- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #7.361
İnşlh canım Allah gönlüne göre versin inş hamilesindirGünaydınnnn canlarrrr bugün son yarın bat ayy çok heycanlıyım inanın ama adet belirtisine dair 1 tane belirti yok ve annemle aynı gün olan ben annem dün hastalandı bende hala tık yok Rabbim inşaAllah bu ay nasip etmiştir kızlar dua edin nolurrr hastalanmıyım
Amin canım hayırlısıyla inşallahRuyalarin hayırlara vesile olsun inşallah cnm. Rabbim hayırlısıni versin
Test yaptın mı canım ilaç biteli kaç gün olduGünaydınnnn canlarrrr bugün son yarın bat ayy çok heycanlıyım inanın ama adet belirtisine dair 1 tane belirti yok ve annemle aynı gün olan ben annem dün hastalandı bende hala tık yok Rabbim inşaAllah bu ay nasip etmiştir kızlar dua edin nolurrr hastalanmıyım
Cooook mutlu oldum canım benim ya YÜCE RABBİM hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip eylesin inşallah
İnsaallhh BurcuummmGünaydınnnn canlarrrr bugün son yarın bat ayy çok heycanlıyım inanın ama adet belirtisine dair 1 tane belirti yok ve annemle aynı gün olan ben annem dün hastalandı bende hala tık yok Rabbim inşaAllah bu ay nasip etmiştir kızlar dua edin nolurrr hastalanmıyım
Canım ilaç biteli 3 gün oldu ama hala olmadım belirtide yok dün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bende pazara kadar bekliyim diyorum bakalım Rabbime teslim oldum hayırlısı neyse o olsunTest yaptın mı canım ilaç biteli kaç gün oldu
İnşaAllah canııııımmmmmmmİnsaallhh Burcuummm
Amiiinnnn inşaAllah cümlemizinnnnİnşlh canım Allah gönlüne göre versin inş hamilesindir
Hayırlısı olsun inşallahCanım ilaç biteli 3 gün oldu ama hala olmadım belirtide yok dün erken gebelik testi yaptım ama çıkmadı bende pazara kadar bekliyim diyorum bakalım Rabbime teslim oldum hayırlısı neyse o olsun
İnşallah bebisler kucagimiza yağmur gibi yağar kızlarGünaydınnnn canlarrrr bugün son yarın bat ayy çok heycanlıyım inanın ama adet belirtisine dair 1 tane belirti yok ve annemle aynı gün olan ben annem dün hastalandı bende hala tık yok Rabbim inşaAllah bu ay nasip etmiştir kızlar dua edin nolurrr hastalanmıyım
Hayırlısı cnm yeni bat ne zaman?Kırmızı kartı yedim bugün
Hayırlısı cnm yeni bat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?