2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Sağol canım benim ne yapıcaz şimdi
Cnm ilk sayfada ne yapıcagımız yazıyor. Ama bende anlatayım. "Rabbi hebli mines salihin " i günde okuyabildigimiz kadar 1 arkadasımıza okuyucaz :) sende katıl bu zincere. İsmini yaz canım senıde alsınlar :)

Tamam katılayım ben de ama perşembe günü aşılamam var o gün bana okunursa çok sevinirim

Ohhh ne güzel adaşım da varmış burda canm sıra önemli degil bizim için yeterki okunsun herkese hiç onemli değil yani benim için degil diğer kızlarında sorun edeceğini sanmam

Daha baslanmadi cnm ilk önce duaya katilmak isteyenler isimlerini yazsın ondan sonra
Aynen canm gece 12 ye kadar gelen isimleri yaz sen 12 den sonra alım yapma sırayla bitene kadar okunsun daha sonra geri kalan arkadaslra başlasın öyle olmazmi hem kafamız karışmaz

Okunabiliyo canim simdi takvali bir arkadasima sordum evet zikir dir cekilebilir diyor salavat bile cekilebilirmis
Evet hasta olunsa da zikir tesbih çekilebilir. Nasıl adetliyken içimizden dua okuyoruz. Sonuçta elimize kuran yasin kağıdı alinmadigi sürece sorun yok. Rabbim herşeyin kolayını vermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…