- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.461
Okunabiliyo canim simdi takvali bir arkadasima sordum evet zikir dir cekilebilir diyor salavat bile cekilebilirmisCanım ben hastayım okuyabilirmiyim?
Kizlar sayfafan alinti yapip yanina sayiyi ve okudum diye yazarsaniz daha iyi olur bu arada ismim busraMucize2107 bide canım okuduklarımızı 1.sayfadaki isimlermizin karşınamı yazıcaz yoksa hergün okuyup TurkuazKrampon etiketleyip okuduklarımızımı bildiricez?
Sağol canım benim ne yapıcaz şimdi
Cnm ilk sayfada ne yapıcagımız yazıyor. Ama bende anlatayım. "Rabbi hebli mines salihin " i günde okuyabildigimiz kadar 1 arkadasımıza okuyucaz :) sende katıl bu zincere. İsmini yaz canım senıde alsınlar :)Sağol canım benim ne yapıcaz şimdi
Tamam katılayım ben de ama perşembe günü aşılamam var o gün bana okunursa çok sevinirim@sngl cnsz
@tugsem_10 @maviturna @zehzeh2 @Bejan19 @esmer58 @Yemyesilbirdeniz @tulinkrc @mervem-metem @GorTuu @yagmur_20 @Elonee @Whiteandblue @Birumut55 @Sweetpeas @TUBA48 @kafamdasorular_ @venuskelebek @Zeze493 @ankmutsuz @novasa @Atabetul @Mrsmelike @befer @gulsen001 @Rabisscyln @mmmerweRunkli @Masalkader @gulehasret @mathea
Arkadaşlar merhaba:)
Çocuk sahibi olabilmek için,
Dua zinciri yapicaz "rabbi hebli mines salihin" duası hergun okunacak.
cekebildigimiz kadar çekip su kadar okuduk diye haber verilecek. Isimlerimize bağışlanacak. Hergun bir arkadasimiza okuyacağız. Katılmak isteyen isimlerini söylesin. Rabbim kabul etsin..
Salavat falan çekiyorum canımda bunuda yinede soruyım dedim tamam günlük 200 tane dimiOkunabiliyo canim simdi takvali bir arkadasima sordum evet zikir dir cekilebilir diyor salavat bile cekilebilirmis
Ohhh ne güzel adaşım da varmış burda canm sıra önemli degil bizim için yeterki okunsun herkese hiç onemli değil yani benim için degil diğer kızlarında sorun edeceğini sanmamKizlar ben aksamdan aksama okurum ben asilama yapilcak ins ikinci ama tam tarih belli deil henuz benimkini o gun size bildirsem benim icin o gun okunsa yani beni sona birakin ama snr rica ettigim gun okunabilir demi benimde ismim sumeyyeSmydnz :)
Maşallah ne hızlı çıktın:))Anladm cnm şimdiden 235 okudum bile :)
Daha baslanmadi cnm ilk önce duaya katilmak isteyenler isimlerini yazsın ondan sonraYarın ssenın sıranmış cnm . Bugun kimin sırası
@turkuaz kramponunun mu?? Bemidd eklermisin ilknur ismim??
Aynen canm gece 12 ye kadar gelen isimleri yaz sen 12 den sonra alım yapma sırayla bitene kadar okunsun daha sonra geri kalan arkadaslra başlasın öyle olmazmi hem kafamız karışmazDaha baslanmadi cnm ilk önce duaya katilmak isteyenler isimlerini yazsın ondan sonra
Maşallah güzel arkadaşım hemen ekliyorum:))Çıktım canım doktordan çok şükür herşey yolunda darisi sana olsun :) kızımız olacakmış kızlarTurkuazKrampon canım kız olarak ekleyebilirsin listemize :)
Hayır cnm ya olurmu sen tut 10 gün değil ne zaman temizlenirsen o zaman. Sen guslunu al orucunu tutBenim 5 gün sürüyor adetim ya kız 10 gün cok yazık günah gitcek oruçlar
Siz yazamiyorsunuz maalesef cnm bana soyleyin ben düzeltme yapicam hepMucize2107 bide canım okuduklarımızı 1.sayfadaki isimlermizin karşınamı yazıcaz yoksa hergün okuyup TurkuazKrampon etiketleyip okuduklarımızımı bildiricez?
Evet hasta olunsa da zikir tesbih çekilebilir. Nasıl adetliyken içimizden dua okuyoruz. Sonuçta elimize kuran yasin kağıdı alinmadigi sürece sorun yok. Rabbim herşeyin kolayını vermisOkunabiliyo canim simdi takvali bir arkadasima sordum evet zikir dir cekilebilir diyor salavat bile cekilebilirmis
Sartlandirmayalim dedik cekebildigimiz kadar çekelim dedik. Usulü var midir bilmem senin düşüncen nedir?TurkuazKrampon canim herkes ayni sayiyi cekmeyecek mi kafamiza gore mi cekicez tesbihati ?
Tmm cnm ayarlari.z unutursam hatırlar lütfen yarın baslanacak büyük ihtimalTamam katılayım ben de ama perşembe günü aşılamam var o gün bana okunursa çok sevinirim
Tmm cnm mantikliAynen canm gece 12 ye kadar gelen isimleri yaz sen 12 den sonra alım yapma sırayla bitene kadar okunsun daha sonra geri kalan arkadaslra başlasın öyle olmazmi hem kafamız karışmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?