- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #9.121
Belli olmaz yinedeO zamn fazla umitlenmiyim demi
@Bejan19 @bayanbilge @Sweetpeas @TUBA48 @Eylul41213 @dcygs @venuskelebekYagmureylul @gulsen001 @Nilgunsonernaim
Hanımlar batlar geçmiş adet oldunuz mu? Hayırlı haberiniz var mı bize? Yeni batlar lütfen..
Eki Görüntüle 1981012Smydnz hele şükür koyulasti dün akşamı degerlendirdik bir de yarın akşamı degerlendircez nasıl kızlar ne zaman çatlar ki??
Kızlar bugün doktorla görüştüm vajinal tahriş çıkmış bende ilaç verdi ilaç kullanırken korunmam lazım neticede ve ben şuan yumurtlama dönemini geçtim ne halt yicem ben şimdi doktora sordum whatsapp dan henüz cevap vermedi.Kan testş falan yaptıramam henüz çıkmaz kanda yumurtlamadan 10 gün sonra çıkıyor cünkü öbür ayın başındada korunmak zorunda kalcam adeti bekleyip ilaca başlarsam.Al size koca bulmaca.puf
@ankmutsuz @Mucize2107TurkuazKrampon @banukrc @Saman Alevi
Canım işte insan bi belirti arıyo ya ondan dolayı :)Kız daha cok var sana şimdiden göz bebek mi büyür bi müsade et beta yükselsin öyle belirti verir :) betasız belirti olmaz :) inş hadi bakalım
Inşallah ablacimmMaalesef bende de çıktı..
Ağrım var devam ediyor sağ tarafta inşallah geçer canım sıkıldı inşallah geçer bebislerimiz gelir
Cnm.ya sen geçen ay yumurta ne zaman çatladı hele bi anlatAyyy bayilacm ovu. Testi yine negatif negatif hep negatif ben negatif ruhum negatif çıldırcm valla yaaa yapmıyorum bidaha ne olursa olsun çatlamasın kalsın orda
Canım resmen belli oluyor zaten yaziyor olması lazim koyu gördüğünden 24 saat içerisinde çatlar İnşAllah tutar bitanem yaa bide bende gorseydim ama ben umudumu yitirdim yapmiycm artkEki Görüntüle 1981012Smydnz hele şükür koyulasti dün akşamı degerlendirdik bir de yarın akşamı degerlendircez nasıl kızlar ne zaman çatlar ki??
Cnm.ya sen geçen ay yumurta kaçıncı gun çatladı hele bi anlatAyyy bayilacm ovu. Testi yine negatif negatif hep negatif ben negatif ruhum negatif çıldırcm valla yaaa yapmıyorum bidaha ne olursa olsun çatlamasın kalsın orda
Valla canım dünden beri gözlerime bakıyorum ayna değiştiriyorum birinde büyük diğerinde küçük etrafjmdakilere gözlerimde bi değişiklik varmı diye soruyorum :)) ama şuan için yok galiba sadece belim çok ağrıyo bide sağ kasığımda batma varKızlar sadece göz olayına da takılmayın bencemesela herkesde bel agrısı şiddettli olur bende hiç yok herkesde olan sizde olmaz :) birde akıntım benim varken adete doğru kesildi benim akıntım adete kadar hiç kesilmez. Yani kendinizi dinlemeyin vücudunuzda farklı bişey oldugunda hissediyorsunuz nasıl olsa. Ben gecen aylar hep kendimi dinledim olmadı . Bide dinlemeden kendinizi baska seylere vererek deneyin
Kaç gündür yapıyorsun resti canm ve bu testi saat kaçta yaptnEki Görüntüle 1981012Smydnz hele şükür koyulasti dün akşamı degerlendirdik bir de yarın akşamı degerlendircez nasıl kızlar ne zaman çatlar ki??
Aslinda fazla stres yapmadiysan zamanın da olurdun ama bilemiyorum ki cnm umarım vardirEvet oluyorum duzenlıdır başka zaman olsa acayıp heyecan yapmıstım yada strese bağladığımdan pek umursamıyorum oyuzden gecıkme olabılır dimi
Canım geçen ay hiç takip etmedim ki bende öyle akıntı falanda olmadı hiç yumurta çatladı mı anlamazdm geçen ay 56. Gün adet oldm ALLAH bilir catladi mi catlamadi mıCnm.ya sen geçen ay yumurta kaçıncı gun çatladı hele bi anlat
Etiketle etiketle bir hal oldum ya nerelerdesin:)) kist gitti çok şükür şimdi ovu zamanini yakalamaya çalışıyorum sen nasılsın?Canım sende kist vardı ne durumda ne yaptın. Bir aydır yoktum şimdi geldim
Etiketle etiketle bir hal oldum ya nerelerdesin:)) kist gitti çok şükür şimdi ovu zamanini yakalamaya çalışıyorum sen nasılsın?
Ya canım.bende işler biraz karisik ben geçen ay hem 32.gunde hem 33.gunde bu koyulugu 2 gün ard arda yakaladım ve bu koyuluktan 18 gün sonra adet oldum yani 51 gün de. Şimdi hesapladim benim 29 nisanda adet olmam lazım yani yarını degerlendirmem benim için daha iyi zaten öyle yapıcam gerisi allah'a kalmış. Geçen ay 51 bu ay 47 gün de adet olucam buna da şükür hayatımda ilk defa ne zaman adet olacağımi biliyorum biraz saskinim:))Canım resmen belli oluyor zaten yaziyor olması lazim koyu gördüğünden 24 saat içerisinde çatlar İnşAllah tutar bitanem yaa bide bende gorseydim ama ben umudumu yitirdim yapmiycm artk
Simdi yaptim 26.gunden beri yaptım ama tatile gitmeden önce 11.gun 12 ve 13 de de yapmistimKaç gündür yapıyorsun resti canm ve bu testi saat kaçta yaptn
Peki adetinden sonra bugün kaçıncı günün?Canım geçen ay hiç takip etmedim ki bende öyle akıntı falanda olmadı hiç yumurta çatladı mı anlamazdm geçen ay 56. Gün adet oldm ALLAH bilir catladi mi catlamadi mı
Ben varım canımRahim filmi çektiren var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?