- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.381
Inşallah iyi gelir cnmSanırım 23 nisan. Regl dönemi bitişi iyi bi kadın Doğumcuya gidicem
Amin cnm laparoskopi ne ne ise yarıyor rabbim şifa versinTurkuazKrampon ve kızlar Yarın sabah LAPAROSKOPİ Olacağım rahim filmlerinden nerelere geldik ( Hamis olanlar gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin Dua beklerim... Dualarda buluşmak dileğiyle....
Cnm benim bilgim yok ama degerlerin iyi gözükuyor doktor bisey demediyse sorun yoktur hayırlı olsun.. hamile kalmak için bisey yaptinmi kur vsMerhaba şükürler olsun bende hamileyim bat 9 şubat benim 11 subatta 39.34 13 subatta 97.18 ve 15 subatta 247 22 martta ise 8000 çıktı ultrasyon da gördüm keseyi haftaya kalp atışını duyabilirsin dediler değerlerim normal mi sizce ?
Peki ne yaptı iğne falan mı oldun?Canım bnde 2 yıl bekledim furkan kayabaşogluna gittim mükemmel bir doktor tavsiye ederim iyi bir kadın dogumuzmani ve endokrononji doktoruna gidin kesinlikle
Hayirli olsun cnm bisey sormak istiyorum adet sancisi oldu mu sende de neler hissettinCanım bnde 2 yıl bekledim furkan kayabaşogluna gittim mükemmel bir doktor tavsiye ederim iyi bir kadın dogumuzmani ve endokrononji doktoruna gidin kesinlikle
Hayır glifor ve infocombi folic kullandım şubat sonuna kadar kulan sonra iğne vurulacaktim şükürler olsun rabbim nasıp eylediPeki ne yaptı iğne falan mı oldun?
Burdayım canım benim biliyorsun ikigundur kapaliydimm dün akşam saatlerinde açılmış bugün karnım sisti regli gunum geliyorya ..
Hayırlısi bakalım senin çocuk var mıydı yoksa ilkmi olacak? Yazimi okudunmu ne yapayım benBurdayım canım benim biliyorsun ikigundur kapaliydimm dün akşam saatlerinde açılmış bugün karnım sisti regli gunum geliyorya ..
Bence böyle güzel oldu harika ellerine sağlık olsun:)
Canım ne yazısı anlamadım geriye dönük geçmişi henüz okumadım bir dolasayim geçmişiHayırlısi bakalım senin çocuk var mıydı yoksa ilkmi olacak? Yazimi okudunmu ne yapayım ben
Canım benim yaptinmi test bugün yarın değerlendirme gunlerin olsun inşallah gelir minigin hayırlısi Allah dan güzel haberler verirsin bizeOfff ben ovu testi yapicam şimdi ne var ne yok bi bakayim
Canım benim yaptinmi test bugün yarın değerlendirme gunlerin olsun inşallah gelir minigin hayırlısi Allah dan güzel haberler verirsin bize
Ozaman düzenli olarak liste hazirla o güne uyarsin bugün başlamış akıntı yarına çoğalır inşallah bebeğin gelir güzel haberler alacağızGeçen ay 51 günde adet oldum bugün adetimin 11.gunu çok erken daha ama test yaptım belli belirsiz çıktı sanırım kur ler ise yarıyor normalde bisey çıkmaması lazimdi
Inşallah ablacim amin amin aminnOzaman düzenli olarak liste hazirla o güne uyarsin bugün başlamış akıntı yarına çoğalır inşallah bebeğin gelir güzel haberler alacağız
içimden 4 geldi tam ortalama olsun akıntından anlarsın zaten ben akıntımdan anlıyorum bir kere öyle akıntım olduğunda ovülasyon testi yapmıştım cok koyu çıkmıştı artık bende akıntımı takip ediyorumEki Görüntüle 1972358
Elime aldığım da 2.cizgiyi görüyorum mucize gibi bisey bu kur ler ya inanamıyorum 3 gün sonra mi yapsam 5 gün sonra mı kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?