- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.581
Ben 100 tane okudum canım büşra arkadaşımıza allah kabul etsin
Allah kabul etsin kuzum cok tesekkur ederimBen 100 tane okudum canım büşra arkadaşımıza allah kabul etsin
Rabbi hebli mines salihin
Anlami: " EY rabbim bana salih olanlardan bir evlat nasip eyle"
Bugün Büşra arkadaşımıza niyet edip onun için okuyoruz Allah hayırla sağlıkla nasip etsin.
1.gunMucize2107 Büşra 1000 okudum
2.gun @mervem-metem Betül OKUNDU 100 tane
3.gunBurcummmmm123 Burcu 100 tane okudu
4.gun S seda7782 Seda
5.gun @Kelebekcikkk Seyma OKUDUM 200 tane
6.gun @S_V_S_88 Sumeyye Okudum 100 tanee
7.gunTurkuazKrampon Şengül OKUDUM 200 tane
8.gun @Saman Alevi Elif 100 tane okudum
9.gun Y yagmur_20 Yagmur
10.gun @Lknrokan35 İlknur 1020 tane okudu
11.gun @noniponi Tuğba
12.gun @Smydnz Sümeyye
13.gun @Nadrun35 Nurdan
14.gunpinpirik90
Hamilelerden okuyacaklar
kdryknk
G glry21
@Yagmureylul OKUDU 100 tane
Cnm senin kanin once 0.14 cikip daha snr mi hamile oldugunu ogrendin ben mi yanlis anliuorum benimde degerim dusuk cikti ama hala adet olmadim ve asiri agrilarim var ne yapacagimi bilemedim sogan kuru yaptim dun kendime devam ediyim demistim simdi seninkini okuyunca cok sasirdimRabbim sizlere inşallah en kisa zamanda hayırlı nur topu gibi evlatlar nasip etsin çok içten ettim inşaallah Rabbim kabul eder
Evet cnmListede ki 2.sırada ki arkadaşımıza yarın okuyoruz dimi canımTurkuazKrampon
Allah kabul etsin cnm supersinTurkuazKrampon canım Nur benim adım. Bugünkü arkasına 100 tane okudum
Yarin @mervem-metem betül arkadaşımızin günüdür..
Haydi kızlar allah kabul etsin insallah
Inşallah cnm tutar. Çok güzel olacak hem dua hem aşılama:)))Yarın benim aşılama günüm, ilk kez yaptırcam hayırlısıyla tutar inşallah..
Rabbim bu mübarek günlerde okuduğumuz bütün duaları kabul etsin inşallah..
Aynen canım :)Inşallah cnm tutar. Çok güzel olacak hem dua hem aşılama:)))
Cnm ins hayirli hbrlerini de aliriz ins tutar asilama esnasinda surekli oku ve dua et cnm bu duayi cok okuAynen canım :)
Allah razı olsun okuyan herkesden yüreğinize sağlık..
Sakın soğan kürü içmeyin hastalanmadıysanız hamile olma ihtimaliniz var soğan suyu düşük yapmanıza sebep olur ....Cnm senin kanin once 0.14 cikip daha snr mi hamile oldugunu ogrendin ben mi yanlis anliuorum benimde degerim dusuk cikti ama hala adet olmadim ve asiri agrilarim var ne yapacagimi bilemedim sogan kuru yaptim dun kendime devam ediyim demistim simdi seninkini okuyunca cok sasirdim
100 tane okudum canımEvet cnm
Hep dilimde inan, okurum o anda da mutlaka çok sağol canım ya inşallah Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür..Cnm ins hayirli hbrlerini de aliriz ins tutar asilama esnasinda surekli oku ve dua et cnm bu duayi cok oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?