben adetimin 6.gunu basladim

benimde yok ama akıntı var canım bende yoğunlastı vardıda yoğun değildi
10 martta kan testi yaptırmıştım hamile değilmişim o zamandan beri sürekli çalışmalara devam ettik bu kisa gün de olur mu sanmıyorum ama yinede RABBİM ol der olur o yüzden yinede heyecanlıyım

Benim bat da 25i gidip geliyorum sürekli yapsam mı yapmasam mı diye çok kararsızım

Canım doktorunu değiştir.Adetliyken hormonlar en doğru şekilde ölçülüyor o yüzden..

Akşam ilk soğan suyumu içtim ama az kalsın vaz geçecektim bi tiksindim yani 1 hafta içersem şükür etcem.eşimede keçiboynuzu suyu yapıyom bu ay kürlendik karı koca

kan testiminde sonucunu aldım bugün sonuç 411,1 çıktı hamileyim ultrasonda keseyi göremedi henüz erken olduğu için cuma günüde kese için gidicem inşallah herşey yolunda gider inş en kısa zamanda hepiniz isteğinize kavuşursunuz benim ilk olucak bi garip hissediyorum kendimi inanamıyorum hala

Maşallah canım Allah nazardan korusun ve sağlıkla kucağına aldığın güne kavuştursun

Kaç haftalık canım gözün aydın

Gözün aydın cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayida nasip etsin ins. Kaç gün geçmişti adetinden..

Cnm.cok sevindim inan darısı bize inşallah neler yaptın kur falan yaptinmi catlama zamanlarini takip ettin mi hele bi anlat

Yumurtlama anını şöyle anlarız yumurtanın beyazı gibi bir akıntı gelecek sizden o sıra yumurtlama anınız o gün muhakkak ilişkiye girmelisiniz ...hoş stres çok yğksek etkiliyo 2 aydır denedim olmadı ama hep kafamda olscakmı acaba cocuk için felan diye düşünşyorum kafa boş değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…