2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Dert etme kuzum biz hep burdayz istediğin zamn gel konuşuruz bi listeyi düzenlesinler başlarız inşAllah

Kafam karıştı kimi hemen bu akşam diyor kimi biraz bekleyelim o zaman şöyle yapalım ben etiketlileyip sorayim katılmak isteyen var mı diye sen de istermisin katılmak. Bu arada isimlerinizi yazın kızlar
Katilirim canim adim elif

S sngl cnsz
T tugsem_10 M maviturna zehzeh2 Bejan19 E esmer58 Yemyesilbirdeniz tulinkrc @mervem-metem @GorTuu Y yagmur_20 @Elonee Whiteandblue Birumut55 S Sweetpeas TUBA48 kafamdasorular_ @venuskelebek Zeze493 A ankmutsuz novasa @Atabetul Mrsmelike @befer gulsen001 Rabisscyln @mmmerwe Runkli M Masalkader gulehasret M mathea

Arkadaşlar merhaba:)
Çocuk sahibi olabilmek için,
Dua zinciri yapicaz "rabbi hebli mines salihin" duası hergun okunacak.

cekebildigimiz kadar çekip su kadar okuduk diye haber verilecek. Isimlerimize bağışlanacak. Hergun bir arkadasimiza okuyacağız. Katılmak isteyen isimlerini söylesin. Rabbim kabul etsin..

cnm ben hastayim ama katilabilirim herhalde yaaa

Kime okuyayım arkadaslar kim okumamı ister.

Hergun okunacak canım eğer 20 kişi olursak 20 gün 13 kişi olursa 13 gün. Eğer sana da okunsun istiyorsan ismini yaz . 1.sayfaya ekliyorum
Cnm ben anlamadım şimdi. Ben okuyucam istedigim kadar. İlk sayfada yazan isimlerin hepsinin adınımı geçiricem yoksa tek kişiyemi okuyucam

Cnm ben anlamadım şimdi. Ben okuyucam istedigim kadar. İlk sayfada yazan isimlerin hepsinin adınımı geçiricem yoksa tek kişiyemi okuyucam
Mesela şöyle 1.gun bana okucan cekebildigin kadar 1.gun herkes bana okuyacak. 2.gun elif yazıyorsa 2.gun elife okuyabildigin kadar okucan elife gonderiyorum dicen. 3.gunu mesela sana okunacak herkes okuyup sana gonderecek bu sekilde

Mesela şöyle 1.gun bana okucan cekebildigin kadar 1.gun herkes bana okuyacak. 2.gun elif yazıyorsa 2.gun elife okuyabildigin kadar okucan elife gonderiyorum dicen. 3.gunu mesela sana okunacak herkes okuyup sana gonderecek bu sekilde
Anladm cnm şimdiden 235 okudum bile :)

Ne demek balimmm insallah hepimiz topyekun guzel haberler aliriz dua col kisa kuzm 100 tanesi 15 dk yi almiyoo kimseyi kasmaz ne kadar cok ibadet okadar col sevap herkes cekebildigi kadar ceksin ben simdiden 2000 tane cektim kuzular

Ne demek balimmm insallah hepimiz topyekun guzel haberler aliriz dua col kisa kuzm 100 tanesi 15 dk yi almiyoo kimseyi kasmaz ne kadar cok ibadet okadar col sevap herkes cekebildigi kadar ceksin ben simdiden 2000 tane cektim kuzular
Şimdiden 600 oldu bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…