2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ya kızlar benim hamilelik belirtim hiç yok bata 3 gün var fitil ve antibiyotiğe başlasam mı acaba bian evvel etkisi olsun.Hamile değilim işte boşuna bekliyom içmiyom

bn gecen ay cok yaptimm. goz bebegim kocamandi ve karbonat testi yaptim camasirsuyu testi yaptim onlara gore hamileydimm. amaa degildim. cok umutlanmayin derim. ama yinede yapin. zamn geciyor en azindan.
Akışına bıraktım hamile kalırsam bakicam göz olayına merak ettim:)

Maşallah enerjin eksik olmasin. Ben bugün başımı yastiktn kaldiramadm sabahlara kadar yatakta kivrandm gece 5 gibi uyumusm simdide gelde kalk hala uyuyasm var heryerim kırık kırık
Umarım güzel şeylere işarettir benim de çok karnım ağrıdı ama tuvalete cikamamaktan

Ya kızlar benim hamilelik belirtim hiç yok bata 3 gün var fitil ve antibiyotiğe başlasam mı acaba bian evvel etkisi olsun.Hamile değilim işte boşuna bekliyom içmiyom
Ya maşallah sen yeni adet olmamismiydin dongun kısa sanırım ne guzel:) biz hala yumurta çatlasin diye bekliyoruz ne zormuş ya adet olursan başla bence ilaca şimdi nolur nolmaz

Umarım güzel şeylere işarettir benim de çok karnım ağrıdı ama tuvalete cikamamaktan
İnşAllah kuzum yaa bende dikkat ettim geçen aylar lavaboya bu kadar sık çıkmazdım bu ay 1 haftadır sık sık çıkıyorum bi yandan bu belirtileri soğan kürüne bağlıyorum belki oda böyle yapiyordur ama dün gece içime öyle bi his doğdu ki anlatamam sanki kendimi hamile hissettim ama psikolojikte olabilir o yüzden hayırlısı

Hamilelere bide bi sorum olcak evde öğrendiğinizde direk kan testimi yaptırdınız doktoramı gittiniz ne dediniz ne yaptınız ben yarın sabah gitcem ama ben bu yaşıma kadar hiç grib harici doktora gitmemiş insanım hiç bilgim yok

Soğan kuru çok tuvalete çıkartıyor yaa dakka başı tuvaletteydim bende geçen ay

Canım ben ara verdim dedim ama vermedim

Bu ay hsg cektırdım doktor tum ay Korun dedi ama ben çok araştırdım hsg cektırdıgi ay hamile kalan çok

O yüzden çalışmalara devam ettik

Umut yok ama hadi hayırlısı

Beni listeden çıkarabilirsin totem yapayım liste dışı kalınca belki bebeğim gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…