2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Adet olursan o zaman iç bence yinede sor tabi doktoruna

Eki Görüntüle 1981012 Smydnz hele şükür koyulasti dün akşamı degerlendirdik bir de yarın akşamı degerlendircez nasıl kızlar ne zaman çatlar ki??
Canım resmen belli oluyor zaten yaziyor olması lazim koyu gördüğünden 24 saat içerisinde çatlar İnşAllah tutar bitanem yaa bide bende gorseydim ama ben umudumu yitirdim yapmiycm artk

Valla canım dünden beri gözlerime bakıyorum ayna değiştiriyorum birinde büyük diğerinde küçük etrafjmdakilere gözlerimde bi değişiklik varmı diye soruyorum :)) ama şuan için yok galiba sadece belim çok ağrıyo bide sağ kasığımda batma var

Evet oluyorum duzenlıdır başka zaman olsa acayıp heyecan yapmıstım yada strese bağladığımdan pek umursamıyorum oyuzden gecıkme olabılır dimi
Aslinda fazla stres yapmadiysan zamanın da olurdun ama bilemiyorum ki cnm umarım vardir

Etiketle etiketle bir hal oldum ya nerelerdesin:)) kist gitti çok şükür şimdi ovu zamanini yakalamaya çalışıyorum sen nasılsın?

İyiyim ben canım bat bugün gösteriyor hesaplamada ama ben yarını bekliyorum m 14 martta olmuştum. 28 günde bir oluyorum. Adet olunca demiştim yokum diye tmm demstn ama unuttun galiba. O ara kanlı test meşhurdu hani o zaman

Canım resmen belli oluyor zaten yaziyor olması lazim koyu gördüğünden 24 saat içerisinde çatlar İnşAllah tutar bitanem yaa bide bende gorseydim ama ben umudumu yitirdim yapmiycm artk
Ya canım.bende işler biraz karisik ben geçen ay hem 32.gunde hem 33.gunde bu koyulugu 2 gün ard arda yakaladım ve bu koyuluktan 18 gün sonra adet oldum yani 51 gün de. Şimdi hesapladim benim 29 nisanda adet olmam lazım yani yarını degerlendirmem benim için daha iyi zaten öyle yapıcam gerisi allah'a kalmış. Geçen ay 51 bu ay 47 gün de adet olucam buna da şükür hayatımda ilk defa ne zaman adet olacağımi biliyorum biraz saskinim:))

Bende kizmistim senin gibi yapmicam ovu falan dedim ama akintim o kadar çok kı peceteye falan geliyor bayagi yumurta aki tam ve kasiklarim gerim gerim geriliyor anladim kendimi o yüzden yaptım hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…