- 14 Temmuz 2016
- 894
- 724
- 33
- 32
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.421
Dert etme kuzum biz hep burdayz istediğin zamn gel konuşuruz bi listeyi düzenlesinler başlarız inşAllahGünaydın kızlar !
Gece kaçırmışım sohbetinizi keşke girip baksaydım yaa dün gece hep içim sıkıldı keşke baksaymışım telefonuma sizle konuşsaymışım adetliyim sahurada kalkmadım ya ondan görmedim bendeMucize2107 TurkuazKrampon Smydnz @Burcummmmm123 @glry21 @Yagmureylul
Kızlar Zekeriya peygamberin duasının hikmeti bence cok büyük 100 kere de olsa bence onu okuyalım fazlası ağır geliyorda 100 günlük cok ağır gelmiyor.
@Yagmureylul kuzum istediğin kadar yaz tabiki
buraya bebişi yapanların tecrübeside lazım bize.
Katilirim canim adim elifKafam karıştı kimi hemen bu akşam diyor kimi biraz bekleyelim o zaman şöyle yapalım ben etiketlileyip sorayim katılmak isteyen var mı diye sen de istermisin katılmak. Bu arada isimlerinizi yazın kızlar
cnm ben hastayim ama katilabilirim herhalde yaaaS sngl cnsz
T tugsem_10 M maviturnazehzeh2 Bejan19 E esmer58 Yemyesilbirdeniz tulinkrc @mervem-metem @GorTuu Y yagmur_20 @Elonee Whiteandblue Birumut55 S Sweetpeas TUBA48 kafamdasorular_ @venuskelebek Zeze493 A ankmutsuz novasa @Atabetul Mrsmelike @befer gulsen001 Rabisscyln @mmmerwe Runkli M Masalkader gulehasret M mathea
Arkadaşlar merhaba:)
Çocuk sahibi olabilmek için,
Dua zinciri yapicaz "rabbi hebli mines salihin" duası hergun okunacak.
cekebildigimiz kadar çekip su kadar okuduk diye haber verilecek. Isimlerimize bağışlanacak. Hergun bir arkadasimiza okuyacağız. Katılmak isteyen isimlerini söylesin. Rabbim kabul etsin..
Kaçıncı günün? Ismini de yazcnm ben hastayim ama katilabilirim herhalde yaaa
S sngl cnsz
T tugsem_10 M maviturnazehzeh2 Bejan19 E esmer58 Yemyesilbirdeniz tulinkrc @mervem-metem @GorTuu Y yagmur_20 @Elonee Whiteandblue Birumut55 S Sweetpeas TUBA48 kafamdasorular_ @venuskelebek Zeze493 A ankmutsuz novasa @Atabetul Mrsmelike @befer gulsen001 Rabisscyln @mmmerwe Runkli M Masalkader gulehasret M mathea
Arkadaşlar merhaba:)
Çocuk sahibi olabilmek için,
Dua zinciri yapicaz "rabbi hebli mines salihin" duası hergun okunacak.
cekebildigimiz kadar çekip su kadar okuduk diye haber verilecek. Isimlerimize bağışlanacak. Hergun bir arkadasimiza okuyacağız. Katılmak isteyen isimlerini söylesin. Rabbim kabul etsin..[/Q
Hergun okunacak canım eğer 20 kişi olursak 20 gün 13 kişi olursa 13 gün. Eğer sana da okunsun istiyorsan ismini yaz . 1.sayfaya ekliyorumKime okuyayım arkadaslar kim okumamı ister.
İlknurHergun okunacak canım eğer 20 kişi olursak 20 gün 13 kişi olursa 13 gün. Eğer sana da okunsun istiyorsan ismini yaz . 1.sayfaya ekliyorum
Cnm ben anlamadım şimdi. Ben okuyucam istedigim kadar. İlk sayfada yazan isimlerin hepsinin adınımı geçiricem yoksa tek kişiyemi okuyucamHergun okunacak canım eğer 20 kişi olursak 20 gün 13 kişi olursa 13 gün. Eğer sana da okunsun istiyorsan ismini yaz . 1.sayfaya ekliyorum
Mesela şöyle 1.gun bana okucan cekebildigin kadar 1.gun herkes bana okuyacak. 2.gun elif yazıyorsa 2.gun elife okuyabildigin kadar okucan elife gonderiyorum dicen. 3.gunu mesela sana okunacak herkes okuyup sana gonderecek bu sekildeCnm ben anlamadım şimdi. Ben okuyucam istedigim kadar. İlk sayfada yazan isimlerin hepsinin adınımı geçiricem yoksa tek kişiyemi okuyucam
Anladm cnm şimdiden 235 okudum bile :)Mesela şöyle 1.gun bana okucan cekebildigin kadar 1.gun herkes bana okuyacak. 2.gun elif yazıyorsa 2.gun elife okuyabildigin kadar okucan elife gonderiyorum dicen. 3.gunu mesela sana okunacak herkes okuyup sana gonderecek bu sekilde
1 . gunu cnm yagmur ismmKaçıncı günün? Ismini de yaz
Bende büsra kuzum
Ne demek balimmm insallah hepimiz topyekun guzel haberler aliriz dua col kisa kuzm 100 tanesi 15 dk yi almiyoo kimseyi kasmaz ne kadar cok ibadet okadar col sevap herkes cekebildigi kadar ceksin ben simdiden 2000 tane cektim kuzularKuzum emeğine sağlık
Herkes farklı olursa karışıklık olur çok 200 olmaz derlerse günde 100 olsun madem ama herkes aynı okusun 1 kişiye 1000 okunmuş olur. Okurken niyet edelim bugün niyet ettim şu arkadaşım için okumaya şeklinde şu mübarek günler çabucak bitirelim
Ilk sirada ben varim kizlar sayfanin en basinda liste var oradan takip edebilirsiniz konu sahibimiz senide eklesinYarın ssenın sıranmış cnm . Bugun kimin sırası
turkuaz kramponunun mu?? Bemidd eklermisin ilknur ismim??
Şimdiden 600 oldu bile :)Ne demek balimmm insallah hepimiz topyekun guzel haberler aliriz dua col kisa kuzm 100 tanesi 15 dk yi almiyoo kimseyi kasmaz ne kadar cok ibadet okadar col sevap herkes cekebildigi kadar ceksin ben simdiden 2000 tane cektim kuzular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?