- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.241
beni adetliyken çagırdı canm hormonlarıma bakmak için , sen neden gitmeyeceksin canmSen git bi baksinlar bal kuru yapabilirsin cnm yada sogan suyu yap için temizlensin sonra bal kurune basla. Doktor beni de adetimin 12.gunu falan çağırdı ama gitmicem
Canım bat 24 bugün kasıklarımda hafiften ağrım var ama diğer adet belirtilerim yok bekliyorum bakalım nolucak erken gebelik testim var bugün yapıcaktım vazgeçtim belki yarın 1 tanesini yaparım sen ne dersin yapsam mı?Hayrlısı kuzum inşallah tez vakitte Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip eder sağlıkla hayrlı kucağına almayı nasip eder
Cnm bilmiyorum ben biraz yanlış zamanlarda başladım sadece bal kuru adetin 2.gunu başlayıp 12.gun bırakılıyor ben adetimin 6.gunu basladimanladım canm bende öyle yapayım bu ay adetim bittince kürleri ne zaman yapıyoruz canm adetliyken mi başlayacagım
Doktordan memnun değilim bana hic bi açıklama yapmıyor bisey demiyor. Bir de normal yolla denemek istiyoruzbeni adetliyken çagırdı canm hormonlarıma bakmak için , sen neden gitmeyeceksin canm
10 martta kan testi yaptırmıştım hamile değilmişim o zamandan beri sürekli çalışmalara devam ettik bu kisa gün de olur mu sanmıyorum ama yinede RABBİM ol der olur o yüzden yinede heyecanlıyımbenimde yok ama akıntı var canım bende yoğunlastı vardıda yoğun değildi
Canım bat 24 bugün kasıklarımda hafiften ağrım var ama diğer adet belirtilerim yok bekliyorum bakalım nolucak erken gebelik testim var bugün yapıcaktım vazgeçtim belki yarın 1 tanesini yaparım sen ne dersin yapsam mı?
Ya çok ilginç bir durum...peki birşey yapıyor musun düşmesi için?benim 32 yok doktor bişi demedi düşmesini bekliyorum yani
Canım doktorunu değiştir.Adetliyken hormonlar en doğru şekilde ölçülüyor o yüzden..Evet sanadı :) Anladım canım bende bügün hasta oldum neden genelde hastaken çağırıyorlar doktorlar bi arkadaşıma da öyle demiş hastaken gel diye benim ki bitmek üzere acaba bitince tekrardan mı veriyor doktorum da çok ilgisiz hiç birşey sorunmuyor napıcam bilmiyorum
Bn senden cok umutluydum yahuŞaka gibi dün kan testi yaptırdım bugün adet oldumyeni bat 23 Nisan
Kesinlikle ben de çok umutluydm ama suya düştü canım hayirlisiBn senden cok umutluydum yahu
Maşallah canım Allah nazardan korusun ve sağlıkla kucağına aldığın güne kavuştursunkan testiminde sonucunu aldım bugün sonuç 411,1 çıktı hamileyimultrasonda keseyi göremedi henüz erken olduğu için cuma günüde kese için gidicem inşallah herşey yolunda gider inş en kısa zamanda hepiniz isteğinize kavuşursunuz benim ilk olucak bi garip hissediyorum kendimi inanamıyorum hala
Kaç haftalık canım gözün aydınkan testiminde sonucunu aldım bugün sonuç 411,1 çıktı hamileyimultrasonda keseyi göremedi henüz erken olduğu için cuma günüde kese için gidicem inşallah herşey yolunda gider inş en kısa zamanda hepiniz isteğinize kavuşursunuz benim ilk olucak bi garip hissediyorum kendimi inanamıyorum hala
Gözün aydın cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayida nasip etsin ins. Kaç gün geçmişti adetinden..kan testiminde sonucunu aldım bugün sonuç 411,1 çıktı hamileyimultrasonda keseyi göremedi henüz erken olduğu için cuma günüde kese için gidicem inşallah herşey yolunda gider inş en kısa zamanda hepiniz isteğinize kavuşursunuz benim ilk olucak bi garip hissediyorum kendimi inanamıyorum hala
Cnm burnunu tika içerken ben hep öyle ictimAkşam ilk soğan suyumu içtim ama az kalsın vaz geçecektim bi tiksindim yani 1 hafta içersem şükür etcem.eşimede keçiboynuzu suyu yapıyom bu ay kürlendik karı koca
Cnm.cok sevindim inan darısı bize inşallah neler yaptın kur falan yaptinmi catlama zamanlarini takip ettin mi hele bi anlatkan testiminde sonucunu aldım bugün sonuç 411,1 çıktı hamileyimultrasonda keseyi göremedi henüz erken olduğu için cuma günüde kese için gidicem inşallah herşey yolunda gider inş en kısa zamanda hepiniz isteğinize kavuşursunuz benim ilk olucak bi garip hissediyorum kendimi inanamıyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?