- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.621
Bırdayım ben :)Bugün çok durgun burası nerelerdesiniz kızlar yaa
Zaten ramazana dek geldiği için zaten susuz kalıyorumYaptigin testleri her zaman 3 4 saat bekleyip hiç su içmeden yapman lazım.. Bu o kadar önemli ki bu testleri kullanırken.
Varsayalim ki yarın senin yumurta çatlama günün..
Testi yaparken 3 4 saat cisini tuttun ve hiç su icmeden yaptın ve 2. Çizgiyi daha koyu yakaladın o gün yumurta çatlama günü demek.
Ama sen o gün 1 saat tutup yaparsan sik sık su içersen zaten farkedersin idrarin su gibi olur çok açık renkte. O zaman testi yaparsan hiç koyu göstermez oysa o gün senin çatlama gunundur ve testi yanlış yaptığın için yanlış gösterir. Umarım anlatabilmisimdir
Ben adete tam bir hafta önce 0.14 çıktı yani nagatif adete 2 gun kala silik çıkınca şüphelendim ama bekledim 2 geçti kanda baktırdim 172.44 çıktı yani erkenden yapmayın ama doktor alttan muayene etti bana rahim duvarın kalınlaşmis dedi ordada anladım biraz karışık olduCnm senin kanin once 0.14 cikip daha snr mi hamile oldugunu ogrendin ben mi yanlis anliuorum benimde degerim dusuk cikti ama hala adet olmadim ve asiri agrilarim var ne yapacagimi bilemedim sogan kuru yaptim dun kendime devam ediyim demistim simdi seninkini okuyunca cok sasirdim
Kız o zaman sen hamilesin:))))Zaten ramazana dek geldiği için zaten susuz kalıyorumanladım saolasın canım gebelik testi yaptım dün çoook hafif bir çizgi çıkmıştı bir iki gün sonra tekrarlicam bat a az kaldı ovu testinede devam ediyorum
Aynen öyle cnm:)TurkuazKrampon cnm büşraya okudum betüle de yarın akşama kadar mı zamanımız var
Cnm senin edibe arkadasin okudu mu diye sormuştum amaTurkuazKrampon cnm büşraya okudum betüle de yarın akşama kadar mı zamanımız var
Aminnn agzina saglikkk kuzucummmmmm allah razi olsnCanım 400 tane daha okudum, dünle 500 e tamamladım büşra arkadaşımız için, Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
TurkuazKrampon
Okuyan herkese cok cokkkkk tesekkur ederimm canlar rabbim hepinizden razi olsun kardeslerimmmm hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere tez vakitte insallah6120 olduMucize2107
2.gün kızlar şimdi betül arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin
Mucize2107 busra 1000 okudum
2. Gün @mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu
S seda7782 seda
Kelebekcikk34 şeyma
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur
Yagmureylul 100 OKUDU
G glry21
kdryknk
E esmer58
Amin cnm aminnOkuyan herkese cok cokkkkk tesekkur ederimm canlar rabbim hepinizden razi olsun kardeslerimmmm hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bizlere tez vakitte insallah
Betulemi okudun cnm
Mucize2107 busra 1000 okudu
@mervem-metem betül 500 okudu
Burcummmmm123 burcu 100 okudu
S seda7782 seda 1100 okudu
Kelebekcikk34 şeyma 100 okudu
S_V_S_88 sumeyye 100 okudu
TurkuazKrampon şengül 200 okudu
@Saman Alevi elif 100 okudu
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur 1520 okudu
noniponi tuğba 400 okudu
Smydnz sumeyye 600 okudu
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze 200 tane okudu
zehzeh2 zehra
novasa nur 100 tane okudu
Yagmureylul 100 tane okudu
G glry21 400 tane okudu
kdryknk
Edibe
E esmer58 100 tane okudu
Maşallah benim arkadaşımaİnşAllah betül içinde yarın sabah başıyıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?