2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Tam bittiği kesildiğini anladığında başla sen o zaman denk gelmiş olur.
Benide uyku tutmadı bi bakayım dedim uyumadan topiğe
İyi geceler kızlar
Öyle yapym o zamn bende aynı şekilde her gece düşünmekten uyku tutmaz oldu. İyi geceler canım

Kızlar gunaydin dün akşam basladik calismalara:) yeni dusumu aldım şimdi balimi da yedim ohh

Ama tövbe ettim bi daha abdestsiz uyumaya hep karışık karışık rüyalar gördüm sürekli uyandim ne zaman abdestsiz uyusam hep böyle olur bende 2 saat yatakta yatip öyle yikanicam

Günaydın hanimlaarrr
@Atabetul haberlerini bekliyoruz

Umutluyum senden lütfen... sitres olmadan sakince çocuk dusuncesi olmadan birlikte olun...

Tebrik ederim canım çok sevindim Sağlıkla tamamına ersin inşallah

Gunaydin canim sabah sabah cok guzel enerji verdin bana

canım ben 7. haftadayım çok şükür , inanılmaz bir mide bulantısı var bugün ilaç kullanmaya başladım, inşallah azalır, gebelikten önce muhakkak folik asite başlayın çok önemliymiş

Hayırlı sabahlar canısı günaydınlar bende 2 gün üst uste rüyamda kiz bebek gördüm ilk rüyamda bebek kucağımda ona sesleniyordum macera kızım diye kızımızın adını macera katmışız ikinci gün ki rüyamda ise sedyede yatıyorum bebeği çıkardıklarında kirli kanımın aktığını gördüm canım iki gün üst uste kiz bebek gördüm rüyamda ama bu ayda benim umudum yok kesin adet olurum diye düşünüyorum tabiki YÜCE RABBİM ol dediğinde saniyeler içinde olur biranda rahimimde olur o yuzden RABBİM e kalmış birşey kuzum böyle yani

Cooook mutlu oldum canım benim ya YÜCE RABBİM hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip eylesin inşallah

canım ben 7. haftadayım çok şükür , inanılmaz bir mide bulantısı var bugün ilaç kullanmaya başladım, inşallah azalır, gebelikten önce muhakkak folik asite başlayın çok önemliymiş
Cnm tuzlu leblebi falan atistir ılaclar pek ise yaramıyor mide bulantisinda

Ruyalarin hayırlara vesile olsun inşallah cnm. Rabbim hayırlısıni versin

Tünaydın kizlarr benimde tahmini yumurtlama tarihimm 27si 28 i gibi ama hafta sonu mersine gidiyoruz 2 günlüğüne umarım çalışma yapabiliriz cumartesi günü önemli günlere girmiş oluyoruz çünkü bakalım.herşeyin hayırlısı bikac is seçeneğide çıktı önüme bakalım ise falan girersem nasıl olacak diye düşünüyorum kara kara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…