2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Amin cnm laparoskopi ne ne ise yarıyor rabbim şifa versin

Cnm benim bilgim yok ama degerlerin iyi gözükuyor doktor bisey demediyse sorun yoktur hayırlı olsun.. hamile kalmak için bisey yaptinmi kur vs

Canım bnde 2 yıl bekledim furkan kayabaşogluna gittim mükemmel bir doktor tavsiye ederim iyi bir kadın dogumuzmani ve endokrononji doktoruna gidin kesinlikle

Ya kızlar vallahi psikolojim bozuldu galiba sanki yeniden kist cikacakmis gibi hissediyorum sürekli kendimi dinliyorum ben bu dusunceden nasıl kurtulucam. Bi de acaba ovulasyon testi mi yapsam diyorum adetimin 11.gunu benim gibi adet düzensizliği olan biri için daha çok erken ama bu sabah biraz akintim geldi ne yapsam bi fikir verin bana yaa

Kızlar böyle yarın bat bekleyenleri paylasimimdan memnun musunuz?

Birumut55 nerelerdesin ablacim?
Burdayım canım benim biliyorsun ikigundur kapaliydimm dün akşam saatlerinde açılmış bugün karnım sisti regli gunum geliyorya ..
Bence böyle güzel oldu harika ellerine sağlık olsun:)

Burdayım canım benim biliyorsun ikigundur kapaliydimm dün akşam saatlerinde açılmış bugün karnım sisti regli gunum geliyorya ..
Bence böyle güzel oldu harika ellerine sağlık olsun:)
Hayırlısi bakalım senin çocuk var mıydı yoksa ilkmi olacak? Yazimi okudunmu ne yapayım ben

Hayırlısi bakalım senin çocuk var mıydı yoksa ilkmi olacak? Yazimi okudunmu ne yapayım ben
Canım ne yazısı anlamadım geriye dönük geçmişi henüz okumadım bir dolasayim geçmişi
Benim iki kızım var büyüğü 18 küçüğü 13 onlar çok istiyor olsun diye

Geçen ay 51 günde adet oldum bugün adetimin 11.gunu çok erken daha ama test yaptım belli belirsiz çıktı sanırım kur ler ise yarıyor normalde bisey çıkmaması lazimdi
Canım benim yaptinmi test bugün yarın değerlendirme gunlerin olsun inşallah gelir minigin hayırlısi Allah dan güzel haberler verirsin bize

Geçen ay 51 günde adet oldum bugün adetimin 11.gunu çok erken daha ama test yaptım belli belirsiz çıktı sanırım kur ler ise yarıyor normalde bisey çıkmaması lazimdi
Ozaman düzenli olarak liste hazirla o güne uyarsin bugün başlamış akıntı yarına çoğalır inşallah bebeğin gelir güzel haberler alacağız

Eki Görüntüle 1972358
Elime aldığım da 2.cizgiyi görüyorum mucize gibi bisey bu kur ler ya inanamıyorum 3 gün sonra mi yapsam 5 gün sonra mı kizlarr
içimden 4 geldi tam ortalama olsun akıntından anlarsın zaten ben akıntımdan anlıyorum bir kere öyle akıntım olduğunda ovülasyon testi yapmıştım cok koyu çıkmıştı artık bende akıntımı takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…