- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.341
Öyle yapym o zamn bende aynı şekilde her gece düşünmekten uyku tutmaz oldu. İyi geceler canımTam bittiği kesildiğini anladığında başla sen o zaman denk gelmiş olur.
Benide uyku tutmadı bi bakayım dedim uyumadan topiğe
İyi geceler kızlar
:)) sorma cnm bende aynı yerde sayıyorum bi veremedim ya yok anam gitmiyor 3 kilo yapıştı banaTurkuazKrampon yaa şu profilindeki kiloyu bide ben yapsam :) bende 58 şuan kilom hedefim 53 benim de ama güncel hep 58 :)
Umutluyum senden lütfen... sitres olmadan sakince çocuk dusuncesi olmadan birlikte olun...Inşallah cnm bu ay pek umitlenmiyeyim diyorum şehir dışında olucam ama umutlar dünyası işte sogan suyu yaptim bal kuru yapiyorum içimden bi seste bu ay olmucak da ne zaman olucak diyor karisigim biraz. Geçen ay da bayağı kemdinden emin konuştum ama maalesef
Tebrik ederim canım çok sevindim Sağlıkla tamamına ersin inşallahkan testiminde sonucunu aldım bugün sonuç 411,1 çıktı hamileyimultrasonda keseyi göremedi henüz erken olduğu için cuma günüde kese için gidicem inşallah herşey yolunda gider inş en kısa zamanda hepiniz isteğinize kavuşursunuz benim ilk olucak bi garip hissediyorum kendimi inanamıyorum hala
Gunaydin canim sabah sabah cok guzel enerji verdin banaKızlar gunaydin dün akşam basladik calismalara:) yeni dusumu aldım şimdi balimi da yedim ohh
Ama tövbe ettim bi daha abdestsiz uyumaya hep karışık karışık rüyalar gördüm sürekli uyandim ne zaman abdestsiz uyusam hep böyle olur bende 2 saat yatakta yatip öyle yikanicam
Günaydın hanimlaarrr
@Atabetul haberlerini bekliyoruz
Bende öyleyim canım. Doktora söyledim bebeğin büyüyor öyle düşün dedi. Rezervlerimizden yiyomuş o merak etme, besliyoruz onları.Kusma yok sadece bulanti hicbisey yiyemiyorum canm
@Busra-drnk B banukrc @mmavi_21 @Kismetim1234 @Nurnur71 G gokyuzundekiturnaMtad @kkk91 @hasatvakti @mina retriever @Hayal Kocak @utkumuz @Caranzy juliate @mandarin123 @seda7782 @merymm92 @Sylvia Plath @karayipkorsani
Topigimizin güzel mi güzel hamisleri nasılsınız??
Hamilelik nasıl gidiyor? Kaçıncı haftadasiniz? Cinsiyeti öğreneniz var mi?
Hayırlı sabahlar canısı günaydınlar bende 2 gün üst uste rüyamda kiz bebek gördüm ilk rüyamda bebek kucağımda ona sesleniyordum macera kızım diye kızımızın adını macera katmışızKızlar gunaydin dün akşam basladik calismalara:) yeni dusumu aldım şimdi balimi da yedim ohh
Ama tövbe ettim bi daha abdestsiz uyumaya hep karışık karışık rüyalar gördüm sürekli uyandim ne zaman abdestsiz uyusam hep böyle olur bende 2 saat yatakta yatip öyle yikanicam
Günaydın hanimlaarrr
@Atabetul haberlerini bekliyoruz
Üzüldüm canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sıkma canını çalışmalara devamŞaka gibi dün kan testi yaptırdım bugün adet oldumyeni bat 23 Nisan
Cooook mutlu oldum canım benim ya YÜCE RABBİM hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip eylesin inşallahkan testiminde sonucunu aldım bugün sonuç 411,1 çıktı hamileyimultrasonda keseyi göremedi henüz erken olduğu için cuma günüde kese için gidicem inşallah herşey yolunda gider inş en kısa zamanda hepiniz isteğinize kavuşursunuz benim ilk olucak bi garip hissediyorum kendimi inanamıyorum hala
Inşallah yapabilirim cnm:) sende ne var ne yok? Teşekkür ederim güzel dileklerin için..Umutluyum senden lütfen... sitres olmadan sakince çocuk dusuncesi olmadan birlikte olun...
:))) enerji bizim isimizGunaydin canim sabah sabah cok guzel enerji verdin bana
Cnm tuzlu leblebi falan atistir ılaclar pek ise yaramıyor mide bulantisindacanım ben 7. haftadayım çok şükür , inanılmaz bir mide bulantısı var bugün ilaç kullanmaya başladım, inşallah azalır, gebelikten önce muhakkak folik asite başlayın çok önemliymiş
Ruyalarin hayırlara vesile olsun inşallah cnm. Rabbim hayırlısıni versinHayırlı sabahlar canısı günaydınlar bende 2 gün üst uste rüyamda kiz bebek gördüm ilk rüyamda bebek kucağımda ona sesleniyordum macera kızım diye kızımızın adını macera katmışızikinci gün ki rüyamda ise sedyede yatıyorum bebeği çıkardıklarında kirli kanımın aktığını gördüm canım iki gün üst uste kiz bebek gördüm rüyamda ama bu ayda benim umudum yok kesin adet olurum diye düşünüyorum tabiki YÜCE RABBİM ol dediğinde saniyeler içinde olur biranda rahimimde olur o yuzden RABBİM e kalmış birşey kuzum böyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?