- 10 Mart 2017
- 766
- 963
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.441
Çıktım canım doktordan çok şükür herşey yolunda darisi sana olsun :) kızımız olacakmış kızlarCnm ben daha iyiyim bulantılarım tamamen bitmese de bayağı bi hafifledi biz de kızlarla anneannemize gidicez cuma günü tabi önce Dr gidicez Perşembe bakalım cinsiyeti öğrenecek miyim çok merak esiyorum sen de Dr gittiğinde yaz cnm
Masallah sanaaaa kuzummmŞimdiden 600 oldu bile :)
Olur kuzummm neden olmasinKizlar ben aksamdan aksama okurum ben asilama yapilcak ins ikinci ama tam tarih belli deil henuz benimkini o gun size bildirsem benim icin o gun okunsa yani beni sona birakin ama snr rica ettigim gun okunabilir demi benimde ismim sumeyyeSmydnz :)
Ayyyy masallahhhh rabbimmm kucagina almayi nasip etsinÇıktım canım doktordan çok şükür herşey yolunda darisi sana olsun :) kızımız olacakmış kızlarTurkuazKrampon canım kız olarak ekleyebilirsin listemize :)
Bende öyleyim kuzum yarına biter diye düşünüyorum ya yarın oruç tutsak mı ya kan değilde leke gelse oruç bozulur muKızlar ben şuan hastayım ama okuyabilirmiyim ki?
Cnm allahim kucagina almayida nasip etsin ins sana arkadas geliyo yani :) bizlere dua etmeyo unutmuyosun demi cnmÇıktım canım doktordan çok şükür herşey yolunda darisi sana olsun :) kızımız olacakmış kızlarTurkuazKrampon canım kız olarak ekleyebilirsin listemize :)
Çok sağol canım benim amin darisi sizlere olsun inşallah :)Ayyyy masallahhhh rabbimmm kucagina almayi nasip etsin
Canım valla ben tahlillerimi yaptırdım şimdi ayın 30'nda tekrar tahlil vericem eşimde o arada tahlil yaptırıcak sonra yumurtlama takibi vs.takip altına alıncakCnm tedavi seklin belli oldu mu ne yapilcak suan seninle ayniydik ama artik deiliz :)
Cnm 10gun olduktan snr tutabilirsin 10gunden once olmuyo benim bildigimBende öyleyim kuzum yarına biter diye düşünüyorum ya yarın oruç tutsak mı ya kan değilde leke gelse oruç bozulur mu
Çok sağol canım amin inşallah darisi sizlerede olsun :) tabikide canım her zaman inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sizden de güzel haberler almayı bekliyorum :)Cnm allahim kucagina almayida nasip etsin ins sana arkadas geliyo yani :) bizlere dua etmeyo unutmuyosun demi cnm
Bozuluyo canım yani beyazı görmeden oruca niyetlenmeBende öyleyim kuzum yarına biter diye düşünüyorum ya yarın oruç tutsak mı ya kan değilde leke gelse oruç bozulur mu
Benim 5 gün sürüyor adetim ya kız 10 gün cok yazık günah gitcek oruçlarCnm 10gun olduktan snr tutabilirsin 10gunden once olmuyo benim bildigim
İns biran evvel hamis kaliriz yaa hepimiz su dua bizede tesir eder ins hic birimizde adam akilli bi neden yok aslinda stres en buyuk sebebimizmis gibi geliyoCanım valla ben tahlillerimi yaptırdım şimdi ayın 30'nda tekrar tahlil vericem eşimde o arada tahlil yaptırıcak sonra yumurtlama takibi vs.takip altına alıncak
Aynen cnm bekle bu ayetin kesintisi oldugu icin dua niteliginde oldugu icin okunur gibi geliyo bencePuf üzüldüm valla ya bekleyim bariS_V_S_88
Canım hayır 10 gün değil o şöyle oluyo mesela adetin 10 günden fazla sürerse o zaman özür sayılıyo tutabilirsin ama adetin daha kısa sürüyosa beyazı görene kadar niyetlenmeBenim 5 gün sürüyor adetim ya kız 10 gün cok yazık günah gitcek oruçlar
Canım ben hastayım okuyabilirmiyim?Masallah sanaaaa kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?