- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.041
Ay aynen güyya ben bunay belirti aramıycaktım ama okuyunca ister istemez bakmadan da edemiyo insan :))Bekle cnm beklee sabir lazım bize bol bol:)
Kız daha cok var sana şimdiden göz bebek mi büyür bi müsade et beta yükselsin öyle belirti verir :) betasız belirti olmaz :) inş hadi bakalımBen anlamıyorum bakıyorum bakıyorum gözler aynı daha erkenmi ki acaba bat 20 nisan :)))
Cnm sen zaten eklisin. Akinti olayini inan hiç bilmiyorum bi fikrim yok batini bekle umarım hamilesindirKızlar merhaba umarım aranızdan biri görüp cevap yazar, 22 yaşındayım son 4 aydır çocuk istiyoruz fakat henüz birşey Yok geçen salı yumurtlama günümdü iki takvimde öyle gösteriyordu o gece birlikte olduk eşimle ve sabaha kadar uyudum real mı 8-9 gün kaldı ama aşırı akıntım var önceden de oluyordu ama bu kadar olmazdı beyaz Ve islak oluyor bazen kürü oluyor ama genelde hep beyaz islak çok rahatsız oluyorum sizce çocuk yerleşim yapıyor dur falan diyorlar sizce doğrumu yardım lütfennnnn, Yaa artık hamile kalmak istiyorum kızlar bilmiyorum ama çok üzülüyorummm
Valla ben kendimde hiiiic ama hiç belirti aramıyorum saldim çayıra mevlam kayira durumu. Benim yumurta catlayacakta ilişki olacak ta tutacak da vay vay vayy ümidi kestim doğrusu bende bu duzensizlik varken 30. Günden sonra çatlayan yumurta ne kadar sağlıklı olur acabaAy aynen güyya ben bunay belirti aramıycaktım ama okuyunca ister istemez bakmadan da edemiyo insan :))
Benimde adet zamanı öyleydi ve göğüslerim küçük normalde o ara çok büyümüştü bide adetim iki gün geçince tamam dedim test yaptım negatif dünde kahverengi leke geldi adet oluyorum kesin dedim göğüslerim anında indi ve hiç ağrımıyor şuan ama kahverengi hala devam ediyor kızımızı göremedim napıcam bilmiyorum Gögüslerim çok hassaslaştı adetten çok önce ve hep öyle kaldı ilk belirttim bu
Merhaba cnm ben de bu ay geciktim bugün adetin 3. Günü olmalıydı ama gelen giden yok ve belirti de yok. Test yaptım negatif . Bakalım kırmızıları ne Zaman göreceğiz.Benimde adet zamanı öyleydi ve göğüslerim küçük normalde o ara çok büyümüştü bide adetim iki gün geçince tamam dedim test yaptım negatif dünde kahverengi leke geldi adet oluyorum kesin dedim göğüslerim anında indi ve hiç ağrımıyor şuan ama kahverengi hala devam ediyor kızımızı göremedim napıcam bilmiyorum adet sancım da var göğüslerim inmese hamileyim derdim ama malesef
Gögüslerin indiyse adet olamıyorsundur benimki hiç inmedi hem şişik hem acıyo . Bende gögüskelim inseydi adet olamıyorum diye doktora gidecektimBenimde adet zamanı öyleydi ve göğüslerim küçük normalde o ara çok büyümüştü bide adetim iki gün geçince tamam dedim test yaptım negatif dünde kahverengi leke geldi adet oluyorum kesin dedim göğüslerim anında indi ve hiç ağrımıyor şuan ama kahverengi hala devam ediyor kızımızı göremedim napıcam bilmiyorum adet sancım da var göğüslerim inmese hamileyim derdim ama malesef
Canım o takvimlerde gösterilen yumurtlama zamanı doğru olmayabiliyor benim ki hiç tutmaz mesela ..ovulasyon testi yaparsan daha emin olursunKızlar merhaba umarım aranızdan biri görüp cevap yazar, 22 yaşındayım son 4 aydır çocuk istiyoruz fakat henüz birşey Yok geçen salı yumurtlama günümdü iki takvimde öyle gösteriyordu o gece birlikte olduk eşimle ve sabaha kadar uyudum real mı 8-9 gün kaldı ama aşırı akıntım var önceden de oluyordu ama bu kadar olmazdı beyaz Ve islak oluyor bazen kürü oluyor ama genelde hep beyaz islak çok rahatsız oluyorum sizce çocuk yerleşim yapıyor dur falan diyorlar sizce doğrumu yardım lütfennnnn, Yaa artık hamile kalmak istiyorum kızlar bilmiyorum ama çok üzülüyorummm
Ağzın bal yesin kucağın bebek görsün canimmmBen senden de umutluyum:)
Amin cnm.sagolAğzın bal yesin kucağın bebek görsün canimmm
Canım bende bel ağrısı ve karnıma ağrı giriyor arada idrara çıkmam var her kezde farklıKızlar sadece göz olayına da takılmayın bencemesela herkesde bel agrısı şiddettli olur bende hiç yok herkesde olan sizde olmaz :) birde akıntım benim varken adete doğru kesildi benim akıntım adete kadar hiç kesilmez. Yani kendinizi dinlemeyin vücudunuzda farklı bişey oldugunda hissediyorsunuz nasıl olsa. Ben gecen aylar hep kendimi dinledim olmadı . Bide dinlemeden kendinizi baska seylere vererek deneyin
Bende takvim kullandım işe yaradı bu ay :)Canım o takvimlerde gösterilen yumurtlama zamanı doğru olmayabiliyor benim ki hiç tutmaz mesela ..ovulasyon testi yaparsan daha emin olursun
aynen canım olamıyorum galiba gitmem lazım :/Gögüslerin indiyse adet olamıyorsundur benimki hiç inmedi hem şişik hem acıyo . Bende gögüskelim inseydi adet olamıyorum diye doktora gidecektim
Evet canım . Sen doktora gittinmiCanım bende bel ağrısı ve karnıma ağrı giriyor arada idrara çıkmam var her kezde farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?